זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

אני יכולה לקבל עבודה בתור חדרנית במלון באילת. אבל אני בדילמה אם ללכת על העבודה הזאת או לא. אף אחד מחברי לא עבד באילת אבל שמעתי שזה עבודה מאוד קשה. מלבד זאת אני לא יודעת אם יש לי את הכח הנפשי להפגש עוד פעם עם אנשים שאני לא מכירה ולמעשה להתחיל מאפס. היה לי נורא קשה בשנתיים בצבא ואני לא יודעת אם אני מוכנה לעבור את זה שוב.ותמיד יש תקווה שאני אמצא פה עבודה באזור שלי אך תיהיה לי תמיכה של המשפחה והחברים מצד שני עבודה זה עבודה וכסף זה כסף....ואתם בטח יודעים כמה קשה למצוא עבודה. אז מה דעתכם?

אורום

New member
כמו שאת מציגה את זה

נראה שלא כדאי לך ללכת על התפקיד באילת מכיון שאין לך את התפקיד הזה אבל זה דורש ממך כבר מלכלתחילה שינוי באורח החיים שלך והתפקיד הזה לא מקדם אותך לשום מקום כך שאולי כדאי לוותר על תהפקיד ולחפש משהו במרכז. רק אחרי שתתיאשי מלמצוא במרכז אז תוכלי להתחיל לחפש באילת .

limim

New member
אני העברתי באילת שנה נפלאה!../images/Emo45.gif

גם אני הגעתי לשם בלי ידיעה מראש מה הולך להיות וכו'. היתה לי חברה שגרה שם באותה תקופה, אבל כמעט לא היינו בקשר. אשכרה יצאתי אל הלא נודע. אבל מה? הסתדרתי! עבודה - יש שם בשפע. למי שמוכן לעבוד קשה ולהשקיע - ימצא בקלות. רוב מקומות העבודה גם מספקים מגורים באילת ואם עובדים במלון - אז בכלל יש תנאים סוף הדרך: בזמנו גרנו בבנייני מגורים החדישים ביותר באילת, היו ארוחות במלון, מסיבות. בכלל, בזמני היתה הרגשה שבקושי עובדים, רק מבלים כל הזמן. אני עבדתי במלון "ספורט" כמלצרית לובי. עבודה קשה, אבל היו תנאים טובים, חברה כיפית וכסף טוב. אני הייתי מציעה לך ללכת על זה. הכי גרוע: יש לך לאן לחזור, לא?

למעלה