זקוקה למתכון...

זקוקה למתכון...

אני רוצה להכין לשבת עוגה בחושה- לא שוקולד, שתהיה טעימה- ותתאים לתבנית הבינונית החד פעמית, תודה מראש

כמה הצעות:

עוגת שוקולד תפוז 150 גרם חמאה/ מרגרינה 2/3 1 כוסות סוכר 1/2 כפית תמצית וניל קליפת תפוז מגוררת מ-2 תפוזים 3 ביצים כף ריבת תפוזים/ משמש 1/3 2 כוסות קמח חב' אבקת אפייה כוס מיץ תפוזים 150 גרם שוקולד מריר מומס לערבב הכל יחד ולאפות- נפלא

ועוד:

3 כוסות קמח תופח 1/4 1 כוסות סוכר 1 כוס שמן 2 יוגורט (או לבן או שמנת חמוצה) 5 ביצים לערבב ולאפות ניתן לשים חצי עיסה ומעליה ריבת חלב מדוללת במעט חלב ומעל לשים את מחצית העיסה הנותרת. מעולה

ועוגת שוקולד מדהימנית (לא להתעצ'בן)

לא יכולתי לוותר. זה בדיוק לגודל שרצית 1 כוס קמח תופח 1 כוס סוכר 1 כוס שוקולית 1 כוס שמן 1/2 חב' שמנת מתוקה או ריצ' (לפרווה) 4 ביצים לערבב ולאפות מלמעלה למרוח: 100 גרם שוקולד מריר + 1/2 שמנת/ ריצ' הנותרת, שהומסו יחד במיקרוגל. אין עליה.

ואחרונה להיום:

עוגת גזר בחושה ומעולה. 1/4 1 כוס שמן 1 כוס סוכר חום 1 כוס סוכר דמררה (חום בהיר) 4 ביצים 2 כוסות קמח מלא (75% או קמח רגיל) 2 כפיות קינמון 2 כפיות א. אפיה 1 כפית סודה לשתיה צימוקים בהירים 3/4 שקית 2 כפות מיץ תפוזים מערבבים הכל ומוסיפים 5 גזרים שגוררו על פומפיה גסה. כוס אגוזי מלך, קצוצים גס- מפזרים מלמעלה לאפות. אף אחד לא מנחש שזה עם גזר- טעים- טעים

זו עוגת הבית שלנו - פשוט נפלאה!

ללא אגוזים כמובן - אסור לילדים. אמאוהבת, אני אוהבת את המתכונים שלך. שמתי לב שהם מאוד מוצלחים ופשוטים. אנסה את השוקולד תפוז.

אמאוהבת-../images/Emo45.gif אחלה מתכונים

יש נוספים חוץ מעוגות כי שלך נורא שקלות ונראות שוות שוות :)

גלית2006

New member
אמאוהבת, חייבת לציין, שגם משפחתי

מודה לך על המתכונים הטעימים והפשוטים שלך! המתכון האחרון, שממנו מאוד נהנו, זה - עוגת גבינה לפסח. (אמנם החלפתי שם את קמח תפו"א בקמ רגיל). המון תודות לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שבוע טוב! (בטח כבר הבנתם שאני

שומרת שבת...) נפלא לשמוע שאתם נהנים ומצליחים עם המתכונים. אני פריקית של מתכונים פשוטים וקלים וגם מאוד משתדלת להקליד אותם בצורה שנוח לקרוא ולהכין! תודה לכולכם על המתכונים הנפלאים (ספרי הבישול מעלים עובש מאז הצטרפותי לפורום..) שיעברו הנקיונות וההכנות האחרונים לפני פסח בקלילות ובשמחה!

ayeletba

New member
נראה לי שעוגת המייפל תתאים לפה

רכיבים: 3 ביצים 3 שקיות סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן רוטב מייפל אופן הכנה: לשפוך התערובת לשתי תבניות אנגליש קייק משומנות, לפזר מעל קנמון ואגוזי פקאן קצוצים - לאפות 30 דקות בתנור מחומם לחום של 180 מעלות (או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש). בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג. מקור המתכון: ayeletba.

אילנית12

New member
איילת,אני חושבת שאני כמעט היחידה

שעדיין לא הכנתי את העוגת מייפל שלך
מה אפשר במקום שמנת ?

pirge

New member
אילניתי,מצאתי לך בין המתכונים

לי עוגה פרווה מצויינת. עם סירופ סילאן. עוגת קוקוס קלמנטינות תבנית משומנת 25X35 או 27X32 לשים בקערה גדולה: כוס וחצי קוקוס כוס סוכר 2 כוסות קמח רגיל שקית אבקת אפיה לבחוש ביחד. ולהוסיף: כוס שמן קנולה כוס מיץ קלמנטינות טרי סחוט ומסונן 2 ביצים שלמות חצי כוס מים חמים לערבב היטב עד למיזוג החומרים. ליצוק לתבנית ולאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות. צבע העוגה זהוב חום. להוציא את העוגה ולחורר אותה במזלג . לצקת מיד כשהעוגה חמה סירופ מ- כוס מים חמימים+3 כפות גדושות סילאן תמרים. לבחוש טוב טוב. עם כוס יוצאת רטובה מאד. אפשר להוריד מעט מכמות המים. לקרר בטמפרטורת החדר. לפזר קוקוס ואבקת סוכר. העוגה טעימה מאוד. רטובה. קוקוסית והמיץ נותן לה צבע צהוב יפה. מקור: פירגה.

pirge

New member
אילניתוש, אם את רוצה סירופ מייפל, א

אז תדללי אותו במעט מים ותצקי על עוגת הקוקוס קלמנטינות. שייספג. יכול לצאת טעים. בבקשה

למעלה