זקוקה לכן

מרילו

New member
זקוקה לכן../images/Emo24.gif

אני קוראת את המכתבים שלכן ופשוט מוקסמת ממידת הרגישות ושותפות הגורל של כולן. אני רוצה להיות חלק מכל זה אבל לא היה לי האומץ להודות ש...כן יש לי בעיה ואני לא מצליחה להיכנס להריון ולא כמו שאני מנסה להראות שיש לי זמן ואני כרגע לא רוצה. אני מאוד רוצה וזה לא הולך. עשיתי בדיקות והכל בסדר אצלי וגם אצל בעלי אבל אם הכל היה בסדר לא הייתי כותבת לכן... אני אומללה כי אני כל כך רוצה ילד (דווקא כשלא רציתי, לפני 5 שנים נכנסתי להריון ועשיתי הפלה...מוזרות הן דרכי החיים... תסבירו לי מה עושים עכשיו, מה זה בטא והאם שפיכה מוקדמת גורמת לאי פריון והכי חשובואיך חיים עם כל המחשבות והלחץ תודה מראש והלוואי שכמו שמישהי רשמה שהשהות שלי איתכן תהיה קצרה והלוואי שהשהות של כולן תהיה קצרה ושבעתיד נכתב ביננו בכיף בזמן שהתינוק ישן אמן

פיצקים

New member
עצה ידידותית

היי מרילו, בתקווה באמת ששהותך תהיה קצרה ואולי אפילו בכלל לא. ראשית, לפני שאת מסיקה מסקנות תלכי להתייעץ עם רופא. שיהיה בהצלחה.

אולה *

New member
הי מרילו! ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

באת למקום הנכון. עצה הכי טובה - לפנות לרופא מומחה לפריון. לא כל רופא גינקולוג הוא כזה. אילו בדיקות עשיתם? האם בדקת את הפרופיל ההורמונלי? האם יש לך ביוץ תקין? האם בדיקות הזרע תקינות? אולי יש מקום לעשות צילום רחם - לבדוק את הרחם אחרי ההפלה שעברת. בטא - הורמון ההריון. ואני מקווה שבקרוב הבטא שלך תהיה חיובית.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

את בכלל לא חייבת להודות. אפשר סתם להצטרף ולהתעניין כבדרך אגב
ומיד לעבור הלאה לפורום הריון
בכל מקרה כדי לקבל תשובות ענייניות כדאי שתספרי לנו כמה נתונים, כמו בת כמה את? כמה זמן אתם מנסים? האם הביוץ שלך סדיר? האם את מזהה בודאות את יום הביוץ ודואגת לקיים יחסים באותם ימים? איזה בדיוקת עברתם? והכי חשוב- האם את מטופלת אצל רופא מומחה לפריון. ולשאלותיך- בטא הוא הורמון beta HCG הורמון ההריון המופרש מהעובר אחרי שהתשרש. ערכי בטא מעל 10 יחידות מעידים על הריון. שפיכה מוקדמת לא אמורה לגרום לשום בעיה, אלא אם כן נעשתה מחוץ לנרתיק. שפיכה בנרתיק מאפשרת לתאי הזרע לנוע ליעדם. איך חיים עם המחשבות? פשוט נורא, נכנסים לפורום חמש פעמים ביום ומשתפים את היתר במחזבות, הן נעשות הרבה יותר קלות. במיוחד כשאת מגלה שכולן חושבות אותו הדבר
אז שיהיה בהצלחה ובנתיים תקראי את שני כללי הברזל של הפורום שלנו, את כל היתר תלמדי במשך הזמן

מרילו

New member
זקוקה לכן../images/Emo24.gif

שלום לכולן בהמל השבוע האחרון נכנסתי לפורום ופשוט הוקסמתי כל פעם מחדש מהרגישות החום והנכונות לעזור סוף סוף אזרתי אומץ והחלטתי לבקש עזרה כולם שואלים אותי למה אני לא בהריון ואני אומרת לכולם שאני לא רוצה עכשיו ולא העזתי להודות בפני אף אחד שאני פשוט לא מצליחה . אנחנו מנסים כמעט שנה אך ללא הצלחההרופא נשמע די אדיש ומציע לי לחכות עוד קצת בניתיים עשיתי בדיקות ואצלי ואצל בעלי הכל בסדר... אבל אם הכל היה בסדר לא הייתי כאן. אתן מדברות על מושגים שאני לא מבינה בכלל (כמו בטא ) ונראה כאילו אתן משפחה אחת גדולה ואני רוצה להיות חלק כי נמאס לי להיות לבד באוממלות שלי. תיעצו לי מה לעשות איך להתחיל את התהליך והאם שפיכה מוקדצת פוגעת בפוריות מצטערת על המכתב הארוך אבל סוף סוף יש את מי לשאול

