זקוקה לעזרתכם...

עזיפזי

New member
זקוקה לעזרתכם...

אשמח אם תוכלו לעזור לי.. אני אם לילדה בת 3 ו-3 חודשים. ילדה חכמה ופיקחית, קלאפטע רצינית. אך...מסרבת להיגמל מהחיתולים.. אנחנו גרים בהולנד ופה מסתבר זה לא כ"כ נורא, אבל תסכימו איתי שצריך כבר לשים לזה סוף! ניסינו הכל: יש סיר, יש אסלה מיוחדת, יש חיתולי גמילה, יש פרסים, יש מחיאות כפיים נועזות במקרה והיא כן עושה פיפי בשירותים, יש נזיפות קלות בכל פעם שמחליפים חיתול... כשאנחנו מנסים לדבר איתה על זה, היא משנה נושא, או מבטיחה שבפעם הבא היא כן תעשה בשירותים. מה עושים? האמת שאני מתחילה כבר לכעוס... תודה לכל עיצה.

בוליפלג

New member
ראשית, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שנית - בדיוק אמש צירפתי קישורים בנושא, שייתכן ויוכלו לעזור.. (תחת קטגוריה "קישורים" בסרגל הכחול שבמעלה הדף). שלישית.. האם היא בתחתונים או שעדיין בטיטול? (ביום ובלילה) האם היא במסגרת גנית שמעודדת ומשתפת פעולה עם תהליך הגמילה? האם היא הודיעה/מודיעה כאשר יש לה צורך? כשאת כותבת "ניסינו הכל" למה הכוונה, מתי התחלתם ואיך, מהי ההסטוריה של נסיון תהליך הגמילה, נראה לי שאם הוא 'ארוך' ומורכב, כדאי לדעת את עיקרו, על מנת לסייע. מלבד זאת,נראה לי שכדאי, למרות שמאוד קשה (זה באמת קשה..)...'להתאפק' עם הכעס, שוב, למרות שזה מאוד קשה ומעצבן..שכן האפשרות שעניין הגמילה ייכנס ל'מאבק' כוחות', היא ממש מעבר לפינה כאשר מעורב כעס ו/או נזיפות. וכשנכנסים למאבק כוחות, יש אינטרס של כל צד 'לנצח' ולא לוותר...

עזיפזי

New member
תודה ותשובות..

במשך השבוע היא כמעט כל הזמן עם טיטול. שנינו עובדי, כך שהאפשרות היחידה לתחתונים היא בסופי שבוע. בגן מאד מעודדים אותה (כבר זמן מה) ולאחרונה ביקשתי שקצת ילחצו.. בכל אפשרות שניתנת אנחנו עוברים לתחתונים - היא גם מאד אוהבת ( גם היבטחתי לה שאם היא תעשה קקי בשירותים היא תקבל תחתונים של נסיכות..של דורה כבר יש לה...).היא לפעמים מודיעה ואם כך אז זה רק לפיפי. אני כבר לא זוכרת מתי התחלנו, לדעתי יותר מחצי שנה.הסברנו לה שילדים גדולים עושים בשירותים וכד'. ניסינו את שיטת הפרסים, קראנו ספרים יחד בנושא, ישבנו יחד איתה בשירותים וחיכינו שיצא קקי, הסברנו אלפי פעמים (ועדיין) שהיא כבר לא תינוקת ושהגיע הזמן..שגם החברים שלה מהגן כבר הולכים רק עם תחתונים...לא עושה עליה רושם..

מיכל754

New member
מה שעזר לי

לגמור את יערה ורועי זאת בובה שכשמבאים לה לשתות היא עושה פיפי וצריך לשים אותה על הסיר. זה מאוד עזר תוך חודש גם יערה וגם רועי נגמלו(חוץ מבלילות) שלקח יותר זמן.

4 לב אדום

New member
איזה יופי,עוגות ממש יפות

גם אנחנו גרים בהולנד ואני שמחה שיש לי את ההזדמנות להיות עם הבן הקטן איתי בבית.

למעלה