זקוקה למנוגון

מצב
הנושא נעול.

hillawr

New member
זקוקה למנוגון

זקוקה למנוגון
שלום לכולן, אני זקוקה די בדחיפות ל-3 אמפולות של מנוגון. תודה,

anguly

New member
יש לי

זקוקה למנוגון
יש לי
אני במהלך טיפול - קניתי ועוד לא התחלתי להזריק - יכולה לתת לך ותחזירי לי בעוד שבוע או משהו כזה....

העין ה 3

New member
כמה בדחיפות?

זקוקה למנוגון
כמה בדחיפות?
יש לי ואני אהיה היום בסביבות 17:30 באזור שלך. אז אם עדיין אקטואלי, שלחי לי מסר לפני 13:00 בצהריים.

העין ה 3

New member
שינוי (לטובה) קל בתוכנית

כמה בדחיפות?
יש לי ואני אהיה היום בסביבות 17:30 באזור שלך. אז אם עדיין אקטואלי, שלחי לי מסר לפני 13:00 בצהריים.
שינוי (לטובה) קל בתוכנית
אזור השרון עדיין בתוקף. יוצאת מהבית הרבה אחרי 13:00.

LeeLoo1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמשרשרת שאלה

זקוקה למנוגון
משרשרת שאלה
האם הגיוני להרגיש תחושת בחילה שבוע אחר ההזרעה באופן מתון וביום ב- 12 מההחזרה להרגיש בחילות ענקיות!!!!!! נראה לי מוקדם מידי להרגיש בחילות.... אשמח לדעת אם מישהי עברה פה משהו דומה.... כי זה יכול להיות סתם וירוס....

יכול להיות שאלו בחילות הריון../images/Emo13.gif

משרשרת שאלה
האם הגיוני להרגיש תחושת בחילה שבוע אחר ההזרעה באופן מתון וביום ב- 12 מההחזרה להרגיש בחילות ענקיות!!!!!! נראה לי מוקדם מידי להרגיש בחילות.... אשמח לדעת אם מישהי עברה פה משהו דומה.... כי זה יכול להיות סתם וירוס....
יכול להיות שאלו בחילות הריון

תעשי בדיקת דם להריון ורק אז תוכלי לדעת אם זה וירוס ,מה שאני מקווה שלא. בכל אופן מחזיקה אצבעות לתשובה חיובית. בהצלחה ולא לשכוח לעדכן

LeeLoo1

New member
כל כך מוקדם??

יכול להיות שאלו בחילות הריון

תעשי בדיקת דם להריון ורק אז תוכלי לדעת אם זה וירוס ,מה שאני מקווה שלא. בכל אופן מחזיקה אצבעות לתשובה חיובית. בהצלחה ולא לשכוח לעדכן
כל כך מוקדם??

דש1דש

New member
למה לא?

כל כך מוקדם??
למה לא?
תלוי כמה מהר הקטן/נה שם החליטו להשתרש וכמה מהר הגוף שלך מגיב (יש גם את האפקט הפסיכולוגי
) בדיקת דם - ולהסתלק מחברות בפורום הזה - הנשים נהדרות - אבל עדיף רק להציץ כדי לעזור לאחרות! (הבחילות היחידות שהיו לי - היו בשבוע 4-5!)

LeeLoo1

New member
וואלה!!!! וזה נכון שהרבה פסיכולוגי

למה לא?
תלוי כמה מהר הקטן/נה שם החליטו להשתרש וכמה מהר הגוף שלך מגיב (יש גם את האפקט הפסיכולוגי
) בדיקת דם - ולהסתלק מחברות בפורום הזה - הנשים נהדרות - אבל עדיף רק להציץ כדי לעזור לאחרות! (הבחילות היחידות שהיו לי - היו בשבוע 4-5!)
מה קורה איתך??? צריך להיפגש לפני שאתן עוזבות....

דש1דש

New member
יאללה - בואו לבקר (יהיה קר בחוץ)

מה קורה איתך??? צריך להיפגש לפני שאתן עוזבות....
יאללה - בואו לבקר (יהיה קר בחוץ)
חוץ מזה שלא ברור מתי נעזוב - כנראה היתה טעות להגיד שאני רוצה לעזוב לפני ההריון - כי ככה ההריון לא יגיע אפ'פעם

מנסיוני זה יכול ליהיות פסיכולוגי

משרשרת שאלה
אבל מאחלת לך בהצלחה

לאו דווקא פסיכולוגי

אבל מאחלת לך בהצלחה
לאו דווקא פסיכולוגי
תמיכה של תכשיר המכיל פרוגסטרון, או סתם עליית פרוגסטרון בסוף החודש , ידועה כגורמת לבחילות. מאחלת לך שזו בחילה מהסיבה הנכונה.

אפרת12

New member
יכול להיות זה ויכול להיות זה

משרשרת שאלה
יכול להיות זה ויכול להיות זה
עם סיון, שבוע ומשהו אחרי ההחזרה פתאום היתה לי בחילה נוראית בבוקר. זה אמנם עבר וחזר רק בשבוע 7, אבל מסתבר שאכן זו היתה בחילה של הריון. ובכלל אין לזה חוקים - כבר שמעתי על כאלו שמספר ימים אחרי ההפריה, בהריונות ספונטניים, כבר התחילו להרגיש את הבחילות. אבל אם בוירוס עסקינן - ביום חמישי לפני שבוע וחצי, בשיעור יוגה פתאום התחילו לי בחילות, וככה המורה עלתה על זה שאני בהריון. אבל בדיעבד הסתבר שזה היה וירוס... כלומר - גם אצלך זה יכול להיות זה או זה

עמית@

New member
פרוגסטרון=בחילות

משרשרת שאלה
פרוגסטרון=בחילות
גם בגלל הריון, וגם בגלל עליית הפרוגסטרון אחרי הביוץ. אני בעד הריון.. (לי תמיד היו בחילות בטיפולים
)

מצב
הנושא נעול.
למעלה