זקוקה לעזרה דחוף!!!

sholy1

New member
זקוקה לעזרה דחוף!!!

אני על סף יאוש והתמוטטות וזקוקה דחוף לעזרה!!!!!!!!!!!!!!מתביישת נורא שהגעתי למצב כזה אבל כבר לא יכולה לשרוד יותר... אני אמא חד הורית גרושה שילדי עברו התעללות מהאבא שלהם. שנים לא קיבלתי ממנו מזונות עבדתי בכל עבודה חייתי מהיד לפה לוויתי כסף גילגתי ואיך שהוא שרדתי... היום לאחר 5 שנות מאבק נמכרה הדירה המשותפת אבל יש לי עיקולים על חשבון הבנק ובגלל זה קוני הדירה לא יכולים לקבל משכנתא ולשלם לנו . מהכסף שהם אמורים לשלם על הדירה התכוונתי לשלם את החוב ולהסיר את העיקול חשוב לציין שאיין שום עיקול על הדירה. בקיצור מעגל סגור שאין לי דרך לצאת ממנו מיו מערבולת ואני טובעת... אולי משהו יש לו רעיון לעזור לי אני כבר מיואשת ואולי יטב לכולם בלעדיי איין לי יותר כוחות להאבק.. אני טובעת.. מצטערת על הכתיבה הקשה אבל כבר מיואשת לגמריי..תודה ושוב סליחה שאני מטרידה. שולי

sholy1

New member
בבקשה עזרה

אולי משהו יכול לעזור דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!11

שולי, אני לא יודעת מה להגיד לך, אבל

רוב חברי הפורום נמצאים עכשיו באירוע שקשור לפורום, אז אני חושבת שיוכלו לענות לך רק יותר מאוחר, ואולי אפילו מחר, תחזיקי מעמד ותישמרי את הראש מעל המים, לכל דבר יש פיתרון והכל מסתדר בצורה זו או אחרת. שולחת לך אנרגיות וכוחות, ומקווה שבהמשך יוכלו לתת לך עצות ועזרה יותר מספקת. לבנדרית

sholy1

New member
תודה

זקוקה בעיקר לעצות ממביני דבר איך לפתור את הפלונטר הזה... וגם תמיכה פשוט הכוחות כבר אוזלים...

שולחת לך ../images/Emo24.gif תומך לעידוד ../images/Emo13.gif

תשמרי על
ואל תאבדי תקווה .
מצטרפת לכל מילה בתשובה מעליי.

עץ ועצה

New member
הצעה

נסי לפנות לארגון פעמונים-הם מתמחים בסיוע למי ששקועים בחובות-גם בעזרה ממשית ובעיקר בסיוע לבניית תוכנית כלכלית כדי "לצאת מהפלונטרים" כמו שכתבת. הטלפון-1800351012 בהצלחה

משוש30

New member
רגע רגע שולי'לה קודם כל ../images/Emo24.gif

למה שלא תפתחי חשבון בנק בבנק אחר שלשם יכניסו את הכסף מהדירה? או לחילופין דברי עם הבנק/הגורם המעקל (למרות שאני יודעת שהדברים פה המון פעמים עובדים עקום ולא תמיד לטובת כולם). במקהר הכי גרוע האם יש מישהו מהמשפחה או משהו בסגנון שאת סומכת עליו שאפשר להכניס את הכסף של הדירה לחשבון שלו? סתם רעיונות שעלו לי כי אני לא מבינה בזה יותר מדי. בטח בקרוב יגיעו אנשים שמבינים.

שי ז.

New member
לא הבנתי מה הקשר בין קוני הדירה

לחשבון הבנק שלך. אם הדירה מעוקלת הם יכולים דרך העו"ד והבנק להעביר ישירות את הכסף מהבנק למשכנתאות לגוף המעקל ולשחרר את העיקול. את חייבת ייעוץ מקצועי מעו"ד.

sholy1

New member
הדירה לא מעוקלת!!

רק חשבון הבנק שלי שהיה חשבון משותף ובעלי לשעבר משך צקים ללא כיסוי משם מכיוון שזה חשבון משותף הייתי צריכה לשלם חצי ואין לי אז עיקלו את חשבון הבנק הזה ועוד חשבון שלי בנפרד שאליו נכנסת המשכורת שלי. בנק משכן שצריך לתת את המשכנתא לקונים של הדירה דורש הסרת העיקול כתנאי שיתן להם את המשכנתא... אני התכוונתי בכסף שאקבל ממכירת הדירה לכסות את החוב בקיצור מעגל שאין דרך לצאת ממנו... לא יודעת מה לעשות.... יעוץ משפטי דורש כסף והרבה.. אני לא זכאית לסיוע משפטי מכיוון שמשתכרת כ200 ש"ח מעל שכר מינימום אז לא מגיע לי בקיצור חוץ מלקפוץ מהגג לא יודעת מה לעשות!!!!

שי ז.

