זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

מישהו יכול לעזור לי להבין מה ניתן ללמוד מברונכיט כרונית ואיך אפשר להשתחרר ממנה? אשמח לקבל טיפים. תודה. מרסיה.

היי עומר

המטופל מתלונן על קושי בנשימה, במיוחד בזמן כניסת האויר, בעיקר כשהו שוכב. מה שמעניין הוא שקיימת התכווצות בשרירי הצוואר והעורף ובחלק העליון של החזה והגב. בזמן שיעול, משתחררת בקושי רב, ליכה במרקם ובצבע דלקתיים. אשמח לקבל טיפים. תודה.

עוד רעיונות

קושי בנשימה - הנשימה מסמלת את הדואליות בחיים שלנו, לתת ולקחת... קושי בשאיפה - קושי ביאנג, בלתת, בתשוקה, וכו'. קושי בנשימה מסמל גם את הקושי להכיל את העולם. הצוואר והעורף - תומכי הראש, מקום השילוב בין צ'אקרות האדמה לצ'אקרות השמים. תיווך, אינטגרציה. עלול לסמל קושי להכיל מצבים חדשים בחיים.. החזה והגב - אזור האש בגוף. זה שוב יאנג - התשוקה, מתן לגיטימציה לעצמי, היכולת שלי לשים את עצמי במרכז העניינים, הצורך לשחרר קצת קיטור... מקווה שעזרתי

yperelman

New member
תשובה

היות שאני לא מכיר את מהלך המחלה ואת ההסטוריה הרפואית שלך אענה תשובה כללית: מחלות הנימה קשורות למרכז האנרגטי (צ'אקרה) של הלב. אם המערכת הרגשית (בעיקר העצב) יוצאת מאיזון, זה יכול להתבטא במחלות נשימה. אם המחלה היא כרונית, חוסר האיזון הוא כבר "טבע שני" ויש להתחיל טיפול מתמשך לבירור הסיבה (ולא רק טיפול בסימפטום). באופן כללי מעבר לטיפול עומק אפשר לדעתי לפנות להומיאופטיה או רפואה סינית להקלה על הסימפטום. שבו טוב ובריא יוסי

היי יוסי

התחלתי לתת טיפול בהילינג לאיזון הגוף האנרגטי, מדיטציה בדימיון מודרך להרפיית הגוף הפיזי, ותוספת של פרחי באך כדי להרגיע את הרובדים הנפשי והמנטלי. קיימת מערכת של חוסר ודאות וחוסר אונים בעקבות קשיים כלכליים. ההערה שלך לגבי ה"עצב" מאוד עוזרת לי למקד את המשך הטיפול. זה הגיוני במקרה זה. בעקבות המלצתך, אני אפנה אותו לדיקור להקלה על הסימפטומים. כיצד הייתה מתייחס לכמות הגדולה של תרופות קונבנסיונליות שהוא מכור אליהם? תודה על העזרה. מרסיה.

yperelman

New member
היי

בבקשה. שמח לעזור. לא הבנתי מי משתמש בתרופות קונבנציונליות? הרופא הסיני?

למעלה