זקוקה לעזרה
אני בת 23 הוא בן 24.
אפשר להגיד שהוא הבן אדם הכי מדהים עלי אדמות.
אנחנו יוצאים כבר 5 שנים, הוא החבר הכי טוב שלי, הוא רוצה תמיד שהייה לי טוב ..
אבל משהו לא בסדר.
אנחנו שוכבים, אבל כאילו התשוקה כבר לא נמצאת.
הייתי פרידה לפני חצי שנה שנפרדנו לחודש והחלטנו לחזור.
עברנו לגור ביחד לפני שבועיים.
הוא בחור מקסים, אבל קצת לא ייוזם, קצת אדיש ואילו אני פלפלית ברמות שרוצה לאכול את העולם.
קשה לי שאני דוחפת, עושה והוא לא ... למרות שאם שנינו היינו פלפלים ייתכן שהייתה מלחמת עולם שנייה?!
את האמת שעכשיו היינו בכל הלחץ של המעבר, כייף לי לגור איתו ולהיות איתו אבל אני מוצאת את עצמי הרבה פעמיים שואלת את עצמי - " ככה אני רואה אותי כל חיי?"
אנחנו מתנשקים, שוכבים הכל .. אבל כאילו התשוקה של פעם לא קיימת, אני לא באה קופצת עליו, מתנפלת עליו, משתוקקת לו.
מצד אחד אני בחורה שמאוד קשה לה לקום וללכת, אנחנו 5 שנים יחד, הוא הראשון שלי הוא מכיר אותי הכי טוב בעולם..
מצד שני, אין לנו זוגות חברים משותפים שאנחנו יוצאים איתם.
לפעמיים אני מוצאת את עצמי חושבת שאולי אני מפחדת לסיים את זה כדי לא לפגוע בו, כי אני מפחדת "להפסיד" אותו.
אנחנו כרגע רק התחלנו בדירה ואני באמת רוצה לתת לזה צאנס ואם זה לא זה אז לדעת שניסינו וזהו.. אבל פשוט לא יודעת איך.
מאוד קשה לי כי הוא מדהים ואני לא רוצה לפגוע בו .....
באמת שהוא נסיך החלומות, אבל אולי לא שלי?
דעות/עצות..
אני בת 23 הוא בן 24.
אפשר להגיד שהוא הבן אדם הכי מדהים עלי אדמות.
אנחנו יוצאים כבר 5 שנים, הוא החבר הכי טוב שלי, הוא רוצה תמיד שהייה לי טוב ..
אבל משהו לא בסדר.
אנחנו שוכבים, אבל כאילו התשוקה כבר לא נמצאת.
הייתי פרידה לפני חצי שנה שנפרדנו לחודש והחלטנו לחזור.
עברנו לגור ביחד לפני שבועיים.
הוא בחור מקסים, אבל קצת לא ייוזם, קצת אדיש ואילו אני פלפלית ברמות שרוצה לאכול את העולם.
קשה לי שאני דוחפת, עושה והוא לא ... למרות שאם שנינו היינו פלפלים ייתכן שהייתה מלחמת עולם שנייה?!
את האמת שעכשיו היינו בכל הלחץ של המעבר, כייף לי לגור איתו ולהיות איתו אבל אני מוצאת את עצמי הרבה פעמיים שואלת את עצמי - " ככה אני רואה אותי כל חיי?"
אנחנו מתנשקים, שוכבים הכל .. אבל כאילו התשוקה של פעם לא קיימת, אני לא באה קופצת עליו, מתנפלת עליו, משתוקקת לו.
מצד אחד אני בחורה שמאוד קשה לה לקום וללכת, אנחנו 5 שנים יחד, הוא הראשון שלי הוא מכיר אותי הכי טוב בעולם..
מצד שני, אין לנו זוגות חברים משותפים שאנחנו יוצאים איתם.
לפעמיים אני מוצאת את עצמי חושבת שאולי אני מפחדת לסיים את זה כדי לא לפגוע בו, כי אני מפחדת "להפסיד" אותו.
אנחנו כרגע רק התחלנו בדירה ואני באמת רוצה לתת לזה צאנס ואם זה לא זה אז לדעת שניסינו וזהו.. אבל פשוט לא יודעת איך.
מאוד קשה לי כי הוא מדהים ואני לא רוצה לפגוע בו .....
באמת שהוא נסיך החלומות, אבל אולי לא שלי?
דעות/עצות..