זקוקה לעזרתכם לקראת חנוכה

זקוקה לעזרתכם לקראת חנוכה

שלום לכולם וסליחה על ההפרעה, לקראת חנוכה הקרב ובא, אני מבקשת לפרסם בבלוג שלי רשומה עם שירי חנוכה של קהילות יהודיות, כדי שעוד אנשים יכירו, וגם כדי שאנשים יזכרו ב"בית אבא". אשמח מאד אם תסכימו להעלות לכאן שירי חנוכה בלאדינו, ואם יש מנגינה מה טוב, שירים שאין איתם בעיה של "זכויות יוצרים". אני מבקשת מראש רשות להעלות בבלוג שלי קישור לפורום שלכם. תודה לכולם מראש על העזרה, עוד מוקדם לברך חנוכה שמח, אבל חג של אור - זה תמיד מבורך לאחל. לאות תודה אני מצרפת ברכת כוהנים, לברכה והצלחה:

Sarika

New member
ענת, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אינך מפריעה, לשם כך אנחנו פה. קבלי קישור למפעל הדיגיטציה של ביתהספרים הלאומי, שם תוכלי למצוא את המילים וגם להאזין לשיר לחג החנוכה בלאדינו - DAKI EL TAS (השיר האחרון בדף) יותר מאוחר,אשתדל להביא שיר נוסף לחנוכה

Sarika

New member
עוד...

OCHO KANDELIKAS Chanukah linda sta aki ocho kandelas para mi Una kandelika dos kandelikas tres kandelikas kuatro kandelikas sinko kandelikas sej kandelikas siete kandelikas ocho kandelas para mi uchas fiestas vo fazer, kon alegriyas y plazer Los pastelikos vo kumer, kon almendrikas y la myel שמונה נרות חג חנוכה הנאה כבר כאן שמונה נרות עבורי נר אחד(קטנטן) שני נרות(קטנטנים) שלושה נרות ארבעה נרות חמישה נרות שישה נרות שבעה נרות שמונה נרות (קטנטנים) עבורי אחגוג לרוב עם שמחה ועונג אוכל "פסטליקוס" עם שקדים ודבש.

faridi

New member
הקדמת אותי, שריקה, בראב'ו!

הספקתי להופיע עם השירים האלו במקומות שונים. נהניתי מאוד לשמוע את פררה ז"ל איך הוא שר שיר זה. להלן קישור לשיר "קנדליקס" עם הזמרת דאדו; http://www.youtube.com/watch?v=djnn2GMJL4w

למעלה