זקוקה לעזרה ועצה

chompy11

New member
זקוקה לעזרה ועצה

מישהו זוכר גידלתי דררה בשם "במבה" במבה ברך לפני כחודש וחצי חודשיים.. . והוא כל פעם שעף מעל ביתי מצייץ והייתי שורקת לו בחזרה! ממש משעשע.. הוא מעולם לא התקרב יתר על המידה אני מעריכה שהוא לא רצה לחזור לכלוב לאחר שגילה את החופש. שלוש פעמים ראיתי אותו בחברת דררה אחרת. ביומיים האחרונים במבה מחפש אותי בטירוף הוא מצייץ הרבה ועומד על גג השכנים ומצייץ לי!!(בדך כלל הוא היה עושה את זה בתעופה... הבעיה היא פיוז הכלב שבמבה חושש ממנו ולכן לא מתקרב אלי. אני לא יודעת מה קרה לבמבה שהוא רוצה לחזור או אולי סתם מתגעגע אני חוששת שאולי הוא זקוק לעזרה כלשהי מצד שני אני חוששת ליצור קשר כיוון שיש לי תוכי חולה ועדיין לא יודעים מה יש לו ומחכים לבדיקות הקלמדיה (במידה ויש לו הרי שאני עלולה להיות נשאית ולהדביק את במבה) כשבמבה היה קטן הייתי שואלת אותו "במבה, רוצה לאכלו?" ובהתאם לציוצים הייתי יודעת עד כמה הוא רעב. ושאלתי אותו גם היום והוא ענה בציוץ שהיה נותן לי כשהיה שבע.. (כשהיה רעב הייתי מקבלת צרור ציוצים נלהבים!!) מה לעשות?? מצד אחד הוא מחפש אותי מצד שני הוא עלול לחלות אם יתקרב ואולי יפתח תלות שהיא לא טובה לו בטבע..ואולי הוא זקוק לעזרה.. (למרות שראיתי אותו בימים האחרונים מספר פעמים בתעופה ומרחוק הוא נראה טוב! הצילוווווווווווו

d-edge

New member
לא יכול לעזור..

אבל טוב לדעת שיש פה עוד אנשים בשעות כאלה..

למעלה