זקוקה לעזרה

שני.ר

New member
זקוקה לעזרה

ביום חמישי שעבר הייתי חולה ואיבדתי את התאבון ביום שבת כבר יכולתי לאכול קצת וביום ראשון איבדתי את התאבון לגמרי. אני רואה אוכל יש לי בחילה. אני ממש מכריחה את עצמי לאכול משהו בבוקר ואחרי הצהריים (לפי דעתי אני מכניסה משהו כמו 300 עד 500 קלוריות, אני יודעת שצריך לפחות 1000). לפני שלושה ימים גם לשתות מים לא יכולתי והתחלתי לשתות תה (ללא קופאין) אתמול אחרי הצהריים הרגשתי ממש חלשה ומכיון שהייתי בלימודים וזה חומר קשה, אסור לי לא להיות מרוכזת והכרחתי את עצמי לאכול סנדוויץ, הרגשתי כמו הכרזת מלחמה על הגוף-הוא לא מוכן לקבל כלום והוציא את הכל בדרכים טבעיות... היום בבוקר כאילו בתגובה לאתמול על זה שהכרחתי אותו, הוא התנקם בי בחזרה, אפילו כבר תה אני לא יכולה לשתות מרגישה בחילה נוראית(אבל עדיין מכריחה את עצמי, אי אפשר בלי נוזלים). אף פעם בחיים שלי לא היו לי בעיות מהסוג הזה, ולא חוסר תאבון. איך אפשר להחזיר את התאבון בלי להרגיש במלחמה עם הגוף? תודה מראש שני

תרנגולת

New member
אהם..

1000 קלוריות זה מעט מאוד.. צריך לפחות 1500.. תה זה חומר משתן (קפאין) כך שאת צריכה לשתות גם מיים.. ו.. אני מניחה שתנסי לחזור לאכול לאט לאט- תחריכי את עצמך קצת... תנסי מרק עם אטריות- ודברים קלים.. שלא תרגישי רע כשאת אוכלת. ולאט לאט תנסי להעלות בכמות.. אם את מרגישה שמצבך הפיזי ירוד מאוד אולי כדאי גם לפנות לרופא או לדיאטנית.. ובכל זאת תחכי לתשובה של התזונאית..

תרנגולת

New member
..

כן- אני אותה אחת משם. בבקשה.. מקווה שזה עזר לך. ושמחה שאת לא בכיוון לבעיה כזאת. יום טוב. -->-}@

למעלה