זקוקה לעזרה- יש לי מבחן באנגלית ואני מחפשת אתרים שאפשר ללמוד בהם אנגלית ברמה של תיכון. מישהו מכיר?
ב בלתי נראית New member 4/11/00 #1 זקוקה לעזרה- יש לי מבחן באנגלית ואני מחפשת אתרים שאפשר ללמוד בהם אנגלית ברמה של תיכון. מישהו מכיר?
E e-shfiyut New member 4/11/00 #2 the only way 2... study english is using/writing/reading it... אז כל אתר באנגלית (עדיף על נושא שמעניין אותך) יכול לעזור פשוט לקרוא.... לירן
the only way 2... study english is using/writing/reading it... אז כל אתר באנגלית (עדיף על נושא שמעניין אותך) יכול לעזור פשוט לקרוא.... לירן
ב בלתי נראית New member 4/11/00 #3 לא עוזר, אני צריכה עזרה קריאה לא עוזרת לי.. אני צריכה להשתמש באנגלית, לתרגל. אבל אני גם מחפשת אתר שיש בו אימון על grammer וכו`.
לא עוזר, אני צריכה עזרה קריאה לא עוזרת לי.. אני צריכה להשתמש באנגלית, לתרגל. אבל אני גם מחפשת אתר שיש בו אימון על grammer וכו`.
Y yulia_tb New member 4/11/00 #5 אז ככה קודם כל- תקני ספר של תיכון ותעבדי איתו. ושנית -באיזו כיתה שאת כל כך ממהרת עם האנגלית? מקווה שעזרתי,
אז ככה קודם כל- תקני ספר של תיכון ותעבדי איתו. ושנית -באיזו כיתה שאת כל כך ממהרת עם האנגלית? מקווה שעזרתי,