זקוקה לעזרה

• פותח הנושא mala
  • פורסם בתאריך

mala

New member
זקוקה לעזרה

מי שזוכרת - ךפני חמישה שב´ עשיתי הזרעה - אחרי 14 יום בדיוק באה המכשפה ומאז לא הולכת - דימום קל אבל קיים - לפני יומיים היה ליפתאום דימום ממש חזק הפרופ´ אמר לי לעשות בדיקת דם להריון - קיבלתי עכשיו תשובה והערך הוא 12 וכתוב לפנות לרופא למעקב - השארתי ביפר לפרופ´ אבל בינתיים הוא לא חזר אליי מישהיא יכולה לעזור ויודעת מה זה יכול להגיד ?? תודה לכן .

הרמוניה

New member
למלה

נשמע כמו הריון כימי-שזה הריון שהתחיל להשתרש אבל לא המשיך להתפתח אני מניחה שמה שהרופא יגיד לך לעשות זה לחזור על בדיקת הדם שוב-לראות שהערך מתאפס. אני נמצאת באותו מצב-בטא 29 שיורדת לאיטה (כנראה שזה שאני גרועה בחשבון השפיע על הגוף שלא יודע שצריך להכפיל ולא להתחלק...) מהצד המעודד-זה אומר שהיתה השתרשות כנראה שהעובר לא היה ממש תקין-ואז עדיף שכאב הלב הוא עכשיו ולא אחרי כמה שבועות בהם הספקנו להיקשר יותר. שולחת חיבוק גדול הרמוניה

mala

New member
הרמוניה

אכן צדקת - דיברתי איתו וזה מה שהוא אמר הדבר היחיד שעודד אותי זה שזה לא דוחה לי את הIVF כי לא הייתי עומדת בעוד דחייה - הרגש מחורבנת פתאום התחילו לעלות לי לראש דברים כמו - מה עשיתי לא בסדר שזה נפסק ואולי עבדתי קשה מידי ואולי ואולי - אני יודעת שזה שטות אבל ... תודה על העזרה המהירה אני

זוליק

New member
רציתי רק להוסיף ../images/Emo13.gif

שזה קרה גם לי וזה היה מחזור לצערי.... מקווה שאצלך זה יהיה אחרת ומחזיקה לך אצבעות. הצלחת להשיג את הרופא??? חג שמח!!!

למעלה