זקוקה לעזרה

I think

New member
זקוקה לעזרה

מישהו מקורב אליי מאוד מכור להרואין. הסיפור מסובך, ואני מעדיפה שלא לפרט. הייתי מאוד רוצה לדעת מהן ההשפעות של הרואין, פיזיות, נפשיות, וכו'. כל פרט שתתנו לי יהיה מועיל מאוד. וגם, מהן ההשפעות בזמן השימוש, איך משתנה מצב הרוח? איך תתארו סוטול של הרואין? חוץ מזה, אם יש לכם הסברים או תאוריות קצרות על איך ולמה אנשים מתמכרים להרואין, האם זהו אופי הבנאדם, האם אנשים דיכאוניים מתמכרים בדרך כלל, וכל מה שעולה על דעתכם. יש לי גם כמה שאלות- איפה מתחיל הסחר בהרואין? האם הסוחר מחפש את הקונה הפוטנציאלי? ואיך הוא מגיע אליו? האם הרואין נמכר במסיבות? האם יש דבר כזה "חבר מביא חבר"? כמו שאתם מבינים אין לי ידע בנושא הזה בכלל, אני לא מתקרבת לדברים האלה כל כך. אבל כואב לי מאוד והייתי רוצה להבין יותר לפני שאני מדברת עם אותו מקורב. תודה רבה רבה, אין לכם מושג כמה זה חשוב לי.

urizv

New member
קצת על הנזקים

שאלתך בעיתית, ההרואין עצמו כמעט לא גורם לנזקים בריאותיים, מה שגורם לרוב הנזקים הם תוספי הרחוב של ההרואין, הסוחרים נוהגים לערבב את ההרואין עם כל חומר לבן בעל מרקם דומה, מרעל עכברים דרך סיד, קמח ועוד. נזק נוסף ורציני הם המזרקים, לעיתים קרובות משתמשים במזרקים משומשים וכך נדבקים באיידס ובהפטיטיס בי ו-סי שהם מחלות כבד כרוניות מסוכנות לאדם לא פחוט מאיידס ואולי אפילו יותר. בעיה נוספת היא ההתמכרות שגורמת להעלאת הכמות עם הזמן, ההתמכרות היא גם פיזית וגם נפשית. הגוף מתרגל לכמות ולכן כדי להרגיש טוב צריך להגדיל אותה. כל אחד יכול להתמכר להרואין, מהירות ההתמכרות תלוייה באדם. בכל מקרה האדם שאת מדברת עליו צריך להגיע ליעוץ מקצועי מה שיותר מהר.

rasta girl

New member
נזקים וסיכונים בריאותיים. ו...|שמאל

* תופעות לטווח קצר: זמן קצר לאחר שפג האפקט של הסם מופיעה תחושת כובד בגפיים, יובש בפה, חום וסמוק בעור ומצב בלבולי. * תסמינים בלתי הפיכים: מוות עקב מנת יתר, הפלות, תמט ורידי ומחלות זיהומיות כגון איידס והפטיטיס. תוארו נזקים לשסתומי הלב, מורסות ומחלות כבד. סיבוכים ריאתיים כוללים דרגות שונות של דלקות ריאה וסיבוכיהן עד כדי דיכוי יכולת הנשימה. * זיהומים: תוארו מצבים בהם נסתמו כלי הדם המובילים לריאות, לכבד, לכליות או למוח בעקבות תהליכים זיהומיים בכלי דם אלו. אז ככה בזמן השימוש בהרואין מצב הרוח אכן משתנה אך כידוע לך מצב הרוח משתנה בד"כ מגורמים חיצוניים כמו למשל הסביבה, האווירה וכו', מצב הרוח תלוי באותה מידה גם בבנאדם (האם הבנאדם נוטה להכנס לדכאונות, להתעצבן וכו') ומשילוב של שניים. מצב הרוח משתנה בזמן "קריז" הבנאדם יכול להפוך בין רגע לאלים ואכזרי (גם אם הוא לא באמת כזה) הסם מטשטש את דעתו הצלולה של המשתמש, כלום לא מעניין אותו ברגע שהוא זקוק למנה, אנשים קרובים אליו יכולים להראות לו כזרים לגמרי. ברגע שהתולעת מנקרת בו שום דבר לא יעצור בעדו. הסם מטשטש הכל ומונע לתודעה לחדור למחשבות האדם. וזה לא שאנשים דכאוניים מתמכרים בד"כ...כל אדם יכול להתמכר לסם, נקודה ההתמכרות יכולה לנבוע משעמום למשל, מהריגוש של משתמש "בסמים קלים" (מריחואנה למשל.) לנסות משהו חדש.."את הדבר האמיתי", כל אדם הוא אינדיווידואלי ומהשהו שיעלה על דעתך לא יעלה על דעתו של אחר ולהפך. יכולות להיות אלף ואחת סיבות. הסחר בהרואין מתחיל בכל מקום, אצל כל דילר\אוגר רציני, הסוחר מחפש כל אחד מה זה מבחינתך "קונה פוטנציאלי"??? התופעה "חבר מביא חבר" מאוד נפוצה בעולם המשתמשים, זה ברור. מקווה שעזרתי....

קשכפית

New member
עפ"י מכוני הבריאות הלאומיים של ....

ארה"ב, הירואין למעשה ממוצה מהמורפין. הוא מופיע כאבקה לבנה או חומה. כינוייו הם סמאק, סקאג, גאנק, סוכר חום, זפת שחור מכסיקאני ואחרים. תופעות לטווח קצר: זמן קצר לאחר שפג האפקט של הסם מופיעה תחושת כובד בגפיים, יובש בפה, חום וסמוק בעור ומצב בלבולי. תסמינים בלתי הפיכים: מוות עקב מנת יתר, הפלות, תמט ורידי ומחלות זיהומיות כגון איידס והפטיטיס. תוארו נזקים לשסתומי הלב, מורסות ומחלות כבד. סיבוכים ריאתיים כוללים דרגות שונות של דלקות ריאה וסיבוכיהן עד כדי דיכוי יכולת הנשימה. זיהומים: תוארו מצבים בהם נסתמו כלי הדם המובילים לריאות, לכבד, לכליות או למוח בעקבות תהליכים זיהומיים בכלי דם אלו.

הרואין..

זה הסם הכי הכי הכי הכי נרקותי שיש!! הוא צולל יותר מידי.. עייף תמיד.. מוזנח.. לא קשור.. הוא נהייה בן אדם רע.. גנב.. כדאי לו להפסיק..

למעלה