זקוקה לעזרה..

זקוקה לעזרה..

שלום לכולם, אז ככה, אני חושבת שיש לי בעיה די רצינית בכל הקטע של מערכות יחסים. כל פעם שאני פוגשת מישהו ויוצאת איתו, ממש קשה לי-לפתח שיחה, לדבר, אפילו להסתכל לו בעיניים. אני לא יודעת אם זו ביישנות או משהו כזה-אבל אני בכר לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני מכירה אחלה אנשים, שבאמת נראה לי שיכול להיות לי כיף איתם-אבל משום מה אני פשוט לא מסוגת לפתח איתם מערכת יחסים. אני נפגשת איתם פגישה או שתיים ואז אני פשוט "בורחת"- ואומרת, " שלא מתאים לי חבר כרגע" (למרות שאני באמת רוצה). אז מה לעשות? איך אפשר להפסיק לפחד ולברוח ולהתנהג בחופשיות ובטיבעיות, ולא להיות עצבנית וקופצנית בכל הדייטים שלי? אני באמת מרגישה שאני מפספסת אחלה אנשים..

גרא.

New member
פלפלץ אדומה95,בהנחה שאת אינך

מתבגרת, אלא אשה צעירה בתחילת דרכה העצמאית,קשיי התקשורת הבינאישית שאת מתארת, שבעטיים את מתקשה לפתח מערכת יחסים כפי שאת מתארת,כזו הנקטעת אחרי פגישה או שתיים, את זקוקה להבנתי לטיפול במסגרת טיפולית קבוצתית. העוסקת בין היתר, בנושאים הללו. היתרון בטיפול קבוצתי, בהשוואה לטיפול פרטני, הוא בהצטרפות לקבוצת השתייכות של גברים/נשים להם בעייה דומה. כאשר דרך ההשתתפות בקבוצה,תחילה כמשתתפת פסיבית,ומאורח יותר ככל שתפתחי, גם כמשתתפת אקטיבית.תחשפי לתהליך של למידה ואימון במיומנויות תקשורת.עם כל הקשיים של קבלה ומתן משוב.תוכלי, בתמיכה הקבוצה להיות מודעת לפחדייך, ולקשיי התקשורת שלך..תוכלי לקבל הכוונה ו"טיפים" מחברי הקבוצה כיצד להתמודד,תוכלי לקבל תמיכה ואמפטיה בנסיונותייך להשתנות,תוכלי לרכוש יתר בטחון ושליטה עצמית באינטראקציה החברתית שלך..ומכאן,תהיי מוכנה טוב יותר לחיים האמיתיים, שאת כה מתקשה בהם לפי שעה.

למעלה