זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אבל אני אנסה בכל זאת לשאול אני חיילת ובזמן האחרון הופיעו לי כאבים ברגליים באיזור הברכיים ומידי פעם בקרסול ובכללי לאורך כל הרגל. אני נמצאת בתפקיד שמצריך ממני ממאמץ גופני וכושר גופני רב. הלכתי לרופא שלא היה יותר מידי סיפמטי הוא לחץ לי על כמה נקודות והביא לי משכחי כאבים איבופן 3 פעמים ביום חשוב לציין כי הכאבים נמשכים כחודש וחצי התחילו ברגל שמאל ועברו גם לרגל ימין הרופא אמר שאלו כאבים ממאמץ והפיתרון הוא רק מנוחה חזרתי לאחר כשבוע וחצי לעוד רופא בצבא והוא טען שיש לי חשד לשבר ממאמץ בדרג 1-2 נתן לי מנוחה לשבועיים ביחידה ואחרי שבועיים אם לא יעבורו לי הכאבים הוא ישלח אותי למיפוי עצמות... רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בכדי לפתור את בעיות הרגליים ואת הכאבים ולחזור למצב של תפקוד מלא ללא כאבים בזמן הכי מהר שאפשר אם יש באפשרותכם לייעץ לי מה אוכל לעשות אודה לכם מאוד.... והאם יש להמשיך לקחת את הכדורים?? זה נורא נורא חשוב לי להבריא!!!!

כאבי רגליים

אם אכן מדובר בשברי מאמץ או התחלת שברי מאמץ אז הטיפול הוא מנוחה ברוב המקרים. כמובן שאם הכאב לא חולף כדאי להבדק ע"י אורתופד ולא להסתפק בבדיקת רופא כללי.

למעלה