זקוקה לעזרה דחוף..

זקוקה לעזרה דחוף..

רובכם כתיכוניסטים בוודאי מקיימים יחסי מין, אני מודה שגם אני, התחלתי לא מזמן בתחילת כיתה י`. הבעיה שלי עכשיו היא בעיה מאוד רצינית ואני זקוקה לדעה חיצונית יש לחבר שלי ולידידים שלי חששות על זה שאני בהריון, אני אישית יודעת ומרגישה שלא אבל בכל אופן לכו תדעו, בקיצור אם אני בהריון מה עליי לעשות אני בת 15 וחצי. פצצות לגבות נערת הפרחים.

קודם כל

תקני בדיקה (או ביום ראשון כבר, או אם זה מאוד מלחיץ אותך - עכשיו בבית מרקחת התורן) ותיבדקי. תדעי שכמה שיותר נזהרת יש פחות סיכוי שאת בהריון. אם את כן בהריון את צריכה ללכת לועדה להפסקת הריון שיאשרו לך הפלה (אם את לא מאלה שנגד זה, כמובן), זה תהליך בירוקרטי בלבד. אם את בת 15.5 ההפלה תבוצע בחינם. לשימחתי מעולם לא עברתי את זה, אבל זאת הפרוצדורה. בהצלחה, ופעם הבאה - להזהר יותר.

PsiChO

New member
קודם כל תרגעי...

אוקיי. אני מתאר לעצמי שאת יודעת מתי בערך בא המחזור שלך. תחכי לו ותראי אם את מאחרת. אם אתמאחרת אז יש סיבה לדאגה ולכי לסופר פארם ותקני בדיקה לגילוי הריון. אין כזה דבר אני בטוחה שלא. אני אישית לא חושב שזה מהתפקיד של החברים שלך להעביר דעה על מצבך הבתולי\לא בתולי, את בוגרת מספיק לעשות החלטות בעצמך. אם חברים שלךכל כך בטוחים שתא בהריון, תושיבי אותם לשיחה ותגידי להם שקיבלת מחזור ושאין סיכוי שאת בהריון. מה שאני רוצה לדעת זה איפה החבר משתלב בכל העניין?

infected-alex

New member
מממממ.......:)

כל קודם כל את באמת צריכה להזהר ושנית כל לא מקיימים יחסי מין בכזה גיל צעיר!!! אשקרה תחשבי על מה שאת עושה.........

djgal

New member
טעות בפיך!

לדעתי אתה טועה. ואם היא חושבת שהיא מוכנה , ןמספיק בוגרת לקיים יחסים בגיל צעיר אז זה זכותה. דבר שני - כנראה מסתבר שלא מכיוון שלפי מה שהבנתי היא עשתה את זה יותר מפעם אחת , אז אם היא הייתה חכמה היא הייתה לוקחת גלולות. בכל אופן - אני לא חושב שקיום יחסים בגיל צעיר זה דבר רע וזה תלוי בבן אדם עצמו!

N0

New member
טוב...

טוב אני מקווה שאני בעמדה מספיק טובה כדי ליעץ בנושא (רובכם הא? N0 לא ) אבל היעוצים שנתנו לך צודקים בהחלט אל תחכי אבל למחזור לכי ישר לעשות בדיקת הריון ואם יהיה לך מחזור אז זה יש לך מזל (עדיין בדיקת הריון יש לפעמים דימומים בזמן ההריון זה לא מחזור אבל זה מספיק דומה ). אם את לא בהריון (וגם אם את כן) לכי לגניקולוג ותבקשי שיתן לך מרשם לגלולות (נגד הריון) אם את לא רוצה אסור לו לספר להורים שלך כלום ועד כמה שקונדום מונע מחלות (ואני מקווה שלפחות בקונדום השתמשת) גלולות זה האמצעי היחיד שנותן הגנה מספיק טובה נגד הריון . (וN0 חשב שלשיעורי חינוך לחיי משפחה אין חשיבות...) מקווה שיהיה טוב N0

