זקוקה לעזרה.....

זקוקה לעזרה.....

צריכה רעיונות למתנת יום הולדת לגבר ( בן 19) א. לא נדוש ב. עד 600 שקל ג. מקורי ורומנטי ד. הכי גימיקי בעולם!!!!!!! בבקשה

dgai

New member
סליחה על האיחור...

אולי תקני לו שעון יפה ומאחוריו תחרטי את תאריך יום ההולדת או באהבה ממך מה דעתך גם על ארנק עור כל גבר אוהב ארנק יפה בושם אפשרי גם, דיסקים שהוא אוהב לשמוע ארוזים בחבילה מרשימה + ארוחת ערב במסעדה רומנטית. מקווה שנתתי קצת רעיונות

Cuteguy

New member
סליחה על השאלה

אבל מי הוא בשבילך?חבר שלך? אם כן כמה זמן?

ShirShir

New member
דובונת קטנה..

מתנה לחבר: + חולצת/ג´קט פליז מחמם (יש מבצעים ב"פוקס") + מנוי בבלוקבאסטר + נעלי בית + אביזרי רכב/פלאפון + מנורה רומנטית לחדר/שעון קיר + שעון + ספר + תמונה שלכם ממוסגרת + אם הוא מעשן, מצית עם חריטה + בגדים מקווה שעזרתי..

לוטמניה

New member
אל תבכי, אנחנו מגיבים-אבל בקשת גימי

וגימיק מצריך חשיבה! כשהייתי בצבא חברה שלי קיבלה מהתאומה שלה מתנה מדהימה. התאומה צרבה לה 5 דיסקים מלאים מהאינטרנט -אחד עם שירים רומנטים, אחד עם שירים שלהן ואחד עם שירים ישראלים רומנטים וכו´... לכל דיסק היא הכינה רשימה של השירים מאחורה ומקדימה היא שמה תמונות שלה(של חברה שלי) בשחור לבן והכל על נייר אורז וכו´. היא גם הכינה מארז לדיסקים שעטוף בנייר אורז "מנויילן" ועליו היא כתבה ברכה. מדובר בשעות של השקעה אבל זה משהו שנשאר לנצח, שישמש אותו בטוח,לא כל כך יקר כמו שתיכננת, אבל ממש "לא רגיל" (לפחות לא מה שהכינו לחברה שלי כי זה באמת היה יצירתי).... את הכסף שתיכננת לבזבז על המתנה תשקיעי בארוחת ערב במסעדה מדהימה והופעה אחר כך או משהו בסגנון-זה תמיד כייף!

למעלה