זקוקה לעזרה!!!!!!!!!!!

sapira1

New member
זקוקה לעזרה!!!!!!!!!!!

אני בת 21, משוחררת בערך חצי שנה ומאוד מבולבלת לגבי כיוון בחיים. אני אדם מאוד יצירתי, אוהבת אומנות, עיצוב, ציור ואופנה... התחלתי ללמוד במכינה לעיצוב כדי לפתוח קצת את הראש , אך במיוחד להתמקד באופנה... אני לא יודעת אם אופנה זה החלום שלי, נראה לי קצת הזוי שאהיה ורסצ'ה הבאה או שאמצא בכלל פרנסה ראויה בתחום. אני לא בן אדם ראילי בכלל אבל מאוד מעניין אותי כל העולם של ריפוי בעיסוק (אפילו הרחתי לכת וחשבתי על פיזיותרפיה) מחשבים לא מדברים אלי בכלל! נראה לי לא אנושי לשבת מול מחשב כל היום ולחזור הביתה מדוכאת(מצד שני העולם של היום ממוחשב מדי) אני קרועה בין לעשות משהו שאני אוהבת ( אני כבר לא יודעת מה אני אוהבת!) לבין עתיד כלכלי "מובטח". רק אל תגידו לי שאני צעירה וזה טוב להיות מבולבלת וקחי את הזמן. אני כבר עכשיו מרגישה שהזמן שלי הולך ומתבזבז.

לידול

New member
היי

ריפוי בעיסוק נשמע טוב. אם את לא אוהבת מחשבים, טבעי שלא תעבדי בזה. מה זה עתיד כלכלי מובטח בעיניך? ריפוי בעיסוק זה עתיד כלכלי סביר. יש הרבה מקצועות יותר רווחיים. זה נראה לי איפה שהוא באמצע.

mosdan

New member
מה משמעותי בעינייך?

שלום לך הזקוקה לעזרה! אני חושבת שזה בדיוק הזמן להתחיל ללמוד מה את אוהבת, ממה את נהנית. והכי חשוב לבחור במשהו שיעניק לך הרגשת משמעות. אני בטוחה שכאשר תמצאי את אותו דבר שידבר אליך גם תצליחי להקנות לעצמך עתיד כלכלי. מסכימה עם לידול - תגדירי לעצמך מה זה בשבילך "עתיד כלכלי מובטח" אני ממליצה להתחיל עבודה עם עצמך על מנת להבין בהצלחה אריאלה

למעלה