זקוקה לכםXD

זקוקה לכםXD

אז אני לומדת במגמת תקשורת ואני צריכה לפרויקט שלי סרט. אז חשבתי לעצמי, אם כבר סרט אז למה לא משהו יותר לטעמי, לדוגמא סרט יפניP: אז אני זקוקה לסרט טוב, לא סתם סרט, סרט ממש ממש טובXD חוץ מזה שהסרט טוב אני חייבת שיהיה עליו פילמוגרפיה ומאמרים בנושא הסרט. כלומר אני לא יכולה לקחת סרט טוב, אבל בלי חומר עליו. אז כאן בא תורכםXD אני זקוקה להמלצה. חשוב שיהיה סרט יפני. לא שאני מתנגדת לקוראני, אני פשוט יותר מתחברת ליפנים וליפנית. אשמח לכל המלצה. בבקשה תנעימו לי את העבודהD: 3>

kiCkiC

New member
מה הנושא?

או שכל סרט יתאים? ומאמרים בנושא, מאמרים על הסרט או מאמרים על הנושא שמוצג בסרט? ביפנית אני לא יכולה לעזור לך, אבל בקוריאנית אני יכולה להמליץ לך על סרטים כמו: Punch Lady שמדבר על פמיניזם ועצמאות האישה או Swiri שהנושא בו הוא המתח בין צפון לדרום קוריאה...

GnomeBubble

New member
באמת כדאי שתציעי נושא ../images/Emo13.gif

יש כל-כך הרבה סרטים יפנים. בכל זאת, יפן זאת מעצמת קולנוע (ובשנים האחרונות גם קוריאה
). מה שבטוח - אם את רוצה סרט שתוכלי למצוא עליו הרבה מאמרים באנגלית, אני מאמין שאקירה קורוסאווה זה ההימור הכי בטוח.
אנחנו מדברים פה על במאי יפני שהשפיע על הקולנוע המערבי לא פחות מבמאים מערביים כמו היצ'קוק. מצאתי 200 ומשהו מאמרים על "שבעת הסמוראים" ב-Google Scholar. אבל אם סרטי סמוראים לא מעניינים אותך, את עדיין יכולה לבחור נושא שמעניין אותך ולמצוא מידע גם שם. אם את אוהבת אנימה למשל, על סרטים של מיאזאקי יש הרבה חומר באנגלית.

הנושא לא משנה.

מה שחשוב זה שזה יהיה לא סתם סרט. צריך להיות סרט בעל משמעות, שמוצלם טוב. ובקיצור סרט טוב. אני אוהבת אנימה, אבל אני חייבת סרט חי<: כל המלצה, של כל סרט, מכל סגנון שהוא ישמח אותיD: אני פתוחה לכל דבר3: אז, המלצות בבקשה?X3

