מחכים ומצפים
New member
זקוקה לעזרה
אנחנו זוג בתחילת שנות השלושים שלנו ביחד כבר 6+ שנים נשואים 2+ שנים. בשנתיים האחרונות אנחנו מתגוררים בארה"ב . בשנה וחצי האחרונות אנחנו מנסים להביא ילד לעולם , בהתחלה באופן טבעי ובשנה האחרונה עם טיפולים (די קשים שלא עלאה אתכם בהם) . תמיד חיינו ידעו עליות ומורדות. ומאז שעברנו לכאן בעיקר מורדות ובעיקר בגלל העבודה התובענית של בעלי. לפני כחודש בערך נכנסתי בשעה טובה להריון שמחתי ופרחתי כמו שבחיים לא הייתי ... רק בעלי לא שמח ולא פרח
כלום... כאלו זה לא נוגע אליו... ניסיתי לדבר להבין לשאול - כלום - רק תשובה אחת - לא יודע!!!!! מיד חשדתי שמדובר ברומן מהצד ובגלל זה ההתלבטות שלו בנושא ... הוא מייד הכחיש אבל זה עדיין לא אומר שזאת לא האמת. לפני שלושה ימים הופסק ההריון בגלל שהוא לא התפתח , בעלי בנסיעה עסקים , התקשרתי אליו שבורה לגמרי - החלום שלי התנפץ לרסיסים. הוא לא בכה, הוא לא כאב והץנהג כאילו מדובר במישהו זר ... הוא לא ביטל את הפגישות שלו ולא חזר הביתה.. מצאתי את עצמי מתמודדת עם נושא כל כך טעון רגשות לבד .. יומיים שכבתי במיטה כמו מתה לא אכלתי רק שתית ובכיתי .. והוא עדיין מתנהג אלי כמו זרה ... דיברנו בטלפון והוא הקדים את הטיזסה במספר ימים (ווהו...) ... הוא חוזר לםה ואני החלטתי שזהו ... אני לא רוצה יותר במשך השהות שלנו כאן אני מחזיקה את הנישואים בשיניים ואני לא יכולה יותר זההקש ששבר אותי אם בשעה כזאת הוא לא יכול להיות איתי אז מתי כן ? אם הוא לא מסוגל לשמוח איתי, לנחם אותי, לחבק אותי כשאני צריכה , אני לא צריכה אותו .. איך עושים את זה ? עוד לא התאוששתי מהמשבר של הפסקת ההריון ואני כבר צריכה להכנס למשבר הגירושין. help
אנחנו זוג בתחילת שנות השלושים שלנו ביחד כבר 6+ שנים נשואים 2+ שנים. בשנתיים האחרונות אנחנו מתגוררים בארה"ב . בשנה וחצי האחרונות אנחנו מנסים להביא ילד לעולם , בהתחלה באופן טבעי ובשנה האחרונה עם טיפולים (די קשים שלא עלאה אתכם בהם) . תמיד חיינו ידעו עליות ומורדות. ומאז שעברנו לכאן בעיקר מורדות ובעיקר בגלל העבודה התובענית של בעלי. לפני כחודש בערך נכנסתי בשעה טובה להריון שמחתי ופרחתי כמו שבחיים לא הייתי ... רק בעלי לא שמח ולא פרח