זקוקה למידע

מא2שי

New member
זקוקה למידע

שלום בנות, אני לא מכירה את הפרוצדורות לגבי פונדקאות ואשמח לתשובות. לצערי אני אחרי לא מעט שנות טיפולי פריון ואחרי כמה אובדני הריון, עם בעיה ברחם. איזה רופא נותן אישור או הפניה לפונדקאות? האם זה רופא פריון? או רופא נשים שמתמחה בהריון בסיכון גבוה? איזה מרכזים/רופאים מטפלים בדבר כזה? תודה לכן.

mytal 34

New member
רופא שמומחה בטיפולי פוריות

צריך למלא את הדוח תכנסי לאתר של משרד הבריאות שם יש לך את הטופס הרלוונטי, לדעתי כל המרכזים הרפואיים שיש בהם הפריה חוץ גופית עושים גם פונדקאות. אין לך רופא מסוים שאצלו עברת את הטיפולים? שולחת לך במסר את המלצתנו.

מיקי1212

New member
ברוכה הבאה

מהאתר של משרד הבריאות את צריכה להוריד את טופס מספר 6. לגבי הרופא, אנחנו גם לאחר הרבה טיפולים ובפעם הראשונה שהגשנו בקשה לא אושרנו. הרופא הראשון שהגיש אותנו זה היה הרופא המטפל שלנו שכתב בסדר אבל ללא כל ניסיון בפונדקאות. ניסינו עוד כמה פעמים והגשנו שוב בקשה הפעם ע"י דר רזיאל שכתב בצורה מאוד יסודית ומקצועית ואושרנו. אז ממליצה ללכת לרופאים עם ניסון שתחום שיודעים איך ומה לכתוב ורזיאל הוא בהחלט עונה על הדרישות הנ"ל או לתותחים כ:משיח, דור ולב רן שנראה לי שבמקרה שלהם מספיק שהם חתומים על הטופס וכבר יאשרו אותך. כלומר אם הם מגישים אותך ומסכימים שזה מתאים לך אז כנראה שזה באמת המצב. שיהיה המון בהצלחה

טופס 6

שולחת לך את טופס מס' 6 כל מילה נוספת למה מיקי כתבה תהיה מיותרת !!! כל הרופאים שהזכירה נחשבים למומחים בתחום גם עפ"י הקריטריונים של הוועדה יש גם רופאים בצפון שנחשבים, אם את מאזור הצפון. שיהיה לכם בהצלחה !!

מא2שי

New member
תודה על התגובות, אבל עוד התייעצות קטנה

מתי באמת נותנים אישור לפונדקאות?? באלו תנאים? האמת שהסיבה שאני חושבת בכוון, זה בגלל שהרחם שלי בעייתי, למרות שזה היה לאורך יותר מ 4 שנים של טיפולים. כעקרון הריתי כבר 3 פעמים. בפעם השלישית היתה לי בעיה עם צוואר הרחם וילדתי לידה מוקדמת. אני במהלך טיפול פוריות אצל לב רן, האמת, ופתאום לבוא עם הרעיון באמצע הטיפול... מצד שני, הטראומה כל כך גדולה שאני פוחדת פחד מוות להרות שוב, שמא הרחם לא יחזיק. מה אתן אומרות? תודה לכן שוב.

רוית ב

New member
תפני לפרופסור רון אל

באסף ברופא תתקשרי לשם והם יתנו לך לשוחח איתו עדיף אחרי 10 בבוקר. מחלקת IVF באסף הרופא טל. 089779005

למעלה