זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

הייתי 4 שנים בבית עם הילדים הקטנים ...בקושי יצאתי בחוץ גרנו במקום רחוק מהמישפחה בשל עבודתו של בעלי ולא היתחברתי לשם לא היה לי אף אחד לדבר איתו חוץ מבעלי והילדים והייתי מאוד עצובה...עכשיו שעברנו לגור עם המישפחה אני מרגישה ממש מוזר קשה לי לתקשר איתם ...אני הרבה מיתבלבלת בדיבור...לא מבינה את עצמי ולא אותם...לא יודעת מה קורה לי אני לא מרוכזת כמו פעם ומשהו בדיבור שלי מרגיש שונה... מה עובר עלי יכול להיות שזה בגלל הבדידות שעברתי...???!אני מרגישה חסרת אונים ורוצה לחזור לעצמי מה קרה לי??.!מה לעשות??.! תודה

גרא.

New member
פורומית3,דומה שאת מאד מתקשה להסתגל למצב החדש,

לסביבה אינטנסיבית ודינמית של בני המשפחה,מה שנמנע ממך לעשות עד כה בשל הרחוק הפיזי עד כה ביניכם..לריחוק הזה,היו גם השלכות רגשיות/חברתית,שעה שתמיד היית צריכה להתמודד לבד עם רגשותייך,מחשבותייך,ומכלול התסכולים שספגת בחיי היום יום..אינך רגילה,אינך יודעת עדיין כנראה לשתף אחרים,ולהשתתף בארועים משפחתיים.את הלמידה הזו,איך ,כיצד,למה וכמה עושה ההתנסות היומיומית..אם את חשה בלבול חוסם,ומעצורים רגשיים,את בוודאי יכולה לחשוב על מספר פגישות טיפוליות עם פסיכולוג/ית..לזה את יכולה להגיע דרך קופת החולים שלך במחיר מסובסד.

למעלה