זקוקה לעזרה

mayamkl

New member
זקוקה לעזרה

אני אם חד הורית אני גרה בשכירות ומקבלת הנחה בסיוע בשכר דירה אני עברתי עם בן זוג חדש ואמרו לי שאם תופסים אותי אז אני צריכה לאחזיר להם את הכסף אני חיה מקצבת נכות ולא עובדת יש לכן עצה או תגובה לתת לי אני אוהבת את הבן זוג נורא ולא מוכנה לוותר

עליזה 63

New member
mayamkl

נכות זה שונה מהבטחת הכנסה. בנכות אין את אותם הקשיים שיש לאלה שמקבלים הבטחת הכנסה. ובכל מקרה גם מציעה לך לברר בביטוח ותקבלי הרבה תשובות. חג שמח

m i c h a l i

New member
אז למה שלא תצהירי שאת גרה

עכשיו עם בן זוג ואז לא תצטרכי לפחד שיתפסו אותך? יכול להיות שבגלל מצבך עדיין תהיי זכאית לסיוע

סיוולה

New member
אני יודעת שמי שמקבל 75% - 100%

מקבל אוטומטית סיוע בכל מיני תחומים, כולל בשכ"ד, סיוע משפטי חינם, ארנונה 75% וכו' (זה בזכות זה שאבא של הבת שלי 100% נכות והוא זוכה לכל ההטבות, למרות שאשתו - משתכרת 9,000 ש"ח). אני לא בטוחה שזה תלוי בזה - שאת את גרה עם בן זוג. בשביל השקט הנפשי שלך, תכנסי לאתר ביטוח לאומי - סיוע. יש שם איש מקסים עם נשמה זהב, קוראים לו חיים, הכינוי שלו :"אמירה". תשאלי אותו, הוא גם בקשר טוב ורציף עם ביטוח לאומי - הסניף הראשי בירושלים, והוא יכול גם לפנות בעילום השם שלך ולהציג את השאלה ולקבל את התשובה מהם. אם הוא לא יתן לך את התשובה באתר שלו "ביטוח לאומי סיוע", מיידית, אז כנראה שהוא יצטרך ליצור איתם את קשר. שווה לנסות. רק בשורות טובות

למעלה