זקוקה לעזרה..

MooKuSh

New member
זקוקה לעזרה..

אני מחפשת לקנות נגן. אני לא מבינה בזה בכללללל, ולכן קודם כל כמה שאלות... מה בכלל ההבדל בין MP3 לMP4? איפה יותר זול לקנות, באינטרנט או בחנות? זה אמין לקנות נגנים באינטרנט? יש אתר מומלץ? למה חשוב לשים לב לפני שמבצעים רכישה [גם בחנות]? יש נגנים שמגיעים עם תמיכה בעברית מהתחלה? ואם לא, זה עולה כסף להתקין את התמיכה הזאת? בעקרון מה יותר טוב, מסך טאצ' או עם מקשים? אני מחפשת משהו חמוד ונוח להפעלה,יש לי כמה דרישות: *איכות שמיעה טובה!! *מסך גדול וברור. *לא נחוצה אפשרות לסרטים. *תמיכה בעברית. *זמן בטריה ארוך ככל שניתן. *זכרון...לא מבינה בזה בכלל...חשוב שיהיה לי מקום. אני יודעת שזה נורא מייקר את העניין ולכן לפי מה שנתתי עד כה מה לדעתכם נפח זכרון *סביר*? אני לא ממש מדברת ברמה של איזה אייפוד 30 ג'יגה...אבל משהו סבבה. *עדיף שתהיה חלוקה לספריות. *עד 600 שקל. תודה

or121210

New member
אולי סנסה קליפ

אין לו תמיכה בתיקיות (רק בתגיות), המסך קטן, אבל ברור, זמן הבטריה רק 10-15 שעות, (לעומת ה-I7 שמגיע לכמעט 60 שעות). כמה זיכרון את צריכה? (הקליפ זה מקסימום 4GB) http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-MP3Player

יאיר B

New member
מממממ

1. הרעיון במה שמכונה MP4 זה שיש תמיכה בסרטים. MP3 זה רק מוזיקה (וגם זה לא ממש מדוייק, אבל בגדול). 2. איפה יותר זול? יש מנועים להשוואת מחירים כמו זאפ שיגידו לך. בחלק מהמקרים המחירים ברשת ובחנות של אותה חנות וירטואלית זהים. 3. למה חשוב לשים לב? שאת מקבלת את מה שאת משלמת עליו, שהוא חדש, מי נותן האחריות? 4. תמיכה בעברית: יש נגנים שמגיעים עם תמיכה בעברית מהקופסא, יש כאלה שצריך להתקין עדכון קושחה (בגדול עדכוני קושחה לא עולים כסף, הם יוצאים ע"י החברה ואפשר להוריד אותם מאתר החברה ברשת או דרך תוכנה שהחברה מפיצה). יש כמה יוצאים מן הכלל כמו ארכוס למשל שאם קונים בחו"ל אז צריך לשלם על העברית. 5. מה יותר טוב, מסך מגע או מקשים? זה עניין אינדיוידואלי. יש לכל שיטה את התומכים שלה והמשמיצים שלה. אם את יכולה להתנסות בשני הסוגים - מה טוב. הדרישות שלך: כמו שנאמר, I7 יתאים. איאודיו הם היחידים שנותנים חלוקה לתיקיות (כל האחרים עובדים על תגיות), זמן סוללה הכי ארוך בישראל (עד 60 שעות מוזיקה!), תמיכה בעברית ישרה לשמות השירים מהקופסא (אבל הממשק הוא באנגלית). איכות שמיעה טובה מאוד. חיסרון: מסך קטן (מסכים גדולים נועדו לסרטים - נגנים יקרים יותר). עובד על מקשי מגע (כלומר זה כמו מסך מגע, אבל לא בדיוק). מגיע בגדלים של 4GB, 8GB ו-16GB.כנסי לאתר של באג ותראי כמה הוא עולה.

למעלה