זקוקה לעזרה

בגלל זה

השיחות הללו טיפוסיות יותר (יותר זה לא תמיד ולא אצל כולן) אחרי גיל 30.
נשים מעל גיל 30 מרגישות יותר לגיטימציה להיות מיניות ופחות עסוקות ב״מה יחשבו עליי״.

מריוס זכריה

Member
מנהל
צר לי שלא קיבלת פה הסכמה מקיר לקיר

תמשיכי להציק לבעלך. אני רק לא בטוח שזה ישפר את היחסים שלכם.
את כרגע לא רואה בעיניים, אז קטונתי מלעזור.
&nbsp

מריוס זכריה

Member
מנהל
אופסי. טעות

ואם הוא רק חושב

״מה הייתי עושה לה״ ולא כותב את זה?
&nbsp
מותר שיהיו לך ולו פנטזיות
אני בטוחה שגם את מסתכלת לפעמים על גברים אחרים.

kagome10

New member
יש שני "משחקים" עיקריים שמשחקים בחברה שלנו בנוגע לסקס

אחד, שסקס הוא דבר שגבר "לוקח" ואישה "נותנת". במשחק כזה, האפשרות לתת סקס היא כוח של האישה, אבל נתינת סקס הי אנצחון לגבר ועוד הוכחה לעליונותו.
במשחק השני סקס זה דבר שעושים להנאה הדדית ומרצון הדדי, וכמובן שאין הוא פוגע בכבוד האישה.
&nbsp
את חשבת שהוא משחק במשחק הראשון, ומתברר שלא תמיד. בתברר שלפעמים הוא משחק במשחק אחר, בו סקס יכול לפגוע בכבודך. ברור שלא תרצי לשחק במשחק הזה! והוא מרגיש את הבעיתיות, ומסתיר ממך.
&nbsp
מצטערת, אבל לי לא מתאים גבר ש"זה הפורקן שלו לומר מה הוא היה עושה לבנות אחרות."
ואין לי שום בעיה עם פנטזיות על אחרות, ואפילו לא נגד צפייה בפורנו.
&nbsp
כך שלדעתי הגיבו לך אנשים כי נלחץ להם הטריגר של פורנו. באופן קבוע מופיעות פה נשים שמזדעזעות לגלות שבן זוגן צופה בפורנו, ובאופן קבוע אומרים להן לשחרר.
ואני מסכימה, ולכן חבל לי שהתפספסה קצת הפואנטה. בעיני יש שתיים. המשפט המחפיץ הזה, שהוא לחלוטין טורן אוף (למה שאמשך למישהו שרואה בי חפץ? אנשי מערות זה לא סקסי), וזה שהוא הסתיר ממך, כדי לברוח מהתמודדות עם הכעס שלך. לדעתי זו פחדנות וזה מערר את הזוגיות אפילו יותר מהשוביניסטיות שלו (שכן כל החברה שוביניסטית, ואם השוביניזם מתבטא בכתיבה בקבוצת וואטסאפ, זה לא נורא. מה שחבל זה שהוא לא בין שזה לא משפט שלגיטימי להגיד לבת הזוג, או אפילו לסטוץ).
הבסיס לזוגיות הו אתקשורת, ואם מישהו במקום להתמודד עם הבעיות מסתיר כדי לברוח מהתמודדות, זה דפוס פעולה מאוד מפוקפק ומנבא רעות.
לא רק ששובניזם לגיטימי בעיניו, גם הסתרה ובריחה מבעיות היא לגיטימית בעיניו.
&nbsp
אם הו אכל כך רוצה להיות גבר, שיפסיק לפחד מוויכוחים, ושיתמודד כמו גבר במקום לברוח. גברים (ונשים, אבל אני סטרייטית, ומעדיפה גברים) שבורחים מבעיות הם לא אלו שאני מעוניינת בהם בזוגיות ארוכת טווח. זה יוצר יותר מידי בעיות. מה יקרה עם החלטות גדולות וחשובות? נניח, הוא רוצה לקנות משהו גדול, והוא יודע שלא תסכימי, אז הוא יקנה ויסתיר ממך או ישקר לך? BIG NO NO

איכס. זה באמת דוחה.

בניגוד למה שנאמר פה על ידי חלק מהמגיבים, לא כל הגברים כאלה, ואת בהחלט לא חייבת להיות עם גבר שכזה. עם זאת, את בהחלט יכולה לבחור כן להיות עם גבר שכזה, ולהחליט שאת מוכנה לקבל את זה בתור אחד מהפגמים שלו.

