זקוקה לניסיונכם..

אשד4

New member
זקוקה לניסיונכם..

בוקר טוב, בהתרגשות רבה, קיבלתנו את ההזמנה לסיום טקס קורס הקצינים של בתי בשבוע הבא. הזמנה כל כך מכובדת יפה ומרגשת. (בחצות הלילה הבת התקשרה ושאלה: אמא, קיבלתם היום משהו בדואר. סיפרתי לה שמאוד התרגשתי, והיא אמרה: אמא, זו רק ההתחלה...) אלא מאי? כתוב שההזמנה אישית וצריך להציג אותה בכניסה. ומה קורה עם גם סבא וסבתא רוצים לבוא, ועוד כמה חברים . ובימילם אחרות עוד מספר מכוניות...? לא רוצה חלילה שיגיעו למצפה רמון ולא יתנו להם להכנס מהו נסיונכם בנושא? הבנתי מירדן שגם הם נסעו המשפחה המורחבת... גמר חתימה טובה אשד

oshiko

New member
בדרך כלל אין בעיה

לא הייתי בטקס סיום קורס קצינים, אבל אני מתאר לעצמי שזה דומה. מקבלים הזמנה כתובה אחת. מראים אותה בכניסה, ומכניסים את מי שבא איתך (בתנאי שזה לא גדוד שלם). זה לא כמו כרטיסים למופע - אין כרטיס ומקום אישי לכל אחד, ואין פיקוח הדוק על כמה ומי בדיוק בא איתך.

אממאא

New member
כשהבן שלי סיים קורס קצינים, קיבלנו

הזמנה אחת, שאיתה נכנסנו כמה וכמה אנשים (משפחה, חברים מביה"ס, חברים מהפלוגה, החברה וכו'). פשוט תאמנו שכולנו מגיעים למגרש החניה, מחכים ליד השער ונכנסו עם ההזמנה. שיהיה בשעה טובה ומוצלחת

י רדן

New member
אשד יקרה, ראשית שמחה שקיבלתם

את ההזמנה לסיום קורס קצינים, אכן התרגשות גדולה לכם ולה.. כן מקבלים הזמנה אחת.. אך אין שום בעיה להיכנס אנחנו כפי שכתבתי הגענו עם שתי מכוניות. רק צריך להציג תעודות זהות בכניסה. מאחלת לכם ולה המון הצלחה.

אשד-אמא של קצינה בצה"ל!!!

אני מחכה עם הקולולו שלי עד היום המדויק, ואז בקול גדול ישמע האות.בינתיים-זמן לעצור, ולהתחבר לתובנה שאת כאמא התברכת בהישג עצום. ברכותיי הטובות שלוחות לילדה ולכל בניי ביתך.

אשד4

New member
תודה לכולם...

תודה לכם!. האם גם אתם לא ישנתם שבוע קודם
קוראים לזה התרגשות... כמובן שאדווח ואשתף...

למעלה