זקוקה לעזרה

SHIRLY1976

New member
זקוקה לעזרה

שלום חברים יקרים, אני קוראת סמויה של הפורום המקסים שלכם כבר מס' חודשים, ועכשיו אני זקוקה ממש לעצה ועזרה, עברתי ניתוח טבעת ב - 2.1.11 עד כה הורדתי באזור ה - 9 ק"ג, ביום רביעי האחרון הלכתי לסגירה שניה וסיפרתי לרופא שאני כמעט ולא מרגישה הגבלה באוכל , רק במידה ואני לא לועסת נכון או ממהרת , יש לציין שמעולם לא הקאתי ולא התקרבתי להרגשה הזו, כן נתקע לי האוכל ונכנסתי למצוקה אבל כעבור זמן מה האוכל יורד, ההרגשה משתחררת ושוב אין לי הגבלה, הייתי בטוחה שהרופא יסגור לי כמקובל ל- 7 אבל הוא אמר שהוא לא בעד קפיצות גבוהות מידי, אלא בצורה מתונה, כך שהוא סגר לי ב- 3/4 בלבד ולא היה מוכן לשמוע על יותר מזה, ואמר לי שבטוח אני ארגיש כבר מגבלה, אך כמובן שאני לא מרגישה שום שינוי . המצב כיום הוא שאני מאוד מאוכזבת מהניתוח משום שאני מרגישה שאני היא השוטרת של עצמי ואני היא זו שעוצרת את עצמי מלאכול עוד, מאחר ואני לא מרגישה הגבלה כמו שתיארו לי לפני הניתוח שקיימת , ויש לציין שאני לא שוטרת יותר מידי טובה, והרבה פעמים אני נכשלת בתפקידי ומוצאת את עצמי חוזרת לימים לפני הניתוח , כמובן שהכמויות קטנו בהרבה ואין מה להשוות , אבל זה לא מה שחלמתי שיהיה. מה כדאי לעשות , לעזרתכם הדחופה !!!!!!

כמה את סגורה עכשיו?

רוב האנשים אכן מרגישים הגבלה משמעותית בסגירה של 7. אבל זה מאוד אישי. אני סגור על 6 ומרגיש הגבלה גדולה. סגירה ראשונה סגרתי 4 ושנייה 6. אני יודע שאבינוח סוגר 5 ואז 7 בשנייה. לפי דעתי כדאי להתקשר למנתח שלך ולספר לו על זה שעדיין אין לך הגבלה. ושיסגור לך יותר.

SHIRLY1976

New member
תודה על התגובה

אני סגורה עכשיו על 5 ו - 3/4 הבעיה שהמנתח אמר לי שנפגש לאחר הפסח לביקורת , והתורים אליו בבית החולים עמוסים כך שלחכות לתור לוקח בין חודש וחצי לחודשיים.

בכל זאת

תתקשרי אליו ותספרי לו על מצבך. שאין לך הגבלה ואת מפחדת שתעלי במשקל עד לביקורת הבאה. אולי הוא יהיה נחמד ויסגור לך. בכל מקרה שמענו על אנשים ששבוע שבועיים לאחר סגירה שלא הגבילה אותם קיבלו פתאום הגבלה. אז אולי כדאי בכל מקרה לחכות קצת ולראות מה קורה.

קובי d1

New member
עזרה בנושא הניתוח

נותחת לפני חודשיים וחצי וכבר את מיואשת מהניתוח \הרשי לי להגיד לך שכנראה לא הכנת שעורי בית כמו שצריך מה חשבת שאחרי שתנותחי כל המשקל העודף שצברת במשך תקופה ארוכה ,ירד בשבוע אחד צר לי לאכזב אותך זה לא יקרה אולי זה קורה באגדות הרופא סגר לך 3/4 והוא עשה את זה בשכל ובחכמה ,כדי לא לגרום לך נזקים מה זה 7 כמקובל אולי תסבירי לי ,כל אחד הסגירה שלו ,ואל תעשי השוואות כמה סגרו לך ,כמה ירדת במשקל וכמה החברה שלך בפורום ירדה באותה תקופה כל הגישה שלך ממש לא נכונה ,אולי אני כותב קצת בשפה בוטה ,אבל זה מחוייב המציאות. תיהי מציאותית הכמויות ירדו, ויירדו בעתיד ,מילת המפתח ס.ב.ל.נ.ו.ת.אני בטוח שאם תקחי חלק ממה שכתבתי לתשומת ליבך ,ולא תילחצי את לא בתחרות עם אף אחד \הירידה במשקל תימשך ,יכול להיות שיהיו עיכובים בתהליך ,אבל בסופו של דבר תגיעי למטרה שלך הרבה בריאות קובי