אופה3

New member
מרילו היקרה, ברוכה הבאה, והלוואי

ותעברי מהר לפורום השכן, קודם כל לא ציינת באיזה רופא את מטופלת, פרטי או קופת חולים, ואם תוכלי לספר קצת איזה בדיקות עשיתם? האם עשית פרופיל הורמונלי, וצילום רחם, האם בעלך עשה בדיקת זרע מה התרופות שקיבלתם, והאם עלו על הבעיה, כמו בעית ביוץ, או זרע חלש, או חצוצרות , כאילו מה האבחון של הבעיה. שפיכה מוקדמת לא פוגעת בפוריות לפי ידיעתי, אבל אולי יש אחרות שיודעות אחרת. אני שמחה שהצטרפת לפורום, ואת מוזמנת גם להכנס אלינו לצ´ט בטא, זוהי בדיקת דם להיריון שאנחנו מבצעות בדרך כלל אחרי סיום טיפול או אחרי כוריגון 14 יום על מנת לראות אם יש היריון. את מוזמנת להכנס תחת כנפי, ואחבקך בהרבה חום ואהבה. את כבר עכשיו חלק ממשפחתי, שיהיה לך כל טוב, ותתני לנו עוד פרטים, מי הרופא, או איפה את מטופלת, בקופת חולים רגיל, במרכז בריאות לאישה, בבית חולים, ועוד קצת על מנת שיוכלו לעזור לך יותר כל טוב ואני פה בשבילך, עד כמה שאוכל עם הידע המועט שיש לי האופה

מרילו

New member
תודה

תודה על התשובה המהירה. כבר פחדתי שאף אחת לא תגיב ... הייתי אצל רופא נשים דרך קופת חולים כללית נשלחתי למספר בדיקות הורמונליות והרופא אמר שהכל בסדר. בעלי עבר בדיקת זרע והכל בסדר. מאחר והכל בסדר אמרו לי להמתין ולא להיות לחוצה ולא קיבלתי שום תרופה. אני מנסה להיות אופטימית ומחשבת את ימי הביוץ כי אני רוצה להאמין שהכל תלוי ביום הנכון. לפני 5 שנים עברתיגרידה ואני חוששת שאולי יש קשר לכך לאי פריון מצד שני אם נכנסתי להריוןבעבר אז מה הבעיה עכשיו(ההריון הלא מתוכנן היה עם החבר הקודם) אני רוצה ללכת ולעשות משהו אבל אני לא יודעת אפילו מה לשאול אני גרה באזור הדרום אז אולי מישהי מכירה רופא טוב.

אופה3

New member
מרילו היקרה, בואי לצ´ט, בדף למעלה

יש קישור צ´אט פוריות, תלחצי ותכנסי מחכה לך

אפרת12

New member
חישוב ימי הביוץ../images/Emo63.gif

הרבה פעמים הרופאים אומרים לחכות שנה ולראות. אולי הם צודקים. אבל
כבר שמעתי על כמה שיום הביוץ שלהן לא היה לפי הספר, ולכן כדאי לנסות לבקש מהרופא לשלוח אותך לאולטראסאונד בסביבות הימים שבהם צפוי הביוץ וככה לראות האם זה באמת לפי החישוב שלך. אני לא ממליצה לקנות ערכת ביוץ כי הניסיון שלי עם הדברים האלה היה ממש משעשע (לפי סוג אחד של ערכה אני לא מבייצת - מה שלא נכון, ולפי סוג אחר אני מבייצת פעמיים, מה שבטח יכניס אותי לאיזשהו ספר שיאים). אני מאוד מקוה שתעברי בקרוב לפורום המתקדם של ההריון ולא תזדקקי לפורום הזה יותר מידי. אם כי מאוד נחמד פה.

neta2

New member
קודם כל ברוכה הבאה..

דבר שני, יכולות להיות מס´ סיבות שבעטיין אינך מצליחה להכנס להריון. אם כל הבדיקות טובות, זה אחלה - את רק יכולה לשמוח.. עשית צילום רחם?? אז אולי יש בעיה טכנית.. (חס ושלום) של חצוצרות סתומות,אני טרם עשיתי אבל אני שמעתי על כך מהבנות. בכל מקרה, אנחנו ניתן לך תמיכה ועידוד ותשובות - אם אפשר. מאחלת לך בהצלחה ושלא תצטרכי לעבור דרך ארוכה להצלחה!!

