זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

אני חושבת שאני זקוקה לעזרה/עצה/תמיכה עברתי בנובמבר האחרון לתפקיד אחר בעבודה. האמת שאני ביקשתי לעבור אליו כי רציתי יותר אחריות ומשהו ממצה שאני אוכל להגשים את עצמי. התפקיד קשה לי מאוד. צריך לעמוד בהמון משימות, בלחצים כבדים ומול ממשקים. בקיצור לא קל בכלל. כל בוקר אני קמה בתחושה שאין לי כח לעבודה הזאת, בא לי להשאר בבית ובכל זאת אני אוספת את עצמי בשארית כוחותיי והולכת לעבוד. כמעט כל לילה יש לי חלומות על העבודה שמהם אני מתעוררת בלילה ולא מצליחה אחכ להרדם... אני חוזרת הבית המהעבודה ומתרסקת (מעיפות) מנגד, אנחנו מנסים להכנס להריון כבר שנה ולא מצליחים. התחלנו טיפולי פוריות לפני 3 חודשים אך בינתיים לא קורה דבר. זה מצב לא פשוט ודי מדכא והוא כבר לאורך זמן. יש לי ימים שאני רוצה רק להכנס למיטה ולא לצאת ושהכל כבר יעבור ויש ימים טובים יותר - בעיקר סופ"ש
בעלי אומר שזה רק תקופה והיא תעבור- פעם הייתי עם שמחת חיים , כל היום עם חיוך על הפנים - היום בעיקר פנים נפולות ועצובות והמון בכי... HELP

שלום לך,

עשית שינוי בעבודה בתקווה לשיפור, ולמרבה הצער הוא לא התרחש. מדוע אם כך לא לפעול עבור שינוי נוסף? זאת בפרט שרמות גבוהות של סטרס לא תורמות לפוריות (שזו אחת המטרות החשובות לך) ואף נהפוך הוא. שימי לב שטיפולי הפוריות בפני עצמם בשל השינויים ההורמונלים שגורמים עשויים להגביר עוצמת דכאון וחרדה ולהשפיע על מצבי הרוח.

גרא.

New member
מעיין מהצפון,דומה שאת מעמיסה עלייך יותר מדי,

יותר מכפי יכולתך להתמודד בזמן הזה.העיסוק המתיש,המתסכל והבלתי נגמר לכאורה של טיפולי הפוריות, חשוב לא פחות מהכניסה לתפקיד החדש.אלא ששתי המטלות האלה דורשות ממך כוחות נפש ומשאבים רבים,וקשה להתחלק בהם.באיזה שהוא מקום את חייבת לעשות סדר עדיפות,ולהתמקד בבחירה שלך. תפקיד חדש בעבודה,חשוב אבל היישום יכול לחכות,ולפנות את כל המשאבים הנדרשים לטיפולי הפוריות. את עצמך מתארת עד כמה העבודה הזו מתישה,ומעמיסה עלייך מטלות מפרכות.כדאי לחשוב על כניסה כאן בתפוז לפורום טיפולי פוריות,בכדי להעזר בקבוצת תמיכה של נשים במצבך.גם אפשרות לטיפול שיחתי לא כדאי לפסול על הסף.

למעלה