יש שני "משחקים" עיקריים שמשחקים בחברה שלנו בנוגע לסקס
אחד, שסקס הוא דבר שגבר "לוקח" ואישה "נותנת". במשחק כזה, האפשרות לתת סקס היא כוח של האישה, אבל נתינת סקס הי אנצחון לגבר ועוד הוכחה לעליונותו.
במשחק השני סקס זה דבר שעושים להנאה הדדית ומרצון הדדי, וכמובן שאין הוא פוגע בכבוד האישה.

את חשבת שהוא משחק במשחק הראשון, ומתברר שלא תמיד. בתברר שלפעמים הוא משחק במשחק אחר, בו סקס יכול לפגוע בכבודך. ברור שלא תרצי לשחק במשחק הזה! והוא מרגיש את הבעיתיות, ומסתיר ממך.

מצטערת, אבל לי לא מתאים גבר ש"זה הפורקן שלו לומר מה הוא היה עושה לבנות אחרות."
ואין לי שום בעיה עם פנטזיות על אחרות, ואפילו לא נגד צפייה בפורנו.

כך שלדעתי הגיבו לך אנשים כי נלחץ להם הטריגר של פורנו. באופן קבוע מופיעות פה נשים שמזדעזעות לגלות שבן זוגן צופה בפורנו, ובאופן קבוע אומרים להן לשחרר.
ואני מסכימה, ולכן חבל לי שהתפספסה קצת הפואנטה. בעיני יש שתיים. המשפט המחפיץ הזה, שהוא לחלוטין טורן אוף (למה שאמשך למישהו שרואה בי חפץ? אנשי מערות זה לא סקסי), וזה שהוא הסתיר ממך, כדי לברוח מהתמודדות עם הכעס שלך. לדעתי זו פחדנות וזה מערר את הזוגיות אפילו יותר מהשוביניסטיות שלו (שכן כל החברה שוביניסטית, ואם השוביניזם מתבטא בכתיבה בקבוצת וואטסאפ, זה לא נורא. מה שחבל זה שהוא לא בין שזה לא משפט שלגיטימי להגיד לבת הזוג, או אפילו לסטוץ).
הבסיס לזוגיות הו אתקשורת, ואם מישהו במקום להתמודד עם הבעיות מסתיר כדי לברוח מהתמודדות, זה דפוס פעולה מאוד מפוקפק ומנבא רעות.
לא רק ששובניזם לגיטימי בעיניו, גם הסתרה ובריחה מבעיות היא לגיטימית בעיניו.

אם הו אכל כך רוצה להיות גבר, שיפסיק לפחד מוויכוחים, ושיתמודד כמו גבר במקום לברוח. גברים (ונשים, אבל אני סטרייטית, ומעדיפה גברים) שבורחים מבעיות הם לא אלו שאני מעוניינת בהם בזוגיות ארוכת טווח. זה יוצר יותר מידי בעיות. מה יקרה עם החלטות גדולות וחשובות? נניח, הוא רוצה לקנות משהו גדול, והוא יודע שלא תסכימי, אז הוא יקנה ויסתיר ממך או ישקר לך? BIG NO NO