זקוקה לעזרה

סופגי22

New member
זקוקה לעזרה

יש לי משבר גדול כרגע עם בעלי, הכל היה בסדר עד אתמול בערב. הכל התחיל מוידוי דבילי שנפלט לי מהפה והוא: שלפני חצי שנה קניתי לנו אביזר סקס לשדרוג יחסי המין רק מה שהוא לא ידע זה שקניתי אותו יחד עם אחותי שאיתה יש לי יחסים מאד פתוחים וגלויים וגם היא קנתה לעצמה כמה אביזרים, בעלי היה בשוק שבכלל הלכתי איתה לחנות ושהיא יודעת מה מתנהל אצלינו בבית, מן הסתם הוא לא כל כך סומך עליה והוא טוען שבגדתי באמון שלו מעבר לכך שאת האביזר הוא בקושי הסכים לקבל לפני כחצי שנה מה גם שכרגע הוא לא מסוגל לדבר איתי, עברתי לילה קשה מאד של בכי שלי וצעקות מצידו והתנהגות שלא הורגלתי אליה, פשוט פחדתי מהתגובה המוקצנת וחסרת הפרופרציות , כרגע הוא פשוט לא מעוניין לדבר איתי ועדיין לא יודע מה לעשות עם זה, הוא כל הזמן אומר לי שכמו שאני בגדתי באמון שלו ,כך הוא יכול כרגע לבגוד באמון שלי, אני אוהבת אותו מאד ולא רוצה לאבד אותו בשום מקרה, אנחנו יחד המון שנים מגיל מאד צעיר, חוץ ממה שקרה אתמול היחסים שלנו ממש טובים, יש לנו ילד אחד והדבר היחיד שמפריע לי שאני בן אדם כל כך פתוח והוא בדיוק להיפך מאד מאד סגור ומוחצן תנו לי עיצות אני מסתובבת עם מועקה גדולה בלב ולא יכולה להרגע

../images/Emo12.gifוואוו

אני מכירה המון גברים שרק מחכים שהאשה תפתיע אותם ככה מה הבעיה שלו? מה לא בסדר בלחלוק סודות עם אחותך?מדובר באחותך,לא בשכנה הרכלנית ממול. מה עושים? לא יודעת,אבל מה שעשית לדעתי מראה דווקא על אמון ויכולת להחשף בפניו ולא,חלילה,על בגידה משום סוג שהיא. לא מבינה מה הביעה שלו,בחיי

ואני כן מבינה מה הבעיה../images/Emo122.gif

לא כולם פתוחים בענייני סקס, כנראה מתבייש מאחותך, מתבייש אפילו להסתכל לה בעיניים, הרי היא בטח יודעת מה נעשה אצלכם בחיי המין. והוא עוד מוסיף וחושב מי יודע מה עוד היא יודעת...מה את סיפרת לה... ואם הוא בן אדם קצת סגור בקטע הזה, יהיה קצת קשה, אבל אולי עם שיחות וסבלנות,אולי הוא ירגע.

אופס

דעתי חלוקה ל-2 מצד אחד, אני ממש לא תומכת באגרסיביות ובתגובה שמורכבת מצעקות וחוסר נכונות לדבר. אני חושבת שתמיד עדיף להוריד טונים, לתת יד (לא יודעת להסביר למה- אבל זה עוזר) ולשפוך יפה מהלב. מצד שני, זה אכן בגידה מסויימת באמון. אפילו אחותך לא צריכה לדעת יותר מדי. בעלי בתחילת הדרך סיפר לאמו משהו אישי עלי ומאז אני לא סומכת עליו איתה לבד למרות ההבטחות שזה לא יחזור על עצמו. תראי, במיוחד במצב שאין לו משהו כמו אחותך איתו הוא יכול להיות פתוח, אני מאד מבינה אותו ומה עובר לו בראש. אם את אומרת שזה "נפלט לך"- אז אולי את יודעת שזה לא ממש בסדר...? מקווה שתמצאו את הדרך יחד להתגבר על זה כי אמון זה הבסיס לכל.

eransh1

New member
תביני אותו...

את באמת בת 22? אל תעלבי מהשאלה אני פשוט גם ו... תקראי בשלי. פשוט תביני אותו מהשקורה בחדר המיטות שלכם לדעתו הוא רק עניין שלכם. זה מה שהוא רוצה את חייבת להבין את זה , לכבד את זה ובקש ממנו לסלוח אולי הוא ירגע , תני לו קצת זמן , אני מקווה שהוא לא יחליט לעזוב אותך וזהו , זה דבר שאת חייבת להתפשר עליו , גם אני לא רוצה שחדר המיטות שלי יהיה מופץ באינטרנט...

seeyou

New member
עולמו של הגבר!../images/Emo108.gif

זה אולי קצת מצחיק אך לרוב הגברים מאוד חופשים בכול מה שקשור מין מחוץ לביתם...לא בביתם,לא עם אשתו... אני מניח שמדובר בוויברטור ולכן הוא הרגיש מושפל... הפין שלנו זה כול עולמינו... גבר שאין לו יכולת לספק את אשתו ....אז לא שווה כליפת שום...זאת בעיה עולמית! אותו גבר יכול להיות מאהב גדול עם אחרת אך בבית שלו לוקח בחסר! מה שאת עשית –השפלת אותו.(אני מניח-אחרת הוא לא היה מתפרץ כפי שציינת) את התנהגת כמו רוב הנשים-שסיפרת לאחותך על חי המין שלכם... גבר? אף פעם לא יספר לחברים מה עשה עם אשתו!!! זה סוד!!!! מה לעשות? לעשות!!! אם את גם נשית ולא רק נקבה תביני איך משלימים !! בעסקים עושים מסביב לשולחן הדיונים בין אוהבים עושים ...גם במיטה.....

סופגי22

New member
עדכון

בנתיים הוא עדיין פגוע וקשה לו לחזור למצב הקודם שהיה ביננו, אנחנו מדברים על זה המון מכל הכיוונים ואני מנסה להסביר לו שזה משהו שלא ניתן להחזיר לאחור וצריך להמשיך הלאה והוא בשלו אך נראה לי שהוא מתרכך מיום ליום, מקווה שהכל יחזור לקדמות. ואני לא בת 22 אלא בת 27. ותודה על התמיכה

לאט לאט

סופגי, תנסי להבין אותו, אני מבין שאת מנסה. נעים לשמוע שהבחור מתרכך קצת, תנסי להעלות לו קצת את האגו כי אני מניח שזה הדבר העיקרי שנפגע לו, תני לו להרגיש שאין לו תחליף...(בדרך מעודנת) דרך אגב, את לא חייבת אבל מה עשית בסוף עם הצעצוע? (חטטני מידי??) רק טוב, ומקווה שדברים יסתדרו...

סליחה

חברה שקראה את ההודעה שלך עכשיו אומרת שזה נשמע כאילו הוא מחפש תירוצים "לבגוד באמון שלך" יכול ליהיות???

למעלה