איה או

New member
״מה הוא היה עושה להן״

מדובר בחייל משוחרר שצורך פורנו בווטסאפ. מה הוא כבר היה עושה להן? מזיין אותן שלוש דקות במיסיונרית ונרדם לפני שהן גומרות?
&nbsp
אז נכון, המשפט שהחבר שלך אמר דבילי, אבל אני מניחה שהוא אמר אותו יותר בחזקת מי שלא יכול לעשות - מלמד, ומי שיש לו חברה כבר שנתיים ולא יכול לחגוג את הרווקות - חוגג בווטסאפ.
&nbsp
אגב, יש גברים שלא אוהבים לשתף בתמונות של בנות. גברים ונשים זה בול אותו הדבר. חלק בהמות, חלק פמיניסטים, חלק חמודים, חלק מאמינים בפסיכולוגיה אבולוציונית. תבחרי אחד שמתאים לך, ואל תצאי מנקודת הנחה שממילא כולם אותו הדבר. מותר לך, בגיל עשרים וקצת ולפני שאתם הרבה זמן יחד, לדרוש מישהו יותר רומנטיקן, שלפחות יגיד לך שהוא רוצה רק אותך, גם אם לחברים שלו הוא אומר דברים אחרים. האמת, ככל שאני כותבת את זה אני יותר מופתעת ממנו - מה היה דחוף לו להגיד לך שהוא רוצה לעשות דברים לנשים אחרות?
&nbsp
בכל מקרה, את יכולה לקחת כמה ימים לעצמך עד שהגועל והעצבים הראשוניים יעברו. אם אתם גרים ביחד לכי לישון אצל חברה, ואם לא פשוט אל תפגשי אותו. בדרך כלל הדברים האלו מתחילים ב״אני לא אוכל להסתכל עליו יותר בחיים״ וחולפים אחרי שלושה ימים כלא היו, אז במקומך הייתי מחכה לראות אם עובר לי, ואז עושה הערכה מחדש.

"כלב נובח לא נושך"

נדמה לי שהוא מהטיפוסים האלה.
&nbsp
אני יכולה להבין למה המשפט מציק לך באוזן, אבל הבאת את החבר שלך למצב לא נוח, והוא היה צריך להיחשף במשהו שהוסתר ממך בדיוק על מנת לא "להכאיב" לך.
סה"כ קיבלת תשובה- זה פורקן עבורו. אין בזה שום דבר יישומי. מציעה שתתייחסי לזה כאל שטות (ואולי עם הזמן תבקשי להצטרף לקבוצה :) )
&nbsp
&nbsp
&nbsp

התגובה שלך

לגמרי לגיטימית. עד כה חיית עם ד"ר ג'קיל ומתברר לך שהוא מיסטר הייד.
שיש את רובריקת ה'חברה' <שבהמשך תהפוך ל'קדושה'> ויש את רובריקת ה'שרמוטה' <שבהמשך תהפוך ל'קדשה'>. העולם שלו מתחלק לסקס 'נקי ומשעמם' איתך ולפנטזיות על סקס מלוכלך משפיל ומטונף עם דמויות בלתי מושגות.
מעבר לגועל שאת חשה מההחפצה הבוטה שלו את הנשים 'הדימיוניות' ההן, הפיצול הזה הוא יסוד גרוע למערכת יחסים. גבר שמנהל איתך קשר 'סטרילי' לא רואה בך ייצור מיני אלא אובייקט מסוג 'אם בית'. בדיוק כמו שמריוס תיאר. את לא באמת חברה לחיים, את יותר מועמדת לתפקיד תחזוקתי.

ומותר לעשות חושבים אם אלה היחסים שאת רוצה לעצמך.

איך הגעת למסקנה

שהוא מנהל איתה קשר סטרילי ?
&nbsp
לא יכול להיות מצב שיש לך סקס טוב עם בן או בת הזוג וגם פנטזיות על אחרים?
איך זה סותר?

אבחנה מבדלת

הפנטזיות שלו בוטות ו'מלוכלכות'. מה שהטריד אותה, למיטב הבנתי, זה לא עצם העובדה ש'הוא היה עושה להן', אלא מה הוא היה עושה להן, ועצם זה ש'עושה להן'.

כשגבר אומר "מה הייתי עושה לה"

זה יכול להיות מיליון דברים. אצל אחד זה לרדת לה שעה, אצל השני זה לזיין אותה על ארבע, אצל השלישי זה לתת לה מכות בתחת..
אני חושבת שפותחת השירשור נפגעת מעצם האמירה שנראת לה "בוטה ומחפצנת" ואולי גם היא חוששת שזה מוריד מערכה משהו (כי היא לא האובייקט המיני היחיד בחייו של בן זוגה)- ולא מטיב הפנטזיה עצמה.

לא הייתי מתרגשת מזה

לא מהתמונות, לא ממה שהם כותבים וגם לא מהמשפט "מה הייתי עושה לה".
כן הייתי בודקת מה הוא רוצה לעשות ולא עושה, ומבררת איתו למה הוא לא מציע לי.
זה לא אומר שאת צריכה לממש את כל הפנטזיות שלו, אבל שווה לבדוק למה לא שיתף אותך ואפילו מחק.
לא יודעת מה איתך והחברות שלך, אבל יש לי כמה חברות שאבוי אם אישי היה שומע על מה אנחנו מדברות, או קורא בקבוצת הוואטסאפ שלנו. ולא, אין שם סקס ופנטזיות, מקסימות רמיזות קלות.

גארוטה

New member
דוגרי?

נראה לי שהיית מעדיפה שהוא יגיד את המשפט הזה עלייך ופה בעצם קבור הכלב.
כולם מדברים ככה, נשים וגברים, בקבוצות ווטסאפ וגם לא.
זה סלנג וזהו! שום החפצה ושום כלום.
מה שמעליב אותך וכואב לך זה לא הנושא אלא שהנשוא הוא לא את.
אם אתם זוג צעיר בתחילת הדרך והוא כבר במצב של פנטזיות, כדאי לעשות בדק בית.

למעלה