GnomeBubble

New member
קשה לי להמליץ מרפרטואר כזה גדול

אבל את יכולה לנסות להתחיל עם אחד מהסרטים של קורוסאווה. בגלל שיש עליהם כל-כך הרבה חומר באנגלית, לפחות יהיה לך קל בכיוון הזה. כל הסרטים שלו מצולמים טוב, אבל רובם מאוד ישנים (ובשחור לבן
). דווקא החדשים יותר, הצבעונים, כבר קצת פחות טובים.ראשוֹמוֹן נחשב לסרט קלאסי במיוחד, כי הוא מציג סיפור מכמה נקודות מבט שונות (לטכניקה הזאת, שהועתקה אחר-כך בהרבה סרטים, קראו פשוט אפקט ראשומון). אני אישית מעדיף את שבעת הסמוראים או יוג'ימבו, כי הם הרבה יותר קלילים. חוץ מקורוסאווה, הבמאי השני שאני הכי אוהב בסרטי סמוראים זה יאמאדה יוג'י - הוא עשה את "סמוראי הדמדומים" ו-The Hidden Blade שאת שניהם הציגו כאן בקולנוע, אבל אני לא יודע אם כתבו עליהם הרבה חומר. הוא גם עשה השנה את Kaabee (אמא) - סרט מצוין על משפחה בימי מלחמת העולם השניה. ואם את רוצה משהו לא מסורתי, את יכולה ללכת לכמה כיוונים: 1. ביט טקשי (א.ק.א טקשי קיטאנו) - במאי שאני לא לגמרי מתחבר אליו, אבל יש לו תוצרים מאוד מעניינים. הוא עושה סרטים מגוונים. סרטי יאקוזה כמו Aniki (בטח קראו לזה בעברית "אחי היאקוזה"
), סרטי סמוראים סוג ג' מטורללים כמו זאטואיצ'י ושיעמומונים (סליחה, לא יכול להגדיר את זה אחרת) כמו "הקיץ של קיקוג'ירו". 2. קולנוע צעיר. לא יצא לי לראות הרבה סרטים כאלה, אבל הם מאוד מעניינים. אני לא יודע עד כמה זה נחשב לז'אנר, אבל נראה לי שיש בכל זאת כמה כאלה: סרטים קלילים, קצביים ואופטימיים על אנשים צעירים שחיים בשולי החברה של יפן. אני חושב למשל על הסרט Go (על יפני ממוצא צפון-קוריאני שמנסה להשתלב בחברה ביפן), ועל Shimotsuma Monogatari - על חיבור הזוי בין נערה שחברה בכנופיית אופניים (על גבול העבריינות), לנערה חולמנית שכל הזמן מתלבשת בתלבושות בסגנון Sweet Lolita למרות שהיא חיה בחור מוחלט, הרחק מטוקיו...

GnomeBubble

New member
את יודעת, זה כמעט מילים נרדפות ../images/Emo6.gif

בגלל זה אני מעדיף את יוג'ימבו ושבעת הסמוראים על פני ראשומון וכל המחזות השייקספירים שלו. לפחות הם מצחיקים.

תודה על ההמלצותD:

עכשיו בכלל קשה לי להחליט מה לראותXD'' יש עוד המלצות?XD מצטערת שאני קרציה>:

GnomeBubble

New member
לא צריך להיות קשה לך להחליט מה לראות

תראי הכל.
רובם לפחות סרטים ששווים צפיה. על מה עדיף לעשות את העבודה, זאת כבר שאלה אחרת.

מירב1210

New member
סרטי האוזן השלישית

חמודה בהוט vodיש קטגוריה של סרטים מהמזרח הרחוק באוזן השלישית. שם תוכלי לאת סרטים מאסיה תורידי בתשלום אבל לא תאלצי לשאול ולחפש .עכשיו יש לך כיוון.

מירב1210

New member
../images/Emo202.gifסרטים בקוריאנית

חמודה בזמן האחרון חברת hot משדרת בערוץ הוט פריים או סרטים ,סרטים קוריאנים.תעכבי אחרי השידורים ותראי אולי תמצאי משהו שיענה על הצורך שלך. אם לא תבקשי בגוגל חיפוש לסרטים מקוריאה או מאסיה ותראי. בהצלחה חמודה...

מירב1210

New member
סרטי האוזן השלישית -vod

ב-vod את יכולה למצוא סרטים בתשלום. תיכנסי לערוץ 2 םג jpah eydurhv ak xryh vtuzi vakhah,/ao ,nmth xryho nvnzrj tu ntxhv /auuv cshev / hfuk kvhu, a,nmth xry ah,tho kmrfho akl/cvmkjv///

מירב1210

New member
תשובה לכותבת xd

כתבתי לך תשובה.סרטי האוזן השלישית בשירות vodשל hot !שם יש קטגוריה של סרטים מהמזרח או אסיה ותראי שתמצאי שם סרטים בתשלום סמלי אומנם.אבל לא תצטרכי לחפש במקורות אחרים

למעלה