זקוקה לעזרה!

זקוקה לעזרה!

אני מחפשת חומר לבגרות בהיסטוריה על האיסלאם. אני לא מוצאת אתרים בנושא, מישהו יכול לעזור לי ולקשר אותי? כמו כן, אני מעוניינת בחומר על מאורעות תרפ"א ותרפ"ט וגם על מלחה"ע הראשונה. תודה רבה למשיבים

חפשי ב........

www.wikipedia.org או בגוגלללללללללללללללללללל................. או באיזהשהי ספריה עירונית

חלק מצאתי אבל סיכום על האיסלאם אין

הפכתי את כל האינטרנט ואני חייבת לבגרות...

כנראה....

שאת די עצלנית כי יש שם אפשרות בעברית וזה אתר שאלפי משתמשים בו.

hastings

New member
אל תסמכי על ויקיפדיה

כפי שאמרתי כבר יותר מפעם אחת, אין לסמוך על ויקיפדיה - זהו אתר "פתוח" שכל משתמש בו יכול לכתוב ולערוך ערכים אנציקלופדיים. אין שום בקרה של עורכים מקצועיים. התוצאה היא ערכים רבים שאינם אמינים. זה לא חל על כל הערכים, אבל כולם חשודים. צר לי שאני לא עוזר לך, אבל זו הערה שיש להעיר אותה. את החומר שאת מחפשת הייתי מחפש בספריות, לא באינטרנט. יש מספיק ספרי מבוא בעברית על הנושאים האלה.

הייייי................

יא מרקסיסטית לניניסטית שכמותך!!!!! אני מצטער שאמרתי לך שאת עצבנית. 1) אם הפורום הזה הוא החיים שלי אז אני לא דפוק 2) את טועה אם את חושבת שהפורום הזה הוא אנצ' ושאת תקבלי מה שאת רוצה את פשוט מקנאה........ נ.ב לכי תשירי את האינטרנציונל איפה שהו

חשבת על למחוק את ....

עצמך מהפורום כי את לא עוזרת בשום דבר ורק מבקשת? חוץ מזה תירשמי לאתר www.maki.org.il אתר במיוחד בשבילך אתר של קומוניסטים!!!!! תירשמי לבנק"י(ברית נוער קומוניסטית ישראלית)

../images/Emo91.gif

שלום! אני עשיתי עבודה על האיסלם תחפשי בגוגל עם המילה איסלם... תימצאי שם הרבה חומר על האיסלם... מקווה שעזרתי...

למעלה