זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה ../images/Emo92.gif

אז אהלן כולם מהרוקדת על השולחנות.... סיגלית המקורית. המחשב בבית שוכב חולה עם וירוס ואני כותבת ממקום אחר. אוקצור, יש לי קושי שאשתף אותכם בו, בתקווה להעזר בחברים כאן. אני ובן זוגי נמצאים בחבורה שאוהבת לבלות במועדונים. שם מתנגנת לה הרבה מוזיקה מזרחית ישראלית. בד"כ הייתי נעתרת לבקשות החברים לרקוד ריקודי בטן, שאוהבים לראות אותי רוקדת, למרות שלא אהבתי את המוסיקה שלא מתאימה לריקוד המזרחי לטעמי כלל. בחודש האחרון ממש פיתחתי אנטי ואני פשוט יושבת לי כל הערב על הכיסא, לא נעתרת להפצרותיהם הרבות של החבר'ה לרקוד ולא רוקדת כלל. גם לא סתם לא ריקוד מזרחי, כדי לשמח את בן זוגי שבא לבלות ולשמוח ורואה אותי מבואסת. אני חייבת לציין שהחבר'ה האלה מאוד אוהבים את הריקוד המזרחי ואפילו באו אתי למועדון הלימה לימה בת"א, על מנת שאוכל להנות ולרקוד ומאוד פרגנו לי שם! אז מצד אחד - אני לא קמה בכלל, וכך מכעיסה את בן זוגי, כדי שלא יבקשו או יצפו שארקוד ומצד שני - אני לא מעוניינת לרצות אותם אם לא בא לי. אז מה עושים??????? אולי זה לא נשמע כבעיה, אבל אני באמת מרגישה תקועה.
מראש על כל

ליילה 1

New member
יודעת דבר או שניים

על החיים
. תרקדי ( וכך לגבי הרבה דברים נוספים שנדמה לך ש"צריך" לעשות) רק כשבא לך. כשאת ממש רוצה, לא על מנת לרצות אחרים.

תודה לילה על התשובה../images/Emo24.gif, אז פשוט

לדעתך כדאי לי סתם לרקוד ריקוד פשוט, לא ריקוד מזרחי? על מנת לקום מהכיסא אותו "חיממתי כל הערב" ובכך לשמח את בן זוגי, שלא ייצא מבואס. ואם יבקשו - פשוט אסרב בצורה אדיבה ונעימה, אם באותו זמן לא בא לי.
מסיגלית

ליילה 1

New member
את יכולה לרקוד כל דבר

שאת מתחברת אליו באותו רגע אם בא לך. זה ממש לא חשוב , העיקר שתרצי ותאהבי את מה שאת עושה.

בהמשך "לשוונג" מנושא האסרטיביות

שהעלתה איילת - אני עוברת אלייך, סיגלית היקרה (והמקורית!)
תגידי לי... כשמוגש לך אוכל שממש, אבל ממש את לא אוהבת... מה את עושה
את אוכלת ונחנקת...
את בולעת ולא יודעת את נפשך...
יקירה
את רוקדת בשביל עצמך. את רוקדת למענך את. את רוקדת כשזה מהנה אותך. את רוקדת כשבא לך. (אני לא יכולה אפילו לדמיין איך בכלל הגוף יכול לנוע כשהוא בכלל לא רוצה!!!) וסליחה על הדימוי, אבל אני מוכרחה: למה ממתי הפכת ל"ליצן החצר"
את כאילו אמורה לרקוד כדי לבדר, לשעשע, להנות, לרצות אחרים - ועוד כשלא בא לך בכלל...??? מילא אם הייתה לך הופעה שאת מקבלת עליה תמורה כספית - כלומר רקדנית מקצועית, שמשתכרת למחייתה מהריקוד. אין ספק - נעים או לא, בא לך - לא בא לך - את הולכת, רוקדת, ונותנת את המיטב ויהי מה. כדאי שתספרי לבן הזוג על הרגשתך, ויפה שעה אחת קודם... אני בטוחה, אגב, שכשהחבר'ה באו איתך ללימה לימה - גם הם נהנו מאוד. לא היה רק לך "שמייח", נכון? הבילוי המשותף הזה אמור לענות על הצרכים של כולכם, כן, גם אלה שלך
שוש

תודה ../images/Emo25.gifשושנת מחול יקרה שלי

מסיגלית, על תשובתך היפה עבורי. יום נפלא לך השושנה ומלא עיזוז ושמחה!!

שושוצ

New member
../images/Emo45.gif

היום אני בעניין של הסכמות... חחח (עצלנית שכמוני
)

לסיגלית - תעשי לו תרגיל......

כשהוא (בן זוגך) מפציר בך לקום ולרקוד (ואני מאמינה שהוא עושה את זה ממקום של : אני אוהב אותך, אני מתגאה, בך, ואני רוצה לכולם יראו כמה את נהדרת, ממקום של פרגון אמיתי) אבל, מה, הוא זה הוא ואת זה את. את (אוף לא מתחשק לי, מה אני ליצן החצר? לא מתחברת למוסיקה, קיבלתי מחזור, אין לי חשק... וכו' וכו'...). ובן זוגך ממשיך להתעקש (אוף עקשן, מה הוא שור?) הקיצר, תתחילי לרקוד ריקוד סטרפטיז לוהט, חצוף, מלא בחומרים שמתאימים לפלייבוי.... ומובטח לך שתוך דקה הוא מושך אותך בחזרה מהרחבה ומדביק אותך על הכסא ומסנן לעברך - "את רוקדת רק בבית, שמעת? יותר אל תקומי לרקוד!"..... וזהו.. תם ונשלם הסיפור. והכל,, בצחוק הא? לא לקחת את דברי ברצינות..... שבת שלום מתמרה

למעלה