זקוקה לעזרה...

berry23

New member
זקוקה לעזרה...

סליחה סליחה ושוב סליחה על ששוב אני פונה כאן בבקשה לעזרה אבל באמת שאין לי בבית כלום מה לאכול!!! המקרר ריייייק אני כבר לא יודעת מה לעשות!! אין לי מה להביא לילדה, היא מבקשת מעדן אז אין אז היא אומרת אולי יש פרי? לא ממי, גם זה אין... אין לחם, אין גבינה, אין כ-ל-ו-ם!!! אני מבקשת בבקשה אם מישהו יכול לעזור, לא משנה במה, מוצרי חלב, בשר, לחם , ירקות או פירות, אוכל יבש, ממש לא אכפת לי מה, כל עוד יהיה משהו! תודה רבה לכולם מראש, ולא משנה מה , אוהבת אתכם. נ.ב- בשבוע שעבר פרסמתי למסירה תיק ביצפר של דרגון בול זי עם עגלה וקלמר תואם במצב חדש (בחנות 300 שקל, וקיבלתי מחברה טובה לתרום פה), ליאורי3 רצתה אותו אבל רק אם היא תשיג שינוע, אז אולי מישהו יכול לעזור לה? כי אם לא יימצא שינוע, שקדיה10 תבוא לקחת(מקווה שלה כן יש שינוע) כמו כן רחל68 שגרה בבת ים, מחפשת שינוע ממני לרמקולים למחשב עבורה ולה יש חולצות עבור בן הזוג שלי, מישהו עובר שם?

אשת חבר

New member
מקפיצה

לצערי אין לי יכולת לעזור, מקפיצה בכל מקרה לאילו שלא היו פה. בהצלחה

liroii3

New member
איזה מקסימה את כל מה שקורה לך...

עם כל המצב ועדיין את דואגת לאחרים לעזור להם מקסימונת, נראה לי שאין לי שינוע אין מענה אז את יכולה להעביר לשקדיה את התיק והקלמר בכייף, והלוואי שיכולתי לעזור סליחה

berry23

New member
טוב החולצות שהיו אמורות לעבור אלי מרחל68

נמסרו, אז רק מישהו שעובר דרכי או משהו שיעזור להעביר אליה את הרמקולים בבקשה, היא מבת ים.

רחל68

New member
אני מוכנה לעזור

עם חבילת מזון של יבשים. יש מישהו שמוכן לבוא לקחת ולהעביר במהלך השבוע. תודה מראש

Lim3

New member
אני יכולה להעביר יבשים כי הטריים לא יחזיקו..

Lim3

New member
אני יכולה להעביר יבשים כי הטריים לא יחזיקו..,

אם כן אז היי בקשר איתי במסר לימור

naoh

New member
לבארי שלום דברתי עם בן זוגך קבלתי את הכתובת

שלך יום חמישי אשלח לך מכתב בדואר רגיל פרטים נוספים קבלי מהאיש היקר שלך באהבה ענת

berry23

New member
תודה לך naoh, דיברתי איתו, אני מאוד מודה לך

ואעדכן אותך כשיגיע... המון המון תודות מכולנו...

למעלה