מרילו

העובדה שאתם לא מצליחים להרות כמעט שנה למרות שהבדיקות ההורמונליות והזרע תקינות יכולות להיות או מכיוון שאתם משתייכים לאותה קבוצת בלתי מוסברים , אבל אני בספק כיוון שכבר הרית בעבר , או שבאמת אותה גרידה שעברת היא הסיבה , ודעתי כדאי להעלות את הסוגיה בפני הרופא , לומר לו על הגרידה ולבקש אותו להפנות לבדיקה של הרחם אם על ידי US וגינלי , לראות שהרירית תקינה ומתעבה בהתאם למצופה לאחר הביוץ (לראות שלא פגעו בה בזמן הגרידה) , ואולי אפילו לעשות בדיקות יותר פולשניות (אני לא יודעת בוודאות אם זה נחוץ זה כבר שיקול של הרופא) כמו צילום רחם למשל כדי לראות אולי בעקבות הגרידה נוצרו אי אילו הדבקויות ברחם שמפריעות להשתרשות עובר . המון בהצלחה ואולי בסוף תהרי למרות הכל ואז ראי את דבריי כמבוטלים דנדוש

מרילו

New member
תודה

תודה על התשובה המהירה. כבר פחדתי שאף אחת לא תגיב ... הייתי אצל רופא נשים דרך קופת חולים כללית נשלחתי למספר בדיקות הורמונליות והרופא אמר שהכל בסדר. בעלי עבר בדיקת זרע והכל בסדר. מאחר והכל בסדר אמרו לי להמתין ולא להיות לחוצה ולא קיבלתי שום תרופה. אני מנסה להיות אופטימית ומחשבת את ימי הביוץ כי אני רוצה להאמין שהכל תלוי ביום הנכון. לפני 5 שנים עברתיגרידה ואני חוששת שאולי יש קשר לכך לאי פריון מצד שני אם נכנסתי להריוןבעבר אז מה הבעיה עכשיו(ההריון הלא מתוכנן היה עם החבר הקודם) אני רוצה ללכת ולעשות משהו אבל אני לא יודעת אפילו מה לשאול אני גרה באזור הדרום אז אולי מישהי מכירה רופא טוב.

זוליק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון ואני בטוחה שמהר מאוד תרגישי כמו ב-
. אבל לא להרבה זמן. נא לא לשכוח שכאן, זה רק שלב ביניים עד להגשמת המטרה. תמצאי כאן הרבה מושגים מעולם הפוריות ותוכלי לקבל הרבה תשובות והמלצות. בטא, זהו הורמון המעיד על הריון. ערכי ההורמון בבדיקת הדם הראשונה יהיו נמוכים (בין 15-50 מעיד על הריון) והם יוכפלו כל יום-יומיים. ערכים התחלתיים גבוהים יותר יש בשל ריבוי עוברים. שפיכה מוקדמת לא פוגעת בפוריות. הרי ידוע ששיטת המשגל הנסוג כאמצעי מניעה מפני הריון מוטלת בספק, בגלל החשש לפליטה מוקדמת. חשוב לבצע בדיקת זרע שהיא הבדיקה הבסיסית לפוריות הגבר (מדדים לבדיקת הזרע - נפח הזירמה, מס´ תאי הזרע, כושר תנועתם, חיוניותם וצורתם). אל תדאגי היום יש פתרון לכל דבר, צריך רק אופטימיות והמון סבלנות. שיהיה בהצלחה ושולחת לך
לעידוד.

מיכל25אב

New member
ברוכה הבאה אבל לא לאורך זמן

דבר ראשון עוד לא עברה שנה והבדיקות של שניכם בסדר...אולי בצדק הרופא אדיש...וזה יבוא..אם לא נשמח לעזור ליעץ למי לפנות וכו´...אני לא יודעת איפה את גרה,כדי ליעץ למי לפנותאבל בדרך כלל מתחילים את התהליך בפניה למרפאת פוריות קרובה..המלצות על רופאים יש פה בשפע.. בהצלחה מיכ.

מרילו

New member
מה זה ביפאסטו

שלום לכולן הרופא המליץ לי לקחת תרופה שנקראת ביפאסטו, מישהי ניסתה את זה ואם זה גורם לתופעות לוואי והכי חשוב האם זה עוזר במידה ואקיקולומין וביפאסטו לא עוזרים מתי צריך לעבור הלאה לטיפול הבא?

אולה *

New member
ביפאסטון - כדורי פרוגסטרון

לתמיכה אחרי הביוץ. האם אתם מנסים לבד או שאת בהזרעות? כי השלב הבא - זה IUI - הזרעות לתוך הרחם. אחרי זה - זריקות. מקווה שלא תזדקקי.

נועם@בת

New member
לשרשר יקיריתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מדי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. ביפסטון אלו כדורי פרוגסטרון שניתנים לתמיכה בגופיף הצהוב. מנסיוני תופעות הלואי שלהם היו דימוים קלים, ומצב רוח הורמונלי מטורף. כל הזמן הייתי על סף בכי, וחשבתי שהעולם עומד להחרב
ואני בכלל לקחתי אותם לפני החתונה כדי לדחות את הוסת. הכי מצחיק שאחרי שבועיים הסיוט האלה, באמת הוסת אחרה. אבל בחודש אחר כך- חודש החתונה, הוסת הגיעה בדיוק יומיים לפני החתונה
מה הלאה? זה תלוי. תלוי בגיל, בממצאים, באופי הבעיה. הכי חשוב שתהיי מטופלת אצל מומחה פוריות, ולא אצל "סתם" גניקולוג. בהצלחה נועם

למעלה