זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני בחורה בת 26 בלי תעודת בגרות עם חוש לאומנות מרגישה קצת פספוס בחיים הייתי רוצה לדעת אם יש לי אפשרות ללמוד (גם אין לי מושג מה) והאם כדאי בכלל בגילי תודה מראש

NOGA HONEY

New member
אני לא יודעת איפה את חיה

אבל מהמקום שאני באה גיל 26 זה עדיין צעיר מאוד ובהחלט מתאים ללמודים, זה לא שאת מתחילה להיות סנילית בגיל 26, יש הרבה שמתחילים ללמוד בגיל הזה תחשבי על כל אלה שחתמו קבע, חזרו מטיול...אגב חבר שלי לשעבר בגיל 27 החליט לעשות מכינה וללמוד!!!! לגבי האומנות אם תומרי לאיזה כיוון את חותרת יהיה קל יותר לנסות לעזור לך... צילום? תיאטרון? למודי תואר? תעודה? יש מקומות שאין צורך בתעודת בגרות כדי להתקבל: המכללה לאומנות ביפו,אי. פי. אס - המכללה לעיצוב, גרפיקה, מחשבים, המכללה האקדמית בית ברל, מכללת ויצו לעיצוב, מכללת הנגב המרכז לאומנויות.. ובטח יש עוד... רק תגידי במה את מעוניינת
..

יעוץ

כיון שאין לך מושג כדבריך מה ללמוד , כדאי היה שתפני ליעוץ בבחירת מקצוע כדי להגיע להחלטה שקולה ומבוססת. בתחום האמנות מוסדות לא מעטים אינם מקפידים על קיומה של תעודת בגרות.

היכן ניתן לקבל יעוץ? ודבר נוסף

אני מתעסקת בעיקר בצורפות אבל הייתי רוצה לדעת אם יש מקצועות אחרים שאולי יתאימו לי לאוו דווקא אומנות

למעלה