זקוקה לעזרתכם

זקוקה לעזרתכם

אני צריכה לכתוב שאלון, שיהווה ראיון לבעלי התפקידים בבה"ס: מורה בבית ספר, חונך תלמידים ורכזת שכבה בנושא "איך מטפלים בבעיות משמעת בבה"ס המסוים?" ולא עולות לי שאלות, אשמח אם תעלו שאלות משלכם שיעזרו לי לבנות את הראיון. תודה רבה! ♥

טאשקה

New member
דוגמא

האם יש לבית הספר מדיניות לטיפול בביריונות? למשל, יש בתי ספר שבהם מי שמפעיל את הבריונות (פיזית או נפשית) הוריו מוזמנים לשיחה והנושא מטופל בדרך כלשהי. לפעמים מרחיקים את התלמיד מבית הספר וכו' אני מניחה שיש בתי ספר שאין בהם מדיניות מגובשת כלשהי בנושא. מה לגבי האיחורים? מה עושים אם זה חד פעמי ומה עושיפ כשהתלמיד הוא מאחר כרוני? אם מדובר בגילאי תיכון, אז אפשר לשאול שאלות לגבי קודי לבוש, תספורת, תכשיטים, איפור בבית הספר.

פלגיה

New member
יש לי שאלה

"איך דואגים שתלמידים לא יבקשו באינטרנט תשובות למטלות שהוטלו עליהם"

מה הקשר?

אלף כל אני לא תלמידה. שנית אני סטודנטית להוראה ואני צריכה לבנות שאלון שלא יהיה שאלון של תשובות כן ולא ויענה על שאלות. כדי שיהיה אפשרי לשלב את הראיונות האלה עם מאמרים אקדמים ולהכין מזה עבודת מחקר קטנה. אני לא רואה בזה בעיה לבקש עזרה בכתיבת שאלות, בסופו של דבר, העבודה תהיה שלי לפי התשובות שיינתנו ע"י המרואיינים. זה הכול. מצטערת, אם הפרעתי או פגעתי.

פלגיה

New member
ביקשת משמעת בחטיבת ביניים

זה גם קשור למשמעת בחטיבת ביניים. אם את חושבת שתלמידים לא מנסים להעתיק את השיעורים שלהם באינטרנט - את טועה. זה לא ייחודי לאוניברסיטה.

אה, חשבתי שהתכוונת לגבי

אני אף פעם לא העתקתי עבודות ושעורי בית מהאינטרנט. אבל שאלה חשובה, אוסיף אותה.תודה! את רוצה שאשלח לך את השאלות שרשמתי לעצמי לבד?

עוד אלה

New member
../images/Emo91.gif

יש לי כמה אתרים נהדרים שם מוכרים עבודות אקדמאיות תוכלי לקבל שם מידע טוב יותר מאשר פה בפורום! משמעת בבי"ס ומה עם משמעת עצמית את מנסה לקבל תשובות לעבודה שלך מהאינטרנט האם זה לא להעתיק?

ממש אבל ממש לא!

אל"ף כל אלו אינן תשובות שעונות לי על העבודה, אלא שאלות שאני בוחרת לסנן או להוסיף לשאלון שלי ואני נגד העתקות. אגב, לפני שכתבתי פה ניסחתי כמה שאלות משלי. זה ממש לא נקרא העתקה. דבר שני אני נגד העתקה.

עוד אלה

New member
יקירתי

אז ככה: א. משמעת עצמית הכוונה אליך ולא לעבודתך. ב. להכין עבודה באמצעות תשובות של אנשים אחרים נקרא להעתיק. ג. העבודה היא שלך ולא של אנשי הפורום לכן את זו שצריכה לבנות את השאלון, לחבר את השאלות... ד. אם את מתקשה בהבנה אנא אל תפני להוראה יש כבר מספיק מורות לא מוצלחות במערכת. בהצלחה.

אני לא צריכה את דעתך

וזכותי לפנות ולשאול שאלות בפורום. מי שרוצה שיענה, מי שלא אז לא. בשביל זה הפורום קיים. ודבר שני, את לא זו שתחליטי מי מתאים להוראה ומי לא. מכיוון שאת לא מכירה אותי, את לא יכולה לשפוט אם אהיה מורה טובה או לא. הלוואי וכל המורות היו כמוני. אני לא מתכוונת להגיב יותר להודעותייך, אז אני ממליצה לך לחתום ולסיים את הנושא.

למעלה