זקוקה למידע מקיף..

זקוקה למידע מקיף..

ערב טוב ושלום רב לחברי הפורום. הגעתי לפורום ע"מ להתייעץ בנושא קניית רולרבליידס איכותיים- להבין מה ההבדל בין הדגמים איזה דגמים ישנם ואילו דגמים כדאי לרכוש גם לחובבנית מתחילה כמוני בניגוד ל"מעופפים" שרואים בערוץ האקסטרים. אשמח לשמוע המלצות, הסברים וכל חוות דעת נוספת שתעזור לי לבחור את האופצייה האופטימלית בשבילי. בתודה מראש.

נתן.ל

New member
הכל תוכלי למצוא כאן

פשוט ליחצי על הקישור ואם עוד יהיו לך שאלות, נשמח להשיב.

לאחר שקראתי- שאלונת..

"על גלגלים יש לחפש את הכיתוב של גודל(הקוטר) הגלגל(78mm-100mm) כאשר בשביל מתחיל כמוך אין שום סיבה לקנות רולר עם גלגלים הגדולים מ-80mm." והשאלה היא- מדוע?

Explize

New member
קוטר

גלגלים מעל קוטר 80 מ"מ לפעמים מצריכים שליטה גבוהה יותר בגלל המרחק מן הקרקע וגם בגלל האורך פריים שהינו יותר ארוך(80*4 לעומת 90*4 אם מציבים אחד ליד השני..נותן פריים יותר ארוך) גלגלי 84 מ"מ 90 ו100 נועדו להגעה למהירות יותר גבוהה וכאשר יש שליטה יותר גבוהה שוב בגלל ריחוק של הרגל מן הקרקע וצורך ביציבות יותר גבוהה. רוב הרולרים הסטנדרטים הולכים עם גלגלי 76-80 אין טעם לחפש משהו מיוחד למעט ה K2VO2 שבאים עם גלגלי 90 מ"מ...אבל זה היחדי היוצא דופן מהקטגוריה של הפיטנס...כל השאר עם קוטר גדול מ 84 הם עבור אנשים לשימושים שונים אחרים כמו דאון היל רייסינג וכו'...

Explize

New member
תני ביקור באתר הרולר הישראלי

יש שם המון מידע בפורום ציוד ותחזוקה www.israel-roller.net ככלל יש 4 חנויות שמתעסקות באופן רציני עם אנשים שמבינים ויכולים ליעץ לך עם הכוונה ברורה ולהתאים לך רולר לצרכים שלך-אנשים מעולם הרולר רוזן-מינץ בת"א(הירקון 40 נראה לי) ליד בית האופרה(איש הקשר נקרא נתי) אטלנטיס בר"ג ליד קניון איילון(אנשי הקשר הם מתי ולאוניד) אנדלסרולר(איש הקשר שלומי) ספורט ורטהיימר בנמל ת"א בלבד(לא יודע..אבל יש להם מבחר כמו ב 3 החנויות למעלה) ממליץ על ה3 הראשונות לביקור והתייעצות עם האנשים-שווה להרים טלפון ולדבר איתם-אנשים נחמדים מעולם הרולר המקצועי ועוסקים כבר שנים בענף!!

Explize

New member
ray of light!!

וואלה...יש מה שאת רוצה...באמת..תשכילי ותיכנסי לאתר שלמעלה..תמצאי הכל!!! תרשמי קודם כל ואח"כ תבואי לפורומים המתאימים ותגלי עולם ומלואו..החל מהדרכות ע"H מקצוענים בהתנדבות,טיולים, טיולים מאורגנין,קבוצות החלקה ברחבי הארץ, חידושים והמצאות, פורום קשקשת ודיבורים, הכל!!!!!!!!!!!!

dangerous dave

New member
איש הקשר בוורטהיימר בנמל

הוא פאבל והוא גם בסדר גמור. רק שהוא לא אוהב סאלומון (אין לי מושג למה). בהצלחה!

jonish

New member
בנוסף יש את ...

הקרייזי רולר בהרצליה, הסדנאות 11 א.ת ( ברחוב של מסעדת הג'ירף ) ליד חניון הכורכר

jonish

New member
הממ...

מעניין האמת שיש כמה אנשים :) ... אבל אני גם שם בדר"כ
....

חגולה

New member
והיכן כדאי לרכוש באזור חיפה?

היכן ממולץ לרכוש בחיפה או באזור חיפה, מבחינה של עזרה מקצועית

Explize

New member
חיפה עיר עם תחתית

למיטב ידיעתי אין באזור חיפה אולי מאדבול/אלמוג, קרן שמש ידעו לעזור מבחינת חנויות(שגם זה אין למיטב ידיעתי למעט מגה ספורט וONE- ושוב רק מבחינת רכישה..בלי הכוונה נכונה) החנויות המקצעויות כבר נדונות בפורום הזה ובטאגליינס שנתן שם וגם באתר הרולר הישראלי שאת מוזמנת להכנס ולהרשם ולעיין במדריך של רכישת רולר... יש רק 4 חנויות שיש בהם אנשים שמבינים והם נמצאות במשולש של תא-ר"ג הרצליה...

חגולה

New member
פרטי המקומות באזור ת"א

אבקש לקבל את פרטי המקומות בת"א בהם כדאי לרכוש רולרבליידס ולקבל ייעוץ מקצועי במקביל. תודה

yoman321

New member
תיקון קטן

למרות שגלגלים גדולים אכן מגביהים את הרגל וזה מקשה על השליטה פריים ארוך פוגע רק בתמרון אבל נותן יותר יציבות עוד פרט זה בד"כ פריים פיטנס יהיה יותר מוארך כי הגלגלים אינם צמודים אחד לשני. כלומר -אורך של פריים פיטנס 76 מ"מ יהיה כמו פריים 84 למהירות

Explize

New member
תודה יוחאי...

איך הייתי יכול בלעדייך!! אני ממנה אותך לעוזר סגן משנה לענייני תיקון טעויות שלי... :) (אבל הוא באמת צודק...)

מעדיפה יציבות

תמרון לא תמרון... תנו לי להזכר איך מחליקים קודם, ללמוד מחדש יותר נכון. שמונה שנים לא החלקתי על רולרס. תודה לכולכם!

למעלה