זקוקה לעזרתכם

רוז בת 37

New member
זקוקה לעזרתכם

שלום בעבר פנית לפורום אשמח לקבל את עזרתכם בנושא הרבה תודה מראש

אריק!

New member
רוז נגיע אליך. שלולית אני לרגע אתך

אמנם, אני כבר כתבתי לך בעבר, רק אני, אך כאן בפורום אנו גומלים על נחישות ועקשנות. ניקח כמה תופעות ונאה: סיומים מחודדים משמאילים ת´ "לומדת": המגמה הקעורה מלמדת על סקרנות, התענינות, מסירות ונכונות לגלות מעורבות. המגמה המתוחה מחודדת מורה שזו לפעמים לא התענינות וסקרנות סתמיים, אלא ממוקדים בדברים שיש להם נגיעה לתכניות שלך ודברים שחשובים לך באותו מומנט. מגמה מקוצרת יותר באות הנ"ל "בת" במקומות אחרים מלמדת שלפעמים, לגבי אותם דברים שקודם הסתקרנה והיתה נכונה לגלות מעורבות/סיוע, כעת היא יותר אדישה לגביהם. אות קטנה: ר´ "שעבר: לפעמים חוסר רצון במידע ואמת שינפצו אשליות נעימות. בעקיפין: אהבת שבחים וצורך בחיזוקים לצידקת המהלכים/התגובות שלך בהקשר מסוים. הגדלה ועגוליות פ´ "פיענוח": פניה טאקטית, נמוסית, נכונה להתחשב ולהתאים, נמנעת מהתניה והפעלת לחץ בלתי הוגן להשגת קדימות והיענות. גם ציפיות שיכירו בייחודיות המקרה והבעיה שלה. גם נחמדות ותשומת לב אישית, מושכת תשומת לב ואהדה, נקודות זכות שאולי גם יועילו פרקטית בהמשך. הגדלת ש´ כזו: עולם ומלואו: גאווה ביכולות וחידושים שיש רק אלה - ´שכר טרחה´ בהתאם - נחישות ועקשנות לשם קידום שאיפות, בנית מעמד, התחזקות והשפעה בלי לתת לנגוס בכך - חשדנות - שמוש באחרים - לא מוכנה להיות פרייר של מישהו - לא אוהבת לשלם - משקיעה יותר למען תכניותיה ויודעת לנטרל רגישויות בהקשר לבעיות של אחרים. עד כאן קמצוץ לרגע - ולקחת בפרופורציות, אין אחריות. ובהצלחה, וגם יודעת להיות חברה טובה. אריק - מוסקבה.

shlulit

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

אתה מקסים.. בצחוק!
אבל באמת תודה רבה! רוב הדברים אכן נכונים, ושוב, אני אקרא יותר בעיון מאוחר יותר, עכשיו שהסכמת שזה מיועד לי.
ואגב, אתה לא היית היחיד אז שענה לי.. (תיבת המסרים).

אריק!

New member
רוז היקרה.

אני משוכנע שזו את, ובכל זאת צריך הסכמה בגוף המכתב לבדיקת כתב ידך בפורום. אריק.

רוז בת 37

New member
אריק אתה מקסים

אומנם לא שמתי לב לנושא ההסכמה בגוף המכתב אבל אם יש צורך בכך כך אעשה אני כל כך מודה לך על עזרתך

אריק!

New member
משהו מוזר קורה כאן

זו הפעם השניה בימים האחרונים שאומרים לי שאני "מקסים" ואני כמעט משוכנע שיש כאן קונספירציה מתוכננת ומתוזמנת היטב כדי להביך אותי. אני למשל לא מסוגל לומר למישהי ככה ישר בפרצוף, או לכתוב לה גלויות: "את יודעת שאת מקסימה" ? מצד שני יש בזה משהו נעים ומחמם כשאומרים את זה וכשזה אותנטי. מצד שלישי איך זה מתיישב עם זה שלפעמים גם אומרים לי: "אם זה לא מוצא חן בעיניך אתה יכול לקום וללכת". אריק.

נו באמת אריק ...

אתה עובר מוריאניזציה , אנשים כאן מושתלים בשביל להביך אותך

למעלה