זקוקה לעזרתכם/ן...

shefler

New member
זקוקה לעזרתכם/ן...

יש לי תינוק בן חודשיים וחצי.בהתחלה,שבוע-שבועיים ראשונים,הכל היה פשוט:אוכל,שמה אותו המיטה ונרדם לבד.ואז התחילו כאבי הבטן והגזים והיינו צריכים לעזור לו להירדם,וזה אומר על הבטן עם מוצץ.בימים האחרונים היה נראה שהגזים עברו(הוא גם התחיל לעשות יותר קקי.בתקופה של הגזים הוא היה עושה לפעמים פעם ביומיים).אבל פתאום הוא שוב נראה סובל וקשה נורא(!!!)להרדים אותו.האם באמת יכול להיות שזה חזר?מה עוד יכול להיות?ובאילו דרכים ניתן להרגיע אותו ולגרום לו לישון? מצטערת שיצא ארוך אבל אני כבר ממש מיואשת.אשמח לעצות מהורים שעברו את זה.

tomer2007

New member
מה שעובד אצלנו...

אלון שלי בן חודשיים וגם סובל מקצת גזים - לא בטירוף אבל מציק.. דבר ראשון - ידוע שגזים יכולים להעלם ולחזור אפילו בגיל 4.5.6 חודשים. ידוע שאצל בנים זה יכול להגמר רק בגיל חצי שנה.. מה שעובד אצלנו זה הנקה בשכיבה כשאני מרימה לו קצת את הרגלים ומנענעת למעלה למטה ובסיבובים קטנים בעדינות.. כנראה שהמציצה מפעילה עוד שרירים טבעתיים אצלו (שיטת פאולה) וגם מערכת העיכול נכנסת לפעולה והתנועה והרמת הרגליים גם עוזר... חוץ מזה, מסג' טוב לבטן בכיוון השעון + מקלחת חמה = בדרך כלל לשינה מוצלחת ורגועה... בהצלחה

galit74

New member
אין לי עיצה של ממש אבל אולי

ינחם אותך שגם אצלינו זה כך. הוא בן חצי שנה, יש ימים, שהוא נרדם מיד וישן כל הלילה ויש ימים, שממש קשה להרדים אותו והוא מתעורר כמה פעמים במשך הלילה ובוכה. אין הרבה מה לעשות. צריך המון סבלנות ואהבה. יש ימים, שאני מרדימה אותו על הידיים, כשהוא לא רגוע ופעם הוא כ"כ צרח, עד שבעלי יצא איתו לסיבוב באוטו, להרדים אותו. אני זוכרת, שגם עם הגדולים זה היה כך וכמובן, שזה עבר עם הגיל.

efratga

New member
אולי לא עייף?

ככל שגדלים ישנים פחות, אולי הוא רוצה לשחק קצת לפני שהולך לישון?

למעלה