t@lly

New member
שימי לב

שימי לב

אני לא הולכת לתת לך עצות כטן מה לעשות לגבי ההריון לא הריון הזה כי נראה לי שכולם כבר סיכמו לפני את מה שאת צריכה לעשות אבל מה שאני כן רוצה לומר לך הוא שאת צריכה להזהר יותר בכל עיניין היחסי מין האלה... זאת אומרת לפי מה שאת כותבת זה נראה כאילו את לא בטוחה אם השתמשת באמצעי מניעה (השתמשת בכלל?) ולפי ההודעה שלך זה גם נראה כאילו את לא מיחסת אליהם חשיבות... בכל אופן אני רק רוצה לייעץ לך שתיזהרי יותר להבא ושימי לב למה שאת עושה כשאת מקיימת יחסי מין כי כמו שאת רואה זה יכול לעלות לך ביוקר... ובמיוחד לכל עיניין האמצעי מניעה... אולי גם תישקלי לא לקיים יחסי מין כל כך מוקדם, מקווה שאת באמת לא בהריון.

אם את בהריון אז

את יכולה לעשות הפלה בחינם, תפני ליועצת בבית ספר. רק תזכרי שהפלה=רצח. לפני שתחשבי שאת בהריון עדיף שקודם תבדקי את זה. ופעם הבאה תלכי לגניקולוג לקחת גלולות!

רצח שמצח קקי פיפי קיאה.

זכותה של אישה לעשות כרצונה בגופה, אתה לא תהיה זה שישפוט.

גם אני זקוק לעזרה דחוף...

איפה מוצאים בנות כמוך שהן גם אינטיליגנטיות וחמודות, וגם כבר לא שומרות את עצמן כמו בתולות קדושות?! (ז``א, אני יודע איפה אני מצאתי משהו כזה, אבל זאת חופשה של פעם בשנה, בכל זאת...) אם את מכירה עוד כמה כאלה תני להן תאי מייל שלי!! דוד.

spear

New member
אל תבהלי מוקדם מידי

קודם כל גשי לבית מרקחת ותקני את clear blue. זוהי ערכה לבדיקת הריון. תשתיני עליה ותראי אם נהיה קו כחול או ורוד-לפי ההוראות. לפי התוצאה תדעי מיד אם את בהריון או לא. חוץ מזה, הסיכוי להכנס להריון הוא רק 20%, כך שאל תמהרי להסיק מסקנות. בד``כ לוקח שלושה עד שישה חודשים של נסיונות יום יומיים להכנס הריון (אחלה תקופה!!). חוץ מזה הסיכוי להכנס להריון גובר ככל שאת מתקרבת לתקופה של שבועיים אחרי תחילת המחזור האחרון או משהו כזה. רק אז יש ביוץ ורק אז אפשר אולי (20%) להכנס להריון. בקיצור, תבדקי ואז תבהלי אם צריך, לא לפני. בפעם הבאה תשתמשי בקונדום, כי לגלולות את צעירה מידי, ולא כדאי לדפוק את מערכת הביוץ בגיל צעיר כל כך. בי

N0

New member
20% זה לא כל כך מעט...

זה אומר שאם עושים את זה חמש פעמים מגיעים ל 100% . רק תחשבו על זה...

shanikoo

New member
האמת היא שלא...

היא לא צעירה מדי לגלולות. יש גלולות לצעירות שבאות במינון נמוך במיוחד... אם את מתככוונת לשכב עם עוד אנשים חוץ מהחבר,אז כדאי באמת שתשתמשי תמיד בקונדום. לא רק הריון,אלא גם מחלות. מקווה שיהיה בסדר שני

yulia_tb

New member
הכי חשוב שתהיי רגועה..

ואת השאר אני בטוחה שכבר אמרו פה המון פעמים

למעלה