New member
קודם כל נרגעים ולא קופצים משום גג

כנראה שהבנק שלך עיקל את הדירה כביטחון לכסף. ניסית לדבר עם העו"ד שמטפל לכם במכירת הדירה? אם לא מסתדר דרכו דברי עם מנהל הבנק שלך. יש לו אינטרס לקבל את הכסף והוא ינחה אותך מה לעשות. אנא עשי את זה עוד מחר ועדכני אותנו מה התוצאות.

תמרים1

New member
לא יודעת לאיזה סיוע משפטי פנית

יש את הלשכה לסיוע משפטי, ויש תוכנית "שכר מצווה" בלשכת עורכי הדין. (ראי לינקים למטה). שנית, אם יש עיקול על חשבון הבנק, שזה כדי למשוך כסף מהחשבון לזכאים לכסף, החשש שאם תפתחי חשבון נוסף על שמך, עלולים לעקל כל חשבון נוסף שיפתח על שמך, את יכולה לפתוח חשבון על שם בן משפחה אחר שאת מאמינה בו. אגב, גם חשבון בבנק הדואר עלולים לעקל.

sholy1

New member
הדירה לא מעוקלת!!

יש לי נסח טאבו מהיום שמוכיח את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבורי

New member
אוי, שולי ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע על הברוך הזה. שכנים שלי היו במצב דומה. קנו דירה ומיד נכנסו לחובות ולא הצליחו למכור אותה בגלל תסבוכי המשכנתא. שמעתי שבסוף המוכרים המקוריים של הדירה עשו להם טובה ואיכשהו הצליחו לבטל את המכירה כך שהקונים החדשים קנו אותה ישר מהם. הייתי מפנה אותך אליהם אבל מהיכרות איתם הם לא יהיו מוכנים לשתף אותך בסיפור. ביקשתי עכשיו מעו"ד העוסקת בנדל"ן שמסתובבת בפורומים כאן להיכנס ולראות אם תהיה לה עיצה. מקוה שהיא תוכל להגיב בקרוב.

nypx

New member
שולי אחד אחד בבקשה

אם את מוכרת את הדירה מה שייך העיקול בבנק שלך למכירת הדירה אין שום שייכות אלא עם יש כונס נכסים או שהחוב הוא ממש גדול שהדירה לא מכסה אם תרצי תוכלי לדבר איתי במסרים או פה איך שאת מעדיפה נראה לי שחסרים המון פרטים

שולי זה הרבה יותר פשוט ממה שזה

נראה או שהנתונים לא מדוייקים בואי פרקי את הבעיה וננסה לעזור , מי שם עיקול על חשבון הבנק? האם זה תיק שמתנהל בהוצל"פ? במידה וכן ניתן לפנות אליהם. למה הכסף של הקונים שלוקחים משכנתא צריך להכנס לחשבון השוטף? האם בגלל שהמשכנתא יוצאת בשיק על שמך ואין לך חשבון אחר? מה סכום העקול ומה סכום המשכנתא? אם תעשי לי קצת סדר ותעני על השאלות אנסה לעזור לך, לצערי הרב יש לי נסיון רב בנושא הזה שכן בעברי הייתי סגנית יו"ר עמותת נפגעי הבנקים ובעיות כאלו עברו תחת ידי חדשות לבקרים. קודם כל אל תתייאשי שכן לבעיה הזו יש פתרון צריך רק למצוא אותו. תעזרי לי להבין ואנסה כמיטב יכולתי לעזור לך. פנינה

sholy1

New member
פנינה

בבקשה תחזרי אלי דחןף בפלאפון השארתי לך מס אני בדרך לבנק.....

sholy1

New member
פנינה מאוד רלוונטי

היינו בבנק היום ושוטם דבר לא זז... אשמח ליעוץ כך שאשמח אם תצרי קשר!! אשמח אם תשלחי לי מס טלפון ואתקשר בצאת שבת... תודה מראש ושבת שלום שולי

זקוקה ליעוץ דחוףףףףףףףףף:../images/Emo24.gifכנס

אני תושבת איזור הצפון ואם לשניים לבני בן ה....17 יש חבר מאד נחמד אשר שני הוריו אינם עובדים ואין באפשרותם לקנות לו מחשב ברצוני לעזור לו אם מישהו יוכל לעזור לי אפילו לקנות אותו במחיר סימלי אשמח לעשות זאת אך אני נחושה בדעתי לעזור לו אנא פנינה אם את קוראת את הודעתי אשמח אם תפני אותי לאיזו עמותה בצפון....................בבקשה קשה לי לראות את הילד מיואש אשמח לקבל תגובה תודה מראש ושבת שלום

jole

New member
הי ליבלוביתהאחת, בתחילת השבוע

אבדוק עם נילי מעמותת למענך, וגם אצלינו יש אנשים שאולי יוכלו לעזור. חכי לתחילת השבוע, השבתות בדרך כלל מוקדשות למשפחות הפרטיות של כל אחד מאיתנו (אלא אם כן הילדים ישנים והבעל בעבודה
כמו עכשיו
) בכל אופן חיזרי אלינו ביום ראשון טונתחיל לרוץ. שבת שלום

למעלה