רוייקו

New member
קצב סגירות איטי

יש פה דילמה הן שלך והן של המנתח (או מי מטעמו שאחראים על הסגירות) והדילמה היא באיזו מהירות לסגור את הטבעת, כשאת, מצידך, רוצה לראות תוצאות מהירות, ואילו המנתח, מצידו, רוצה לראות תהליך מתמשך, יציב ובטוח ככל שניתן. מבחינתו, הבטוח הביותר הוא גם שלא תצטרכי להגיע אליו לניתוח חוזר למיצוב מחודש של הטבעת עקב תזוזה שלה. זו דילמה שצריך לראות איך מגשרים עליה. נסי לדבר איתו. דעי לך גם שרוב המנותחים מתחילים את הירידה במשקל רק בחודש הרביעי שלאחר הניתוח. עד אז די מדשדשים עם העשריה הראשונה של הקילוגרמים.

אופירA

New member
מנהל
אין מקובל בסגירה שנייה

יש מה שמקובל אצל ד"ר אבינוח, אבל יש לדעת שאצל כל שאר המנתחים זה ממש לא מקובל. אז אם בן אדם נותח אצל מנתח אחר, הוא צריך להיות מוכן למה שמקובל אצל המנתח האחר ולא למה שמקובל אצל ד"ר אבינוח. הוא צריך להיות מוכן לקצב של המנתח שלו, כי הוא בחר במנתח שלו. בסופו של דבר, תגיעי לסגירה שמתאימה לך. אם את מחליטה להתייאש אחרי חודשיים וחצי, או להשליך על המנתח שלך מהרגלים של מנתח אחר - מאוד קשה לי לעזור. אני ממליצה שתתאימי את הציפיות לנתונים, ואז תוכלי לשאת יותר את הסבלנות הנדרשת כדי לעבור את פרק הזמן שנדרש כדי להצליח בניתוח. אני מאוד מסכימה עם המנתח שלך, שאם כבר הרגשת הגבלה בסגירה ראשונה, שצריך להיזהר בסגירה שנייה. היו לנו הרבה סיפורים של כאלו שסגרו סגירה שנייה במצב כמו שלך (של הגבלה מסוימת בסגירה ראשונה) ורצו מיד לפתוח, כי אי אפשר לסגור 2CC בסגירה שנייה כשכבר מרגישים הגבלה בסגירה ראשונה. אז התייאשת מאוד מוקדם מידי. צריך להיות סבלניים 3-4 סגירות. שזה אומר כחצי שנה לאחר ניתוח הטבעת. אנחנו כל הזמן אומרים את זה פה, כדי שאנשים יידעו מראש. אני ידעתי מראש, ולכן חצי שנה אחרי הניתוח כלל לא התייאשתי, למרות שראיתי רק 6 ק"ג ירידה במשקל. את צריכה לשנות את הגישה כלפי עצמך. בוודאי בשלב זה, כאשר עדיין אין לך הגבלה. אם כאשר עדיין אין לך הגבלה את שוטרת של עצמך, וכבר קטנו הכמויות בהרבה ואין מה להשוות - אין לך אלא רק לחייך חיוך ענק שלא מצליח להתכווץ, וללכת עם שכם טפוחה כל היום וכל הלילה. חבל שלא חלמת שזה מה שיהיה. זה הרבה הרבה יותר ממה שהיה לי, ובכל זאת הייתי מרוצה וסבלנית. וגם השגתי תוצאות מעולות בסופו של תהליך.

לדעתי אופירה אמרה את הדבר הנכון!

המנתח צריך להחליט בכמה לסגור, למרות שבו ברגע הסגירה אפשר להשפיע על ההחלטה בלציין עובדות מהשטח על התקופה האחרונה. שיהיה בהצלחה!

למעלה