זקוקה לעזרה....

נילקי1

New member
זקוקה לעזרה....

ראשית, רציתי לציין שאף שאני פאסיבית למדי בפורום הזה אני מאוד אוהבת אותו, נכנסת כמעט כל יום מתמוגגת מהתמונות ולומדת המון. אז קודם כל תודה. שנית, רציתי לשאול כמה שאלות לקראת הפרוייקט שאני מתכננת, ביום ו הקרוב יש מסיבת פרידה לבת שלי בגן ואני רוצה להכין לכל ילד מאפין מקושט עם בצק סוכר.הזמן העומד לרשותי הוא מאוד מוגבל ולכן אני רוצה משהו שיהיה מאוד כייפי לקבל (צבעוני ועליז) אך פשוט וזריז מבחינתי. יש לי כמה שאלות טכניות:
אפשר לצפות מאפין? איך אני מתגברת על הבקיעים? אולי עדיף לצפות בקרם ורק להוסיף אלמנטים צבעוניים (פרחים, כוכבים וכו) מבצק סוכר?
איך צובעים קוקוס? חשבתי לצפות בקוקוס (דשא) ופרחי בצק סוכר.

צביעת קוקוס

שימי קוקוס עם צבע מאכל ירוק (אפשר להשתמש בנוזלי) בשקית ותנערי טוב טוב. הקוקוס יצבע בירוק. מציע למרוח קרם מקשר בין המאפין לקוקוס. מיכל

sweetonit

New member
תצפי את המאפין ברויאל א. או בקרם

קרם וניל/שוקולד של פילסברי טעים ועליו תפזרי פרחים/לבבות חתוכים מבצק ס.אני עשיתי היום בדיוק את זה, ציפיתי ברויאל ירוק-שני גוונים, ספירלות אחת בשניה ,ומעל 'שלפתי' מהמחסן את כל שאריות הפרחים הצבעונים-בכמה גדלים ויצא מקסים. ובענין הקוקוס-כמה פעמים צבעתי קוקוס והתוצאה לא משהו...בהצלחה

נירה63

New member
מעט מאוד ילדים קטנים אוהבים קוקוס

אני הכנתי לפני שבוע מאפינס לתלמידי כיתתי, ציפיתי ברויאל סגלגל ומעל הדבקתי במעט מים לבבות ופרחים וכל מיני צורות שהכנתי.היה משגע טעים וקל להכנה.

t a l talim

New member
אין ספק שהכי מהיר זה לצפות בקרם או

רויאל ולהדביק צורות קרוצות, ואין ספק שהתוצאה מקסימה ומשמחת. לצפות מאפין בבצק סוכר זה לא מאוד בעייתי, אך לוקח הרבה יותר זמן- השאלה אם הרעיון מצדיק את המאמץ. הצעות לשידרוג הרעיון הראשון- - לצפות בקרם/ רויאל, להכין צורה אחת עבה יחסית לכל מאפין (לב, פרח, כוכב) ולנעוץ אותם באויר (על פסטה או חוט ברזל מלופף מתאים) - לכתוב על כל צורה את שם הילד שלו מיועד המאפין, את שם הבת שלך, שם הגן או משהו אחר מתאים - נצנצים, אם יש לך...

למעלה