זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

אני סטאז'רית בהוראה, זוהי שנתי הראשונה יש לי רעיון לתמונה שצריכה להציג לפני סדנא (צריכה להציג תהליך שעברתי השנה)אך הבעיה היא שאני לא מוכשרת בתחום באופן שבא לידי ביטוי, רק ברעיונות. אני מעוניינת להציג תמונה של כיתה עם שולחנות. כל שולחן יסמל משהו. וכמובן שכמו בכל כיתה יש גם שולחן של מורה. חשבתי על להציג בתמונה שעל כל שולחן מונח ורד ( בהקשר שגם לעיתים נדקרתי, התנסיתי בחוויות שליליות ומאכזבות וכואבות) ועל שולחן המורה מונח זר ורדים. הבעיה שאני לא מספיק מוכשרת בשביל להוציא את הרעיון לידי תמונה. אשמח לעזרה

קודם כל תודה על התגובה

יש כיתה וורדים אני אוכל לקנות אבל הבעיה היא למצוא כיתה שריקה מתלמידים, יש קושי לוגיסטי, אדמנסטריבי.ולכן אני פונה לא לפתרון של ללכת ולצלם לכיתה אלא חשבתי על ליצור ו/או לצייר דרך מחשב. בנוגע לצלם זה נראה לי יקר מדי

romi1304

New member
ואת בטח חושבת שמאייר יעבוד בחינם?

ולמה זה? כי הזמן שלו לא שווה כלום?! להשיג כיתה ריקה מתלמידים זה שטויות. לכי לבית הספר שלך ותדברי עם המנהלת. אם היא לא תסכים, גשי לבית ספר אחר וכן הלאה. בסוף תמצאי כיתה ריקה. תארגני אותה כמו שצריך ואז יבוא הצלם יכין את התאורה שלו כמו שהוא צריך, יכוון את המצלמה שלו כפי שרק הוא יודע לעשות וילחץ על הכפתור כפי שרק הוא מסוגל. אחרי יומיים יהיו לך תמונות טובות. במידה ואת רוצה לפנות למאייר, תעשי את זה כי זה מתאים לך לרעיון ולדרך ההצגה שלך לרעיון שלך. לא בגלל שאת חושבת שזה יהיה זול יותר. זה כנראה יהיה יקר יותר. במידה ושתי הרעיונות לא מתאימים לך, פני לחבר עם מצלמה גדולה (זה אולי אומר שהוא מבין משהו בצילום?) ותבקשי ממנו לצלם כמה עשרות תמונות. אולי אחת מהן תצא טובה.

למעלה