זקוקה לעזרה

בטי בם

New member
זקוקה לעזרה

יש לי קושי שמתבטא בכל מערכות היחסים הקרובות. כרגע אני מרגישה שהכי בעייתי זה עם הבת שלי, שהיא בסך הכל ילדה קטנה מאד. אני עושה כל הזמן עבודה של מודעות ומשנה התנהגות ובכל זאת נראה לי שיש שם גם קושי אנרגטי כלשהו. יש כאן מישהו שיכול לעזור לי עם זה? גם בהקשר שלי וגם בהקשר שלה.

ינוקא1

New member
אפשר.

אבל מנסיוני בדברים כאלו , מה שצריך זה לדבר , וצריך תהליך טיפולי. ריפוי מרחוק יכול לרפא איזשהו "פצע" , אבל הוא לא יכול לקחת ממך את השיעורים שאת צריכה לעבור. ריפוי מרחוק בלי איזושהיא הבנה מחודשת שלך בעניין הזה , יהיה משהו שיטחי ולא יחזיק מעמד זמן רב. הגוף והתודעה שלנו נוטים לחזור להרגלים הישנים שלנו ולצורות החשיבה הרגילות שלנו. ריפוי מרחוק יוריד אותך לרגע למסלול אחר , אבל בלי תהליך טיפולי את תחזרי למסלול הרגיל.

מה עם פרחי באך?

הנסיון שלי חיובי מאוד בהקשר של שינוי אצל ילדים ש"מוזמן" על ידי האפוטרופוס שלהם דרך פרחי באך... פרחי באך מעולים לייצוב הרגש - בקיצור, אני ממליצה מאוד. גם יהיה לך קל לעבוד עם קריסטלים... אני כל הזמן עושה את זה ומזמינה אותך לעשות ניסוי - קני לך רוז קוורץ, אבל שהטבע שלה אהבה רוך וחמימות ומאוד קשור לאהבה אימהית עוטפת ונעימה. נקי אותה היטב היטב במים והשאירי אותה 24 שעות על מצע של אדמה חשופה לשמש (אדנית על החולן, או בגינה). אחר כך פשוט תדאגי להיות קרובה אליה. בדרך כלל התדר של האבן מתפשט ומשפיע על האנשים מסביבה... ספרי איך הולך..

למעלה