זקוקה לעזרה.!

מצב
הנושא נעול.
זקוקה לעזרה.!

זקוקה לעזרה.!
הי, אני ביום העשירי לאחר ההחזרה והופיע לי דמום קל ומגרנות. האם זה נגמר? רק ביום ראשון אוכל לבצע בדיקת הריון. אשמח לקבל תשובה.

להפך הוא נכון

זקוקה לעזרה.!
הי, אני ביום העשירי לאחר ההחזרה והופיע לי דמום קל ומגרנות. האם זה נגמר? רק ביום ראשון אוכל לבצע בדיקת הריון. אשמח לקבל תשובה.
להפך הוא נכון
דימום קל יכול יסמן השתרשרות העובר. איזה תמיכה את מקבלת? תתיעצי אם הרופא שלך לגבי הגדלת מינון התמיכה שאת מקבלת. הדימום יכול להיות גם מירידה קלה בערכי הפרוגרסטרון. בכל מקרה את לא מספידה כלום ואת בהיריון כל עוד לא הוכח אחרת
מחיכים לעידכונים "חיוביים" ביום ראשון

תודה לך מלח של פלפלת

זקוקה לעזרה.!
תודה לך מלח של פלפלת
ושוב תודה על העדוד והאינפורמציה. דיברתי עם הרופא שלי שאמר גם כן שדימום קל יכול להיות דווקא סימן טוב והמליץ להמשיך באותה תמיכה תמיכה תרופתית. ומאחלת לכולם ברכות ושמחות בלבד.

אין בעד מה../images/Emo45.gif

תודה לך מלח של פלפלת
ושוב תודה על העדוד והאינפורמציה. דיברתי עם הרופא שלי שאמר גם כן שדימום קל יכול להיות דווקא סימן טוב והמליץ להמשיך באותה תמיכה תמיכה תרופתית. ומאחלת לכולם ברכות ושמחות בלבד.
אין בעד מה

יש לי הערה בונה ואני מקווה שתקבלי את זה בכך ולא לעלבי. בפורומים בד"כ נהוג לשרשר הודעות ולא לפתוח הודעה חדשה. שירשור הודעה פירושו להגיב לאותה הודעה. בתחתית כל הודעה שקוראת ובצד ימיןיש כפתור "הוספת תגובה" כאשר את מגיבה פה את למעשה משרשרת תגובה. מטרת השירשור היינה לשמור על כמה שיותר הודעות ונושאים שונים בעמוד הראשי של הפורום. בעמוד הראשי של הפורום יש מקום ל- 20 שרשורים. כאשר את פותחת הודעה חדשה אז שרשורים הכי ישן עוברת לעמוד הבא. על שירשורים ועוד נושאים שימושים את יכולה לקרוא פה. שוב המון המון בהצלחה

גם לי היו קצת כיתמי דם

זקוקה לעזרה.!
גם לי היו קצת כיתמי דם
התקשרתי מיד לזיידמן ואחרי שהוא וידה שאני מקבלת מספיק תמיכה גם הוא אמר שזה יכול להיות כיתמי השתרשות. מחזיקה אצבעות לשתינו: הלוואי הלוואי הלוואי שזו דרכם של הקטנים לאותת לנו שהם שם מתפתחים ומחכים להגיע אלינו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה