זקוקה לעזרתכם (:)

לילוש445

New member
זקוקה לעזרתכם (:)

אז ככה,אני בת 19 כרגע בשירות לאומי אני באה מבית שומר מצוות ויש לי חבר כבר יותר משנה.
המערכת יחסים שלנו מאד בריאה ומסבה לי אושר שאני איתו הזמן עף וכיף לי.אז מה הבעייה?!
אוקיי,אני מגיעה מחברה שהגישה בה היא שקשר בגיל הזה יכול להגיע לחתונה וזה אחת מהשאיפות, ולאחרונה אני מוצאת את עצמי חושבת מלא על השאלה האם הוא האחד , והאם זה זה. המחשבות האלה עושות לי רע ומבלבלות אותי,אני מרגישה סוג של אשמה שאני ככה מפשפשת בשאלה הזאת ומפחדת להגיע לתשובה.
וככה זה,מינוס מושך מינוס ואני מהרהרת שעות על גביי שעות על החיים שלי. ואני לא מרוצה .
יש עוד חלומות שאני רוצה להגשים בחיים שלי לפני שאני מתבססת עם האחד. הגדול מכולם הוא זה שאני רוצה לנסועולחיות בארץ אחרת לבד.להכיר את עצמי מלי החברה שמכתיבה לי מה לעשות.בלי הנורמות והגבולות אליהם אני רגילה. בא לי לחיות מ0,ולהכיר את עצמי. ששיתפתי חברה בחלום הזה היא אמרה,איפה הוא בסיפור?
השאלה שלה גרמה לי רע. באמת איפה הוא בסיפור, ואני יודעת שכל עוד אני לא שלמה איך אנחנו יכולים להיות שלמים?!
ממש קשה לי. מצד אחד אני אוהבת אותו,מצד שני רוצה קצת לאהוב את עצמי מחדש. מצד אחד טוב לי איתו אבל מצד שני אני לא יודעת עם הוא האחד. אם הוא האחד,איך זה משתלב עם כל מה שאני רוצה לעשות עם עצמי? ואם הוא לא האחד,מתי אני יבין את זה,ואיך אני ירגיש שבזבזתי כל כך הרבה זמן ואנרגיות מחיי?

sani48

New member
היי לילוש,ברוכה הבאה

קודם כל את מאוד צעירה,וכל הרגשות/חששות שיש לך טיבעים לגמרי,את אומרת שבסביבה שבה את נימצאת קשר בגיל שלך יכול להגיע לחתונה,אבל זה לא משהו שכופים עליך נכון?אז כל עוד את לא מרגישה בשלה לחתונה,למה את צריכה להיות כל כך מודאגת?,לגבי החלום הגדול שלך לעבור למדינה אחרת ללא כל הנורמות שבה את צריכה לחיות,אז אפשר מאוד להבין את זה,רק באמת לא מובן איך בחלום שלך חבר שלך לא נימצא על ידך,אם את יכולה לדמיין את עצמך כל כך הרבה זמן בלעדיו,אז זה פשוט לא זה,על כל מיקרה,אם יש לך אפשרות,את יכולה לארגן לך בתור התחלה איזה חופשה בחול של איזה חודש,ככה תכלי להתנתק מכולם בתקופה הזו(ואז זה יהיה טעימה מהחלום שיש לך כל כך הרבה זמן)וגם תכלי לראות כמה החבר שלך באמת חסר לך,דרך אגב בשביל להיתנתק מכל הנורמות האלה את לא חייבת לעבור בחול,מספיק שתעברי לעיר אחרת,כי נישמע שלא רק לגבי החבר שלך את לא שלמה,אלה עם כל הדרך שבה את חיה,על תתני לחברה להכתיב את החיים שלך,כי זה ניראה שאת נמצאת במקום שממש לא טוב לך בו,ואת מרגישה תחושת מחנק(לא חופשיה מספיק) בגלל הסביבה שבא את נמצאת,ולכן זה משפיע גם על הזוגיות שלך,אז הבסיס הכי חשוב בעיני,זה לצאת משם לעיר אחרת,ואם את מרגישה שאת באמת אוהבת את חבר שלך אז תתני לזה עוד זמן,רק על תמרחי את זה יותר מדי,בעיקרון אבל אם את באמת אוהבת אותו,ואת לא רואה אותו נגיד שבועיים שלוש,אז את אמורה למות מגעגועים,לכן את יכולה גם לעשות את מה שהצעתי לך לגבי החופשה בחול,שיהיה בהצלחה,ואם את צריכה משהו,אנחנו תמיד פה

2461

New member
ענית לעצמך בשאלה...

לדעתי את מפסידה המון בחיים בתוך החברה שאת חייה בה וטוב מאוד שאת משכילה לעשות מה שבראש שלך.
סעי לך לארץ זרה. וגורי לבד, ואם הגורל רוצה את בסוף תתחתני איתו!

בהצלחה

Megie

New member

ברוכה הבאה!!

את כל כך צעירה, את חיה תחת כללים אליהם נולדת ונמצאת במקום בו גדלת להיות..
אני חושבת שאסור לוותר על החלומות, אחרת-את תמשיכי לגדול לתסכול של חוסר מימוש, באותה נקודה-הזוגיות עלולה לספוג את כל אלו..
אני מאמינה שאם זה המקום שלך- מהר מאוד תביני ותחזרי, במידה ותבחרי שלא- את תרגישי שלמה לגלות שהייתה לך אפשרות לבחור את הדרך הנכונה ומשם גם למצוא את הזוגיות שתתאים לך-או אפילו להצליח לחזור לזוגיות הנוכחית עם הבחירות שתעשי.
רק כשאנחנו שלמים עם ההחלטות שלנו-אנחנו יכולים לתת את הכל, אחרת, נרגיש כמו בובות על חוטים- ולא נצליח להינות מהדרך.
המון בהצלחה!

שלום

אם אתם אוהבים, אולי מוטב שקודם תהיו ידידים כמה זמן ותכירו, ובהמשך תחליטו אם תרצו להתקרב. אולי בעתיד גם תוכלו לנסוע ביחד למקום רחוק ומה שתרצו.

המשך

כמו שאמרו לך, תוכלי לנסוע עכשיו, ואולי גם לשמור אתו קשר רחוק כשתהיי רחוקה, ולחזור בעתיד לקשר קרוב. קשרים יכולים להישמר כל עוד האהבה קיימת, ולכל אדם מותר ליהנות מחייו ככל שירצה.

למעלה