זקוקה לעזרה...

קרני26

New member
זקוקה לעזרה...

הי לכולן, אני ממש ממש לא חדשה בפורום, אבל מאחר והבעלול נוטה לקרוא לפעמים את ההודעות שלי, ואני ממש לא רוצה שיקרא את ההודעה הזו, נכנסתי בשם בדיוני... (אני בטוחה שתזהו מי אני...) אז ככה, יש לבעלול יומהולדת עוד מעט ואני מנסה להיזכר בעקשנות איך קוראים לספר שסיפרו לנו בילדות על שני אנשים שחוט חיבר בין הלבבות שלהם ובכל פעם שמישהו התרחק, זה נורא כאב, עד שהם היו חייבים להישאר יחד... (סיפור נורא רומנטי) זה לא "פרח לב הזהב"? נכון? מישהי זוכרת איך קראו לספר הזה?

קרני26

New member
מק../images/Emo78.gif

מקפיצה, כי ההודעה נבלעה לה אי שם התחתית הדף...

תנסי לקפוץ לחנות

ספרים גדולה ולדפדף שם, אולי תתקלי בספר. חוץ מזה, את יכולה להתחיל לסרוק את מיטוס ודיבוק, אולי תתקלי בזה שם.

Ronnie*

New member
בטוח לא "פרח לב הזהב"

זה על ילד ואמא שלו... אולי משהו עם "חוט הלב"? אני זוכרת במעורפל...

galibos

New member
sorry for the english....

its Dvora Omer book, about Zohara and Shmulik Leeov ad mavet

קרני26

New member
לא, זה לא זה...../images/Emo10.gif

אני יודעת לאיזה ספר את מתכוונת, וזה לא זה... אני מתכוונת למעשיית ילדים... תודה רבה בכל אופן!!!

daldan

New member
אני עדיין לא זיהיתי ../images/Emo7.gif

ולגבי הספר, נשמע לי מאד מוכר אבל לא מצליחה להזכר בשם.

רחלילי

New member
ל"קרני"

תנסי בפורום החלפת ספרים כאן בתפוז הם מעולים בזיהוי ספרים ובמציאתם!

קרני26

New member
תודה!

אני באמת אנסה שם, אולי הם יוכלו לעזור לי... אני עדיין מנסה לחפש אותו בכל אתר ספרים שיש באינטרנט... בינתיים מצאתי רק ספרי ילדים נוראיים כמו "אבא עושה בושות", "אמא מבולבלת", "המלך איחסה והמלכה פיחסה" ולבסוף - "איזה כיף לחטט באף"!!! אני בהלם! זה מה שילדים קוראים היום? מה קרה ל"הכינה נחמה" הזכורה לטובה?...

חוט הלב, של מקס נורדאו

יש לו אוסף סיפורים מקסים שנקרא סיפורים למכסה, ואחד הסיפורים בו הוא על חוט הלב. אכן ספר מדהים, ואני מאוד מאוד מאוד מאוד אהבתי אותו כילדה... לצערי נתתי אותו, אבל בטח איתמר או חנויות ספרים משומשים אחרים יוכלו לאתר לך אותו.

למעלה