זקוקה לעזרתכם

LostTime

New member
זקוקה לעזרתכם

היי

התחלתי לצאת עם מישהו והגענו לשלב הסקס. חשוב לי לציין שהוא לא הראשון שלי ואני לא הראשונה שלו.
אני ממש נהנית והכל, ולפי מה שהוא אומר לי גם הוא, אבל הוא לא מצליח לגמור מהסקס עצמו למרות הכל. ניסינו מלא תנוחות, עם ובלי קונדום אבל הוא לא מצליח מבלי לעשות לעצמו ביד בסוף. הוא אומר לי תמיד שהוא מגיע ממש קרוב אבל הוא מצליח לסיים ושזה כנראה בגלל שהוא התרגל לזה במשך כמה חודשים. באיזשהו שלב (אחרי הרבה זמן) כבר מתחיל לכאוב לי ובגלל זה אנחנו מוותרים ועוברים לאלטרנטיבה.
יש לכם מושג מה אפשר לעשות כדי לעזור לו? אנחנו ממש פתוחים אחד עם השני אז כל הצעה מתקבלת.

קטניפ

New member
השאלה הזו צצה פה מדי פעם

ובדרך כלל במרבית המוחלטת של המקרים מדובר על בחור שהתרגל לאונן לעצמו במשך תקופה ארוכה.
אולי תציעי לו להפסיק לאונן לתקופת מה עד שיצליח לגמור ביתר קלות איתך.
האם בעבר הצליח לגמור במהלך האקט עצמו או שזו תופעה קבועה אצלו?

ואגב, האלטרנטיבה לא ממש גרועה אם עושים אותה בכיף

LostTime

New member
האלטרנטיבה מבאסת כשהיא קבועה

הוא לקח עכשיו שבוע הפסקה מהכל (ליידי פרובלמס שהובילו לזה) וזה עדיין לא עזר. וזה גם לא עניין של חשק או לא, כי ברור לי לגמרי שהוא בעניין ושהוא רוצה את זה.
הוא הצליח לגמור בעבר, הוא פשוט לקח הפסקה די "ארוכה" מזה.

קטניפ

New member
אם הוא הצליח

אני די משוכנעת שהרבה סבלנות מצידך, והיכרות טובה יותר עם הגוף שלו, יחד עם הפסקה יזומה של אוננות מצידו יעשו את העבודה.

בהצלחה

יש לי אחד כזה בבית

זו עבודה משותפת של שניכם-
הוא צריך להפסיק לאונן. גם כשהוא לא איתך.
את צריכה להיות מאוד קשובה למה מגרה אותו, עם המון סבלנות ולהבין שזה לא קשור למשיכה אליך.

זה לוקח בין שבועיים לחודשיים ובנייה של תחושת אינטימיות וביטחון.

אולי

תנסי לגרות אותו במשהו חדש ומרגש
למשל סקס אנאלי . (מאמין שגם יתחיל לכאוב לך מעט אחרי הרבה פחות זמן )
או שבעצם זו האלטרנטיבה ?

LostTime

New member
אבל אז מה שיקרה זה שרק ה"משהו החדש" הזה

יעבוד וזאת לא ממש המטרה כאן. זאת לא האלטרנטיבה, האלטרנטיבה היא שבסוף כל האקט הוא עושה ביד כדי לגמור.

אולי

מרוב שהוא ניסה להוכיח את יכולת העמידה שלו שהכרתם יש לו בעיה כיום להתנתק מהיכולת הזו
הייתי ממליץ את תרגילי בנדל בשבילו .
בזמן הזה את יכולה להפעיל בזמן החדירה תרגילי קיגל על כלי זיינו
וכמובן יש ת'אופציה הנוספת תמצצי לו כמו שצריך במקום שיאונן ורגע לפני שהזין שלו מתפוצץ לך בפה תאמרי לו משהו בסגנון" אני רוצה להרגיש את הזרע החם שלך בתוכי "

mynameisktt

New member
תשובה:

תנסי לראות אם את יכולה לגרום לו לגמור שאת עושה לו ביד.
יש מצב שהוא לוקח תרופות? יש תרופות שגורמות לקושי בגמירה.
ואת גומרת או שכל העסק מבריח לך את האורגזמה?

LostTime

New member
זה לא הורס לי

זה מבאס קצת רק בסוף אבל שנינו מחפשים איך לפתור את זה.
הוא לא לוקח תרופות.

LostTime

New member
פעם אחת עזרתי לו והוא גמר

אבל בפעמים האחרות הוא אמר לי שיותר קל לו שהוא עושה את זה לבד כי הוא רגיל לתחושה מסויימת אז הוא עשה את זה בעצמו לידי.

אני חושבת שזאת התשובה שלך

זה לא שהוא לא יכול לגמור כשהוא איתך, הוא "רגיל לתחושה מסוימת" וקשה לו להשתחרר מהמקום הזה.
חושבת שלאור מה שכתבת עכשיו העצות החכמות שקבלת כאן בנוגע להפסקה מוחלטת של אוננות והרבה הרבה סבלנות ישתלמו לך.
הייתי במקום שלך, אז מאוד מזדהה. זה בהחלט מתסכל וגם לא משנה כמה יודעים בראש שזה ממש לא קשור אלייך, עדיין בפנים מרגישים שזה בכל זאת קשור אלייך... אבל זה לא וצריך לזכור את זה

LostTime

New member
הבעיה עם סבלנות שבאיזשהו שלב, אחרי הרבה זמן

זה כבר מתחיל לכאוב (ולצערי יש תחושה של חוסר נעימות למשך כמה ימים
) ואז מהאי נעימות אני מרגישה צורך לעזור לו לסיים בכל דרך שהיא. כאילו זה לא מצב שאת יכולה להגיד לו "אל תאונן, אתה צריך להתרגל להפסיק עם זה" כשהבנאדם ממש קרוב ללגמור.

mynameisktt

New member
הדבר היחיד שעולה לי בראש כרגע

זה לעשות את זה בתנוחה שהכוס שלך יהיה במגע מקסימלי עם הזין שלו.
מאד פשוט, את על הגב, תחילה הוא חודר אליך, עכשיו את מצמידה את הרגליים שלך ובעצם את בין הרגליים שלו. לעבודה...
(אפשר גם לעשות את זה שמתחילים בדוגי ואז את נשכבת על הבטן שהוא עדיין בפנים, הרגליים שלך כבר צמודות והוא נותן עבודה)

sharpantie

New member
רק רגע

האם המצב הזה קורה לו רק איתך או שמוכר לו גם בקשרים קודמים?
יש תופעה שנקראת שפיכה מעוכבת, אולי זה מה שקורה לו? וזה לא קשור אלייך.

זו שאלה לפורום טיפול מיני, מיניות וכאלה.

וכמובן דורשת פרטים מקדימים-האם זו פעם ראשונה שזה ככה או שהיו לו עוד בנות זוג איתן הוא לא גבר בחדירה וכו'...

הגמירה היא דבר מורכב (כן, גם אצל גברים) ועלולים להיות לה חסמים שונים ומשונים שמקורם יכול להיות מאד עמוק ושקשה להבין אותו אפילו לבעל הדבר עצמו...אי שלמות עם הקשר, התרגשות נפשית מאד גדולה מהקשר, פחד חדש מהריון או אפילו את מזכירה לו את דודה שלו בצורה לא מודעת, (סתם דוגמא...)

למעלה