זקוקה לעזרה, עצות

זקוקה לעזרה, עצות

אני וחבר שלי ביחד שנתיים.. התגייסתי לצבא לפני כ10 חודשים, אני יוצאת פעם בשבועיים ובקושי רואה את החבר.
החבר, אחרי 3 שנים בצבא אמור להשתחרר עוד שבועיים .. הקשר לא במצב הכי טוב בזמן האחרון, חמישי האחרון דיברנו והוחלט, מצידו, לקחת הפסקה.. הוא אמר שיש לו הרבה עומס, עם הצבא, ואיתי .. ושהוא צריך קצת זמן שקט, הפסקה של שבוע..
הוא טען שוב ושוב כי הסיבה היא שהוא עומד להשתחרר והוא נכנס לחיים האמיתיים וזה קצת מבלבל.. הוא אומר גם, שהוא רוצה לחזור לאהבה שהייתה לנו בעבר, מה שבעייני לא נשמע אמין כל כך, לדעתי הוא מפחד לזרוק את הקשר מהר כל כך מחוסר ביטחון.. אך מצד שני הוא גם אומר שנחזור בסופו של דבר, הוא מאמין, לקשר טוב יותר.. אינני רוצה לאבד אותו ..
מה אתם חושבים? ומה אתם חושבים שאני צריכה לעשות ?
אשמח לתשובות כנות, גם אם הן כואבות .. :)

שלום

הפסקה עניין מלאכותי, ולא רצוי להרבות להכריז על דברים בקשר. כשיתחשק לו להיות או לדבר אתך, ייצור קשר. כל אדם זקוק לחופש. לפי התנהגותו אלייך תוכלי לזהות מה הוא מרגיש: אם הוא טוב ונחמד אליך, מלים או במעשים או בשניהם, כנראה הקשר חשוב לו. לפעמים דווקא נתינת חופש משפרת את הקשר.

היי יקירה

קשרים מגיל צעיר עוברים הרבה במהלך הזמן...

בחלק מהמקרים, מתבגרים ומבינים שהקשר הקיים לא באמת עושה אותנו מאושרים, ואז הקשר לא שורד.

ובחלק אחר, הקשר באמת חזק מהכל ולמרות עלית ומורדות שתמיד יש, הוא רק מתחזק עם השנים.

כל אחד מתמודד אחרת עם הגלים האלה שהקשר עובר, חבר שלך לפני שחרור, יש לו הרבה דברים לחשוב עליהם , דברים אישיים שלא כולם בעצם כוללים אותך , המעבר

לאזרחות הוא מפחיד .

מצד שני , יש אותך, שמתגייסת ויוצאת פעם ב... לכן בנוסף לכל, הקשר לא יהיה אינטנסיבי, ויצריך המון סבלנות מצד שניכם.

בכנות אומר לך שבעיני אין דבר כזה הפסקה, פשוט אנשים מפחדים להפרד אז מחפשים מוצא קל יותר , אבל אצלכם, נראה שאולי באמת מן תקופת צינון רק תגרום לשניכם להבין

שזה קשר אמיתי וטוב ששווה להלחם עליו, וכל שצריך זו שיחה כנה ופתוחה על כל העתיד לבוא, סבלנות מצידך לכל מה שהוא יעבור, סבלנות מצידו על כך שאת רחוקה עכשיו,

וזה יכול להועיל.

אהבה אם היא קיימת, היא תמיד שם... אם שני הצדדים באמת אוהבים, לעורר אותה מחדש זה משהו קל ונהדר.

השאלה הכי כנה היא, האם הוא מוכן להשאר בקשר, או מעדיף לברוח לאזרחות כרווק...

Michael1991

New member
לדעתי,

אני מעז להגיד שאת כבר רומזת בפנייה שלך ברמז עבה את מה שאת חושבת ומרגישה, ופשוט קשה לך לקבל את זה, או כי זה בא ממך. בגילאים האלו קשה להחזיק קשרים, בגלל הסיבות של מעברים קיצוניים, והצבא ידוע כמפריד גדול. לא הייתי רץ במקומך להיפרד, כי חשוב לך הקשר, אלה הולך לכיוון שיחה כנה. בשלב הזה חשוב שיתוף רגשות, חששות, ופחדים. וזאת על מנת להתגבר על כל קושי.
בהצלחה.

FitLoveLife

New member
אין לך יותר מידי מה לעשות...

שחררי אותו. תני לו את הספייס ואת השקט.
הרי להחזיק בכוח את לא יכולה...
תאפשרי לו לקחת את הזמן .

mooni5

New member
לדעתי תשחררי...

קרה לי משהו מאוד דומה כשהייתי בצבא, וזה פשוט נשמע לי שהבחור רוצה לבחון אפשרויות אחרות. הוא משתחרר עכשיו, והוא מתחיל לחשוב קדימה על כל הבילויים טיולים ויציאות שמחכים לו, כשאת עדיין בצבא, יוצאת פעם בשבועיים... הוא לא בטוח שזאת החברה שהוא רוצה. יכול מאוד להיות שאני טועה, אבל לי באופן אישי זה נשמע שהבחור רוצה לברור את האופציות שלו, ודי ממציא לך תירוצים כדי שלא תפגעי. ממליצה לך להתרחק מהבחור, לתת לו את החופש שלו, ואם הוא באמת באמת אוהב אותך אני מאמינה שהוא ירצה לחזור אלייך מהר מאוד. אבל אם הוא יתחיל למרוח אותך ב"אני צריך הפסקה.. בואי נראה מה יהיה.." כנראה שהוא רוצה משהו אחר. אני יודעת שכרגע זה קשה, לשחרר מישהו אחרי שנתיים ל"הפסקה", אבל יכול להיות שעוד תסתכלי על זה אחורה ותגידי איזה מזל שנפרדנו, לא הגיע לי בחור כזה. מגיע לך מישהו שירצה להיות איתך, שיחכה לראות אותך בסופ"שים, ושדברים כמו שחרור מהצבא לא יערערו לו את כל החיים והרגשות ויכניסו אותו לבלבלות.

Subi777

New member
בקיצור...

האהבה שלכם הייתה תלויה במפגשים קבועים.. משלקחו לכם את ההזדמנות להיפגש הקשר שלכם לא מחזיק.

זה קורה המון בצבא וזה קורה המון כאשר אחד מבני הזוג נוסע לטיול שאחרי צבא וזה קורה המון כאשר שני בני הזוג מתחילים ללמוד וכל אחד לומד באוניברסיטה אחרת.

למעלה