יש ליזקוקה למנוגון
שלום לכולן, אני זקוקה די בדחיפות ל-3 אמפולות של מנוגון. תודה,
יש ליזקוקה למנוגון
כמה בדחיפות?זקוקה למנוגון
שינוי (לטובה) קל בתוכניתכמה בדחיפות?
יש לי ואני אהיה היום בסביבות 17:30 באזור שלך. אז אם עדיין אקטואלי, שלחי לי מסר לפני 13:00 בצהריים.
תודה, קיבלתי מליאת את אמפולת הנצחוןשינוי (לטובה) קל בתוכנית
אזור השרון עדיין בתוקף. יוצאת מהבית הרבה אחרי 13:00.
זקוקה למנוגון
יכול להיות שאלו בחילות הריון![]()
משרשרת שאלה![]()
האם הגיוני להרגיש תחושת בחילה שבוע אחר ההזרעה באופן מתון וביום ב- 12 מההחזרה להרגיש בחילות ענקיות!!!!!! נראה לי מוקדם מידי להרגיש בחילות.... אשמח לדעת אם מישהי עברה פה משהו דומה.... כי זה יכול להיות סתם וירוס....
כל כך מוקדם??יכול להיות שאלו בחילות הריון![]()
תעשי בדיקת דם להריון ורק אז תוכלי לדעת אם זה וירוס ,מה שאני מקווה שלא. בכל אופן מחזיקה אצבעות לתשובה חיובית. בהצלחה ולא לשכוח לעדכן
למה לא?כל כך מוקדם??
וואלה!!!! וזה נכון שהרבה פסיכולוגילמה לא?
תלוי כמה מהר הקטן/נה שם החליטו להשתרש וכמה מהר הגוף שלך מגיב (יש גם את האפקט הפסיכולוגי) בדיקת דם - ולהסתלק מחברות בפורום הזה - הנשים נהדרות - אבל עדיף רק להציץ כדי לעזור לאחרות! (הבחילות היחידות שהיו לי - היו בשבוע 4-5!)![]()
יאללה - בואו לבקר (יהיה קר בחוץ)וואלה!!!! וזה נכון שהרבה פסיכולוגי
מה קורה איתך??? צריך להיפגש לפני שאתן עוזבות....
מנסיוני זה יכול ליהיות פסיכולוגי![]()
משרשרת שאלה![]()
האם הגיוני להרגיש תחושת בחילה שבוע אחר ההזרעה באופן מתון וביום ב- 12 מההחזרה להרגיש בחילות ענקיות!!!!!! נראה לי מוקדם מידי להרגיש בחילות.... אשמח לדעת אם מישהי עברה פה משהו דומה.... כי זה יכול להיות סתם וירוס....
לאו דווקא פסיכולוגימנסיוני זה יכול ליהיות פסיכולוגי
אבל מאחלת לך בהצלחה
יכול להיות זה ויכול להיות זה![]()
משרשרת שאלה![]()
פרוגסטרון=בחילות![]()
משרשרת שאלה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.