זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

היכן אני מוצאת ייעוץ מקצועי לזוג במשבר. האם חייבים להיות נשואים על מנת לקבל יעוץ. המון תודה מראש

adam33

New member
פרטי

ייעוץ פרטי אינו כרוך במעמד בני הזוג בעוד שייעוץ במוסדות מסובסדים כגון לשכת ייעוץ נישואין ליד כל עיריה דרוש כך טווח ההבדלים הוא שבלשכת ייעוץ נישואין ליד כל עיריה זה עולה בערך שליש אם לא חצי מייעוץ פרטי. ולגבי יועצי נישואין יש אירגון "ביתי החדש" משמטפל בכך או ינר או בכל דפי זהב בנט תחת נישואין - יועצים.

gil1002

New member
ייעוץ זוגי

זה לא רק לנשואים, זה למי שרוצה. לפעמים אדם יכול לעבור יעוץ לבד, לעצמו, קודם כל, וזה עוזר לו להבין מה הוא רוצה ומה המטרות שלו לפני שמתחילים בייעוץ הזוגי.

יעוץ דרך נעמת

אם את מאזור ת"א בנעמת בקינג גורג נותנים יעוץ המחיר הוא 150 ש"ח והיועצת נחמדה. הטלפון שלהם 03-5254422 בהצלחה

....

יום הולדת שמח !!! אתה קם לך בבוקר ומרגיש שקצת שונה מן תחושה כזו נפלאה שממלאת את החזה. התבגרת היום בעוד שנה לפחות... ולהמשיך את היום הזה, אינך יכול כבר לחכות. יש לך יום הולדת היום!!! וזה יום כה מיוחד כי 365 יום בשנה ומתוכם זה יום אחד. אתה בן אדם כל כך מקסים אין לי ספק שכולם יעידו כי אותך הם אוהבים תמיד אתה שם כדי לעזור או לתת עצה טובה גם אם לפעמים... קשה לך בעצמך. החיים מוליכים אותנו לנתיבים כל כך שונים אך בכל דרך שתבחר אני מוסיפה הצלחה וחיזוקים. המון ברכות ושפע איחולים ממני אליך ובתוך הלב מחזיקה אני את ידיך. אז שיהיה לך מזל טוב עם הרבה נשיקות וחיבוקים והכי, הכי חשוב... שיהיה עד 120. יום הולדת שמח !!! מכל הלב מיקי בת המקורית

...

Si nosotros nos hubiéramos casado hace tiempo, cuando yo te lo propuse no estarías hoy sufriendo ni llorando por aquel humilde amor que yo te tuve, caray cuando te tuve, caray . . . cuando te tuve. אילו היינו מתחתנים מזמן, כשהצעתי לך היום לא היית סובלת ובוכה כי האהבה היפה שהיתה לי אליך, לעזאזל כשהיית שלי, לעזאזל כשהיית שלי Pero tu me abandonaste por ser pobre te casaste con un viejo que es muy rico y lloré, lloré, lloré Noche tras noche, caray noche tras noche, caray Noche tras noche. עזבת אותי כי הייתי עני התחתנת עם זקן עשיר ובכיתי, בכיתי, בכתי לילה אחרי לילה לעזאזל לילה אחרי לילה Ahora soy yo quien vive feliz formé un hogar cuando te perdí...despuès después yo te olvidé y te perdoné y no pude hacer ya nada por ti ya nada por ti ya nada por ti. עכשיו אני חי באושר יש לי משפחה כשאיבדתי אותך, אחרי אחרי כך שכחתי אותך וסלחתי לך ועכשיו לא יכול לעשות כלום בשבילך כלום בשבילך Con el tiempo, a ti también te abandonaron y ahora vives infeliz y desgraciada muy sola y muy triste te dejaron y sin dinero sin él sin mí sin nada caray sin su dinero, caray sin mí sin nada הזמן עבר ואותך עזבו עכשיו את חיה ממורמרת וכועסת לבד ועצובה עזבו אותך ובלי כסף בלעדיו בלעדי בלי כלום, לעזאזל בלי כספו, לעזאזל בלעדי בל כלום Y todo por casarte con un rico hoy ya sabes que el dinero no es la vida ni la felicidad, pero muy tarde, caray lo has comprendido, caray lo has comprendido. והכל כדי להתחתן עם עשיר היום את יודעת שהכסף זה לא הכל בחיים והאושר גם לא, אבל מאוחר מידי, לעזאזל הבנת זאת, לעזאזל הבנת זאת Ahora soy yo quien vive feliz formé un hogar cuando te perdí...después después yo te olvidé y te perdoné y no pude hacer ya nada por ti ya nada por ti ya nada por ti. עכשיו אני חי באושר יש לי משפחה כשאיבדתי אותך אחרי כן שכחתי אותך וסלחתי לך ועכשיו לא יכול לעשות כלום בשבילך כלום בשבילך

יעוץ לזוגיות!!!

למרות שאינך מתארת את מצבך נראה שאת לא מוצאת שפה משותפת עם בן זוגך ,ולשאלתך, בסדרת ההרצאות שאני מעביר בנושא זוגיות אני ממליץ ללמוד על זוגיות שהיא מערכת כל כך מסובכת וכולנו נכנסים לתוכה בלי שום הכשרה מוקדמת ל פ נ י הנשואין כדי לא להגיע למצב שבו את נמצאת לצערי יחד עם עוד הרבה זוגות שחושבים (לצערי) ש"האהבה תנצח" וכולנו נכנסים בקיר ומתרסקים,עצתי היא לנסות וללמוד לתקשר ביניכם ובמקביל לקחת איזה קורס או סדנה לזוגיות טובה........ ב ה צ ל ח ה

למעלה