זקוקה למתנדבת

dafnaa88

New member
זקוקה למתנדבת

שמי דפנה אני ומשפחתי מתגוררים בקרית שמואל. יש לי 2 ילדים קטנים והאד מהם נכה 100% +פיגור קשה (ילד מקסים ומיוחד) היתי מעונינת לדעת האם יש אפשרות שתגיע לביתי מישהי מבני עקיבא להתנדב בעזרה עם אחד הילדים.אנו במצב כלכלי קשה מאוד. תודה מראש דפנה

dafnaa88

New member
מתנדבת לבני

כן קרית שמואל שבחיפה. אשמח אם תוכלי לעזור

הרעיון שלי הוא..

שתנסי לפנות לסניף קרית אתא, שמה קיים הפרויקט המקסים שנקרא "שבט יובל", שאני משתתף בו כמדריך בסניף כרמל בחיפה. אני אנסה להשיג לך אח"כ את מספר הטלפון של הקומונרית שלהם, ולדעתי במידה וזה מתאפשר זו מסגרת חד-שבועית (לפחות) נפלאה עבור הילד ועבורכם. יש מצדך התעניינות? שאני אדע האם לבדוק דברים. במידה וזה לא מסתדר, אני בטוח שגם בקרית שמואל וגם בקריות אחרות יש המון מתנדבים שישמחו לעזור במקרה הזה. שבת שלום, אבישי.

dafnaa88

New member
מתנדב/ת לבני בקרית שמואל שבחיפה

כן אשמח מאוד לדעת את הטלפון של הסניף בקרית אתא שיש שם את הפרויקט שדיברת עליו. בכל מקרה אני חושבת שבסניף פה אצלנו בקרית שמואל זה יותר מתאים מבחינת נוחיות של המתנדב/ת כי זה ממש קרוב לביתי . אך אין לי שום התנגדות לשמוע פרטים. בשמחה.

אהא....

אז לצערי המסגרת של שבט יובל לא תתאים לו כרגע, בע"ה בעתיד אני בטוח שזה יוכל להיות נפלא בעבורו. לגבי מתנדבים - אני אשתדל (בלי נדר) לבדוק שמה באיזור עם מי צריך לדבר בשביל זה, ואני אחזור אליך. אגב, כל הילדים מסוג זה שנחשפתי אליהם בשנה האחרונה הם חייכנים, מיוחדים ונפלאים כאחד.

זו דעתי1

New member
שלום לך

במידה ועוד לא מצאת לך נערה בהתנדבות, אני אשמח לעזור למצוא, רק כתבי פה שלא מצאת ואשתדל לעשות כמיטב יכולתי, בלי נדר.

למעלה