זקוקה לעזרתכם

malamlad

New member
זקוקה לעזרתכם

מארגנת קבוצת מטיילים וזקוקה לעזרתכם. אנחנו עשר משפחות עם ילדים בגילאי 4. אשמח להמלצות למסלולים נחמדים, עם מים או בלי, שחלקם יהיו קלים וחלקם מאתגרים.
תודה

malamlad

New member
אנחנו מתל אביב

מוכנים ליסוע למקומות שווים במיוחד כמה שצריך. כרגע לא נרחיק לגולן או לדרום הרחוק אולי בהמשך

ששש

New member
את מוכנה לנסוע אבל לא מוכנה לאמץ קצת את האצבעות ולחפש בעצמך

באמת, אתם מחמירים איתה!

תחשבו על מישהו ללא נסיון ויכולת להעריך אם טיול מתאים או לא, וודאי לא כזה שיש לו הערכה לגילאי הילדים המטיילים של כל כינוי בפורום ויכול לדעת איזה מסלולים יתאימו לו.
ועוד עם החיפוש של תפוז שמאז ששיפרו אותו לא הצלחתי להשתמש בו כיאות אפילו פעם אחת..
&nbsp
בואו נקבל אותה בסבר פנים יפות כמו שאנחנו יודעים

(אני אתפנה רק בערב אבל ההצעות של אלעד נשמעות מצויינות ומתאימות ליום העצמאות. גם איזור חבל עדולם יכול להתאים לכם עכשיו - הוא כיפי וילדים יכולים לזחול במערות המסתור - נסי לחפש חירבת בורגין או חירבת מדרס, בשילוב עם פיקניק. גם רמת הנדיב ועין צור יכולים לבוא בחשבון.. חפשי את המסלולים ותראי אם הם נשמעים לך מתאימים לצרכיכם)

ששש

New member
זה נראה יותר שהיא יושבת ומחכה שיאכילו אותה בכפית

גולשת שזורקת שאלה מאוד רחבה "עם מים או בלי.." "שחלקם יהיו קלים וחלקם מאתגרים" ..
ושכבר מציעים לה כמה הצעות טובות, בכל זאת היא לא מתייחסת ומחכה שיעשו בשבילה את העבודה, שיטחנו ויגישו לה בכפית.
אנחנו שמחים לעזור למי שרוצה ומוכן לעזור לעצמו גם אם קשה לו
אין קשר לקבלת פנים נעימה.
העזרה הכי טובה היא שתתאמץ קצת ותברר לעצמה כמה הצעות ואז תשאל.
לדעתי כך יותר נכון.

אלעד 1975

New member
שבי על ארכיון הפורום ודלי ממנו את שרשורי "היכן הייתם בסופ"ש"

אני "מרשה" לך גם ללכת בעקבותיי
. לעתים קרובות אני מרחיב את היריעה ופותח שרשורים הכוללים מפות ומנהלות ודיווח של הטיול.
גם אנחנו מטיילים עם ילדים בגילאים הללו, ולאחרונה בקבוצה.

למשל טיול השבוע יכול להיות שביל תש"ח מגבעת הרדאר דרך הר אדר (חפשי את השרשור שלי משנים קודמות) ושביל הטוטם ביער אל קרית ענבים (2 רכבים לפחות ואת זה יש לכם), דרך פסל "הצבי ישראל". עדיין אמור להיות פורח (לפחות בדם המכבים ובן סחלב צריפי) וקשור מאד ליום הזכרון לחללי צה"ל.

למעלה