זקוקה לכן

זקוקה לכן

כזכור אני בתהליך הרזיה מאד רציני.... ואני הולכת לדיאטנית , רזיתי 7 קילו במשך חודש וקצת, היום היתה לי שקילה נוספת שבה נשארתי במקום וזה בטוח בגלל שאני צריכה לקבל מחזור, זה היה כך בדיוק בחודש שעבר, אז אני מכירה כבר את עצמי אני ממש מאוכזבת ולא מהירידה אלא מהדיאטנית, האמת שהיא מכירה אותי הרבה זמן,(הייתי אצלה באון אנד אוף) ויודעת שאני יכולה לייעץ לאחרים איך לרזות, אבל היא נתנה לי תפריט שאותו היא לא מחליפה לי, אין לה מתכונים או דברים מעניינים לתת לי, מדובר במפגש של חצי שעה, במהלך הפגישה היא שולחת מיילים בקשר לסידורי התורים שלה,היא מדברת על החיים הפרטיים שלה, וכל מה שמעניין אותי זה לרזות ולהתקדם, ואני פשוט לא מרגישה שאני מקבלת ממנה משהו, חוץ מחיזוקים פה ושם במהלך הפגישה, פשוט כמו לפגוש חברה, היא שוקלת אותי, אני רושמת לה צ'ק ומתחילה להרגיש שממש חבל לי ומצד שני : אולי הציפיות שלי גבוהות מדי, ואולי אני רואה את הדברים לא נכון, אולי היא מרגישה בנוח איתי ובסבבה ומרשה לעצמה ואז שוב ההגיון עובד ואני אומרת לעצמי שנניח שיש תפריט אחד שמתאים לי, מדוע אין לה מתוכנים לכל מיני מאכלים, למה היא לא מציעה לי שום גיוון על מה אני בדיוק משלמת אשמח לקבל המלצות על תזונאיות באזור המרכז(נס ציונה, רחובות, ראשון לציון) או קבוצות תמיכה (לא שומרי משקל או דיאטה קלאב) מצד אחד מרגישה פריירית ומצד שני מפחדת לעזוב אותה ולהרגיש לבד בתהליך תודה על כל תמיכה

ronanit

New member
זה באמת מבאס שאין לה מגוון תפריטים

אולי תנסי באתר שקישרתי בפורום שאפשר לספור דרכו קלוריות ולבנות לך תפריט שמתאים לך ולשמור על הטיפים ומספר הקלוריות שהיא סיפקה לך. מצטערת לא מכירה באזור שלך.. ומצד שני.. 7 קילו בחודש זה מעולה..

יעל י

New member
כ"כ מבינה אותך...

גם אני בדעה לא לעזוב עד שיש משהו אחר ביד,מישהי אחרת,בדיוק כמו עבודה. מה עם דיא' של קופ"ח? למירי בלקין יש קבוצה באיזור ראשל"צ?אולי היא אם כן? אולי כרכומית מכירה ותיכנס בימים הקרובים ותוכל להמליץ. בנתיים...סבלנות וסובלנות לעצמך ולמהליך.

hartzitzit

New member
ניסית אולי לשאול אותה?

את יורדת ממש יפה! אני לא בטוחה שכדאי לעזוב בלי לנסות לשפר. אם אתן מכירות אחת את השניה והיא מרגישה מספיק בנח לספר לך על חייה האישיים, אולי פשוט תדברי איתה על התחושות שלך. את יכולה להגיד לה שהתפריט קצת משעמם לך ושאת מבקשת קצת גיוונים, או לשאול אותה אם יש לה מתכונים שקצת יגוונו לך את התפריט. אם את רואה שאין עם מי לדבר, תנסי לחפש מסגרת אחרת. אני לא מכירה דיאטניות באיזור, אבל אני יודעת שיש דיאטניות טובות בסטודיו C.

לרזות 7 ק"ג בחודש לדעתי זה מעולה

אני חושבת שקיבלת תפריט מצויין! הצפי הוא 1/2 ק"ג בשבוע את מדברת על הרבה הרבה יותר. אולי כדאי שתשלבי ספורט בתהליך הירידה?

מבין אותך..

גם אני הייתי מאוד שמן.. אבל פשוט שמחליטים בראש, זה הופך להיות קל יותר. ואני לא אומר לא לאכול בכלל. לאכול אבל 3 ארוחות מסודרות וזה עובד פלאים. ממ, עכשיו אם באלכם להרוויח כסף בלי להתאמץ פשוט להירשם - ולאמת את האימל תנסו תבינו איך זה עובד, ורק תרוויחו. http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=354555 לפני חודשים הכנסתי צ'אק של 220 שקלל החודש זה עלה ל300 ומשהו ואני אומר לכם זה רק עולה. פשוט תנסו ותראו איך אתם נהניםם..! ואחד באתר בחודש עשה 10,000 שקל רצני

למעלה